Δημιουργήστε μια ιστοσελίδα με τα παιδιά σας σε 8 βήματα

Διασκεδάστε, δημιουργήστε και κρατήστε τα παιδιά ασφαλή όταν χτίζετε μια ιστοσελίδα μαζί

Μόλις τα παιδιά ανακαλύψουν το Διαδίκτυο, θέλουν να μάθουν πώς να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο. Βοηθήστε τα παιδιά σας να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο σε 8 εύκολα βήματα, ακόμη και αν δεν έχετε ιδέα πώς να ξεκινήσετε.

1. Επιλέξτε ένα θέμα

Τι θα κάλυπτε το παιδί σας όπως η ιστοσελίδα της; Δεν χρειάζεται να επιλέξει ένα συγκεκριμένο θέμα, αλλά με το θέμα στο μυαλό μπορεί να σας δώσει και την κατεύθυνση στον σχεδιασμό ιστοσελίδων και το περιεχόμενο που θέλετε να δημιουργήσετε.

Δείγμα ιδεών για θέματα περιλαμβάνουν:

Το θέμα της ιστοσελίδας περιορίζεται μόνο από τη φαντασία της.

2. Επιλέξτε ένα Host Web

Σκεφτείτε έναν οικοδεσπότη Ιστού ως τη γειτονιά όπου θα ζει το σπίτι του παιδιού σας (ο ιστότοπός της). Ένας ελεύθερος οικοδεσπότης Ιστού έχει πλεονεκτήματα όπως το κόστος για εσάς και ένα ενσωματωμένο αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε (WYSIWYG) web editor για εύκολη συντήρηση. Τα μειονεκτήματα κυμαίνονται από τις αναδυόμενες διαφημίσεις και τις διαφημίσεις banner που δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από μια φιλική διεύθυνση URL, όπως http: //www.TheFreeWebsiteURL/~YourKidsSiteName.

Η πληρωμή για μια υπηρεσία φιλοξενίας ιστού σάς δίνει μεγαλύτερο έλεγχο σε όλα, συμπεριλαμβανομένων των διαφημίσεων που θέλετε στον ιστότοπο, αν υπάρχουν, καθώς και στην επιλογή του δικού σας ονόματος τομέα. Για παράδειγμα, http://www.YourKidsSiteName.com.

3. Μάθετε Web Design

Η διδασκαλία των παιδιών σας πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο μπορεί επίσης να είναι μια μαθησιακή εμπειρία για σας. Εάν καταλαβαίνετε τα βασικά HTML, τα φυλλάδια στυλ (CSS) και το λογισμικό γραφικών, εσείς και το παιδί σας μπορείτε να σχεδιάσετε τη δική σας ιστοσελίδα από την αρχή.

Μια άλλη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν πρότυπο για τον ιστότοπο του παιδιού σας και να μάθετε τον σχεδιασμό ιστοσελίδων όπως το επιτρέπει ο χρόνος. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αποκτήσετε πιο γρήγορα έναν ιστότοπο και να εργαστείτε σε έναν επανασχεδιασμό καθώς αρχίζετε να μαθαίνετε τα βασικά στοιχεία του σχεδιασμού ιστοσελίδων.

4. Διακοσμήστε τον ιστότοπο

Ο ιστότοπος του παιδιού σας έρχεται μαζί καλά. Ήρθε η ώρα να διακοσμήσετε τον τόπο.

Το clip art είναι μια μεγάλη διακόσμηση για τις ιστοσελίδες των παιδιών. Αφήστε το παιδί σας να λάβει προσωπικές φωτογραφίες μόνο για την περιοχή της. Η αποτύπωση φωτογραφιών του οικογενειακού κατοικίδιου ζώου, η δημιουργία δημιουργικών φωτογραφιών και η σάρωση εικόνων που σχεδιάζει ή ζωγραφίζει θα την κρατήσει ενθουσιασμένη για την ενημέρωση της ιστοσελίδας της.

5. Ξεκινήστε ένα Blog

Πάρτε μάθηση πώς να δημιουργήσετε έναν ιστοχώρο ακόμα περισσότερο. Της διδάξτε πώς να blog .

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να ξεκινήσετε ένα blog. Όχι μόνο θα χαρεί να μοιράζεται τη γνώμη της, αλλά θα αρχίσει να σκέφτεται περισσότερα για τα θέματα που θέλει να γράψει, ενώ παράλληλα αναπτύσσει τις γραπτές της ικανότητες περαιτέρω με κάθε θέση blog.

Δεν έχει σημασία αν γράφει μια δημοσίευση στο blog σχετικά με τη φούστα που η αγαπημένη της προσωπικότητα φορούσε σε μια εκδήλωση με κόκκινο χαλί ή εξηγώντας το ταξίδι του χάμστερ από το κλουβί του στη μηλόπιτα ψήσιμο μήλων πάνω στο περβάζι. Blogging θα της δώσει μια δημιουργική διέξοδο θα είναι ενθουσιώδης για το γιατί το blog είναι όλα δικά της.

6. Προσθέστε Goodies στον ιστότοπο

Τώρα είστε έτοιμοι να προσθέσετε μερικά επιπλέον καλούδια στον ιστότοπο. Ένα ημερολόγιο ιστοτόπου μπορεί να εμφανίσει τα γενέθλιά της και άλλα επερχόμενα γεγονότα που θεωρεί σημαντικά. Η εγκατάσταση ενός βιβλίου επισκεπτών επιτρέπει στους επισκέπτες να δουν γεια και να αφήσουν τα σχόλιά τους στον ιστότοπο. Μπορεί να χρησιμοποιήσει το Twitter για να μοιραστεί τις οικογενειακές ενημερώσεις σε 140 ή λιγότερους χαρακτήρες.

Άλλα διασκεδαστικά πρόσθετα περιλαμβάνουν ένα εικονικό κέντρο υιοθεσίας κατοικίδιων ζώων, ένα απόσπασμα της ημέρας ή ακόμα και την πρόγνωση του καιρού. Υπάρχουν τόσα πολλά add-ons, θα δυσκολευτεί να μειώσει τη λίστα.

7. Κρατήστε την οικογένειά σας ασφαλή στο διαδίκτυο

Ο καθένας στον κόσμο μπορεί να προσεγγίσει τον ιστότοπο του παιδιού σας εάν είναι δημόσιος. Κρατήστε την ταυτότητα του παιδιού σας ασφαλής με μερικά επιπλέον βήματα.

Εάν θέλετε να κρατήσετε εντελώς αγνώστους, προστατεύστε τον κωδικό πρόσβασης από τον ιστότοπό σας. Αυτό το μέτρο ασφαλείας θα απαιτήσει από τους επισκέπτες να καταχωρήσουν ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης της επιλογής σας προτού να μπορέσουν να δουν οποιαδήποτε σελίδα του ιστοτόπου του παιδιού σας. Δώστε μόνο τα στοιχεία σύνδεσης για να κλείσετε τους φίλους και την οικογένειά σας. Να είστε βέβαιος να τους πείτε ότι δεν θέλετε τα στοιχεία σύνδεσης να δοθούν.

Εάν θέλετε ο ιστότοπος του παιδιού σας να είναι δημόσια ορατός, σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να κοιτάξει τον ιστότοπό του χωρίς να συνδεθεί, να ρυθμίσει κάποιους βασικούς κανόνες ασφάλειας στο διαδίκτυο για να τον ακολουθήσει πριν αρχίσει να δημοσιεύει οικογενειακές φωτογραφίες στο διαδίκτυο καθώς και προσωπικές πληροφορίες. Παρακολουθήστε τι δημοσιεύει online και παραμείνετε στην κορυφή της. Ανάλογα με τον τύπο του περιεχομένου και τις προσωπικές προτιμήσεις σας, μπορείτε να ζητήσετε από το χρήστη να μην χρησιμοποιήσει το πραγματικό του όνομα, να δημοσιεύσει την τοποθεσία του ή να δημοσιεύσει φωτογραφίες στον εαυτό του.

8. Εξετάστε άλλες επιλογές

Μήπως η σκέψη της διαχείρισης μιας ιστοσελίδας δεν απευθύνεται στο παιδί σας ή απλά αισθάνεται υπερβολική για σας; Εξετάστε άλλες επιλογές, ώστε να μπορεί να εκφράσει τον εαυτό του χωρίς να χρειάζεται να διατηρήσει έναν ολόκληρο ιστότοπο.

Γίνετε μέλος στο Twitter και μπορεί να εκφραστεί σε 140 ή λιγότερους χαρακτήρες. Εγγραφείτε για ένα δωρεάν ιστολόγιο που φιλοξενείται από το Blogger ή το WordPress, επιλέξτε ένα δωρεάν πρότυπο και είστε έτοιμοι σε λίγα λεπτά. Ρυθμίστε μια σελίδα στο Facebook όπου οι φίλοι και η οικογένεια μπορούν να συνδεθούν με το παιδί σας. Λάβετε επιπλέον προφυλάξεις για να προστατεύσετε το παιδί σας δημιουργώντας έναν κωδικό μόνο που γνωρίζετε, αποσυνδέετε τους ιστότοπους κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε και κάνετε ένα οικογενειακό έργο που διατηρείτε μαζί.