Οι 10 καλύτερες φωτογραφικές μηχανές DSLR επιπέδου Entry Level για αρχάριους που αγοράζουν το 2018

Η επιλογή του καλύτερου DSLR εκκίνησης είναι ευκολότερη από ποτέ

Όταν η αγάπη σου για τη φωτογραφία αλλάζει από περιστασιακή σε σοβαρή, πιθανότατα θα κάνεις την κίνηση από το point-and-shoot σε μια φωτογραφική μηχανή DSLR. Ενώ ένα point-and-shoot προσφέρει φωτογραφία αρκετά καλή για καθημερινές εικόνες, το DSLR προσφέρει πολύ περισσότερο χειροκίνητο έλεγχο, εναλλάξιμους φακούς και μεγαλύτερους αισθητήρες μαζί με καλύτερη ποιότητα εικόνας. Η αγορά ενός DSLR δεν είναι εύκολη υπόθεση, με κάμερες που στοχεύουν σε διαφορετικά επίπεδα εμπειρίας, προϋπολογισμούς και περιπτώσεις χρήσης. Αυτές είναι οι καλύτερες φωτογραφικές μηχανές DSLR που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά.

Το D5600 είναι ένα μοντέρνο, πλούσιο σε χαρακτηριστικά DSLR που λαμβάνει μεγάλες φωτογραφίες 24,2 megapixel με τον αισθητήρα CMOS σε μορφή DX και λαμβάνει πλήρες βίντεο HD 1080p στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Αν είστε με ένα θέμα φωτογραφίας με προκλήσεις, αυτό το μοντέλο διαθέτει επίσης οπτικό ζουμ 3x και τη δυνατότητα λήψης σε 5 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Για τη συνδεσιμότητα, το D5600 σάς επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες απευθείας στο τηλέφωνο ή στο tablet σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Snapbridge.

Αυτό που θέτει το D5600 εκτός από πολλές άλλες φωτογραφικές μηχανές DSLR είναι η οθόνη αφής πολλών γωνιών 3,2 ιντσών, η οποία λειτουργεί σαν οθόνη smartphone με δυνατότητα να πιέζετε, να μεγεθύνετε και ακόμη και να εστιάσετε με τα δάχτυλά σας. Είναι επίσης εξαιρετικό για εαυτούς επειδή μπορείτε να τοποθετήσετε την οθόνη στην ίδια κατεύθυνση με τον φακό.

Η παρακολούθηση της αγαπημένης Nikon 3300, η ​​Nikon D3400 βελτιώνει το πρωτότυπο με κάθε τρόπο, συμπεριλαμβανομένης της ενίσχυσης της διάρκειας ζωής της μπαταρίας και ελαφρώς ελαφρύτερου αμαξώματος. Ενώ το D3400 προσφέρει τον ίδιο αισθητήρα APS-C και 24,2 megapixel count ως τον προκάτοχό του, το κάνει σχεδόν διπλάσιο από τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Μαζί με τις βελτιώσεις της διάρκειας ζωής της μπαταρίας, προσθέτει επίσης το SnapBridge, το σύστημα μεταφοράς φωτογραφιών της Nikon, το οποίο είναι έτοιμο για τη μεταφορά φωτογραφιών από τη φωτογραφική σας μηχανή στο smartphone σας. Η Nikon αναβάθμισε επίσης το βίντεο D3400 σε 1080p με ταχύτητα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο, η οποία είναι μια ταχύτητα που έχει γίνει όλο και πιο συνηθισμένη στις κάμερες DSLR στον χώρο εισόδου.

Η προσθήκη του "Guide Mode" της Nikon είναι ένας εξαιρετικός οδηγός στην οθόνη για να βοηθήσει τους αρχάριους να κατανοήσουν τη διαδικασία σύνθεσης μιας φωτογραφίας. Τελευταίο, αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικό, είναι η συμπερίληψη του ISO100-25,600 στο φακό 18/55mm VR kit για τη λήψη μεγαλύτερων λεπτομερειών εικόνας. Η ξεχωριστή σχέση τιμής / απόδοσης, άνετο πλαίσιο και γρήγορη απόδοση καθιστούν το D3400 την καλύτερη επιλογή για το άλμα στον κόσμο DSLR.

Ακριβώς από το ρόπαλο, το Pentax K-70 δεν αισθάνεται πολύ ριζοσπαστικό, προσφέροντας τον τυπικό αισθητήρα APS-C CMOS 24,2 megapixel CMOS που συλλαμβάνει εκπληκτική φωτογράφηση χαμηλού φωτισμού και καθημερινής χρήσης. Το K-70 προσθέτει επίσης την πλέον τυποποιημένη λήψη βίντεο σε 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο με ποιότητα λήψης πλήρους HD. Ωστόσο, είναι το σφραγισμένο από καιρό σώμα που βοηθά το K-70 να ξεχωρίσει από το υπόλοιπο πακέτο DSLR της πρωτοποριακής στάθμης. Η φωτογραφική μηχανή είναι σφραγισμένη τόσο από τη σκόνη όσο και από την υγρασία, καθιστώντας την ιδανική για χρήση σε συνθήκες που συχνά δεν μπορούν να τεθούν υπό αμφισβήτηση για άλλους shooters DSLR entry level. Επιπλέον, το Pentax περιλαμβάνει έναν φακό 18-135mm σφραγισμένο από τον καιρό, ο οποίος ολοκληρώνει την ανθεκτικότητα του K-70 ως φωτογραφική μηχανή που είναι κατάλληλη για όλες τις συνθήκες.

Ωστόσο, το Pentax πέφτει λίγο πάνω στην βαρύτερη πλευρά, η οποία είναι πιθανότατα αποτέλεσμα της σφράγισης όλων των καιρικών συνθηκών. Σε δύο λίβρες, είναι μία από τις βαρύτερες κάμερες DSLR στην αγορά, αλλά προσφέρει μείωση στο κούνημα του σώματος, καθώς και βελτιωμένη πρόσφυση και στήριξη αντίχειρα για να σταθεροποιούν τα χέρια σας κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Με βαρύτητα, το K-70 διαχειρίζεται κάτω από το μέσο όρο 410 φωτογραφίες, έτσι μια επιπλέον μπαταρία μπορεί να αξίζει να εξεταστεί για μακρινά ταξίδια. Ένα συνηθισμένο σύστημα αυτόματης εστίασης με ένδειξη 11 σημείων και μια LCD άρθρωση τριών ιντσών ολοκληρώνουν τις υπόλοιπες λειτουργίες κορυφαίας γραμμής.

Εκείνοι που θέλουν να περάσουν λίγο περισσότερο στην κάμερα DSLR εκκίνησης τους θα πρέπει να εξετάσουν το Canon Rebel SL2. Απορρέει μερικές από τις θόρυβες που έχουν στοιχειώσει τις φωτογραφικές μηχανές DSLR από την έναρξή τους, επιλέγοντας μια συμπαγή κατασκευή ενός λιβρών με ένα ξεχωριστό λευκό περίβλημα. Η φωτογραφική μηχανή περιλαμβάνει πολλά ελκυστικά χαρακτηριστικά, τα οποία επίσης διαχωρίζονται από άλλες κάμερες entry-level. Ένα από τα πιο χρήσιμα για αρχάριους είναι μια πλήρως αρθρωτή οθόνη αφής που μπορεί να αναπηδήσει πάνω και κάτω για να σας επιτρέψει να τραβήξετε φωτογραφίες από διαφορετικές γωνίες και να αποκτήσετε εύκολη πρόσβαση και να περάσετε από διαφορετικά χαρακτηριστικά. Μπορείτε ακόμα να γυρίσετε την οθόνη προς τα εμπρός για να καταστήσετε εύκολη την εγγραφή σας. Εσωτερικός είναι ένας ισχυρός αισθητήρας CMOS 24,2 megapixel με γρήγορη και ακριβή αυτόματη εστίαση και ανίχνευση φάσης. Το ενσωματωμένο Wi-Fi και το Bluetooth διευκολύνουν τη σύνδεση και τη μεταφόρτωση των φωτογραφιών σας, ενώ μια είσοδος Full HD 60P με εξωτερική είσοδο μικροφώνου σας επιτρέπει να βγάλετε βίντεο.

Η σειρά φωτογραφικών μηχανών EOS της Canon θεωρείται ευρέως ως ένα από τα καλύτερα και το Rebel T6 δεν αποτελεί εξαίρεση. Διαθέτει αισθητήρα CMOS 18 megapixel, επεξεργαστή εικόνας DIGIC 4+ και ISO έως 6400, το Rebel T6 είναι μια καταπληκτική τιμή για αρχάριους που θέλουν να βουτήξουν τα δάχτυλα των ποδιών τους στον κόσμο των DSLR. Το σύστημα αυτόματης εστίασης εννέα σημείων στο T6 είναι τόσο γρήγορο και ακριβές, επιτρέποντας τη λήψη φωτογραφιών καθώς συμβαίνουν ειδικά όταν έχετε ένα αντικείμενο που κινείται γρήγορα. Το οπτικό ζευγάρι του εικονοσκοπίου με την οθόνη LCD τριών ιντσών για την επένδυση και τη σταθεροποίηση της φωτογραφικής μηχανής για τη λήψη της τέλειας εικόνας του αντικειμένου σας. Η προβολή 170 μοιρών με την οθόνη συνδυάζεται με ρυθμιζόμενες ρυθμίσεις, όπως AF, ISO, AF, επιλογή σημείων και επιλογές φλας.

Η συμπερίληψη διαφόρων λειτουργιών σκηνών βοηθά τους αρχάριους να προσδιορίσουν σωστά το σωστό τύπο ανοίγματος, την ισορροπία λευκού και την εστίαση πριν χτυπήσουν το κουμπί λήψης. Το T6 υπερβαίνει ακόμη και τη λειτουργία έξυπνης σκηνής, προσθέτοντας έναν οδηγό χαρακτηριστικών που εξηγεί κάθε λειτουργία της κάμερας κατά τη λήψη, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών επιλογής λειτουργιών για ένα γρήγορο και βρώμικο εκπαιδευτικό σενάριο σχετικά με το τι μπορεί να κάνει η κάμερα. Επιτρέπει στους αρχαίους φωτογράφους να εστιάζουν λιγότερο σε μια ζαλιστική σειρά ρυθμίσεων και αντ 'αυτού επιτρέπει στους χειριστές να επικεντρωθούν στη χαρά της φωτογραφίας και στη λήψη αντικειμένων. Πέρα από τη λήψη εικόνας, με ενσωματωμένη Wi-Fi και NFC, είναι εύκολο να μεταφέρετε εικόνες από την κάμερα σε έναν υπολογιστή ή ένα smartphone.

Ενώ οι DSLR που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά προσφέρουν ένα ήδη εντυπωσιακό βίντεο Full HD 1080p με ταχύτητα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο, το K-S2 της Pentax αναλαμβάνει μια άλλη εγκοπή. Με τη μαγνητοσκόπηση 4K και το βίντεο HD 1024p h.264, η Pentax ξεχωρίζει από το πακέτο με εξαιρετική λήψη βίντεο. Πάνω από την ποιότητα του βίντεο, η Pentax προσθέτει ένα ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες σώμα και φακό με πάνω από 100 σφραγίδες καιρού σε όλο το πλαίσιο της κάμερας προσφέροντας μια εμπειρία που σας επιτρέπει να φωτογραφίζετε σε βροχή, χιόνι ή άμμο. Η προσθήκη της LCD τρισδιάστατης οθόνης "selfie" προσφέρει εξαιρετική ορατότητα στο ύπαιθρο, εξασφαλίζοντας ότι μπορείτε να τραβήξετε το τέλειο βίντεο σε ποιότητα 4Κ χωρίς να χάσετε ένα κτύπημα.

Προσφέροντας έναν αισθητήρα CMOS APS-C χωρίς φίλτρο 20 megapixel, το Pentax δεν διαθέτει τον ίδιο αισθητήρα 24 megapixel ως τις περισσότερες φωτογραφικές μηχανές DSLR που είναι σε πρωτοφανή βάση στην σημερινή αγορά, αλλά αυτό είναι εντάξει. Όπως και οι περισσότερες κάμερες αυτής της κατηγορίας, υπάρχει κάποιες συναλλαγές. Αν ψάχνετε για μια φωτογραφική μηχανή που μπορεί να χειριστεί τις πιο δύσκολες συνθήκες εξωτερικής και τοπίου, οι εικόνες εδώ δεν θα απογοητεύσουν, παρά το μέγεθος του αισθητήρα. Η ενσωμάτωση του WiFi προσθέτει ένα άλλο επίπεδο λειτουργικότητας στο K-S2 με εύκολη μεταφορά εικόνων από την κάμερα σε ένα smartphone. Δυστυχώς, λόγω του μεγέθους του αρχείου, η μεταφορά βίντεο 4K λειτουργεί μόνο όταν το Pentax είναι συνδεδεμένο με έναν υπολογιστή μέσω καλωδίου USB.

Η έντονη σχεδίαση της Nikon συνεχίζεται με το D3400, ένα εξαιρετικό DSLR πύλης με μια πληθώρα χαρακτηριστικών που αποδίδουν εξαιρετικά φωτογραφικά αποτελέσματα. Με τη βοήθεια αισθητήρα CMOS 24,2 megapixel και επεξεργαστή εικόνας EXPEED 4, το D3400 μπορεί να χειριστεί ένα ISO μέχρι 25.600 από το κουτί. Το σύστημα αυτόματης εστίασης είναι ιδανικό για λήψη φωτογραφιών ή βίντεο παιδιών που κινούνται γρήγορα. Η φωτογραφική μηχανή γρήγορης δράσης χειρίζεται με aplomb, ενώ οι εικόνες αποδίδουν φυσικούς τόνους δέρματος και ακόμη και θολά φόντα για τέλεια αποτελέσματα εικόνας. Καταγράφοντας βίντεο 1080p HD σε 60fps, το D3400 είναι εξίσου καλό στην απόδοση βίντεο, όπως είναι σε φωτογραφική μηχανή.

Κρατώντας το κουμπί λήψης προς τα κάτω, η D3400 θα προκαλέσει άμεση λήψη εικόνων με ταχύτητα 5 καρέ ανά δευτερόλεπτο, με πλήρη απόδοση αυτόματης εστίασης, η οποία θα αποτυπώνει γρήγορα εικόνες με απότομα και ευκρινή αποτελέσματα. Όπως συμβαίνει με όλες τις μηχανές DSLR της Nikon, το D3400 είναι συμβατό με μια ζωντανή σειρά φακών NIKKOR για ευρυζωνική ευελιξία, ανεξάρτητα από τον τύπο φωτογραφίας που ελπίζετε να τραβήξετε. Για τους αρχάριους, το D3400 καθιστά απλώς τη λήψη εικόνων και μετακινεί εύκολα τις εικόνες από την κάμερα μέσω της εφαρμογής Bluetooth και της εφαρμογής SnapBridge της Nikon SnapBridge.

Το Alpha A68 είναι ένα υβρίδιο ανάμεσα στις δημοφιλείς κάμερες Mirrorless της Sony και την παραδοσιακή σειρά DSLR, επιλέγοντας έναν καθρέφτη που είναι ημιδιαφανής αντί να παραλείπεται εντελώς. Αυτό επιτρέπει μια ελαφρύτερη φωτογραφική μηχανή και γρηγορότερες φωτογραφίες από μια παραδοσιακή ψηφιακή φωτογραφική μηχανή DSLR, μεγάλη για στιγμιαία στιγμιότυπα σε αθλητικές εκδηλώσεις ή στη φύση. Ο γρήγορος χρόνος ταχύτητας της φωτογραφικής μηχανής συμπληρώνεται από μια εντυπωσιακή αυτόματη εστίαση 79 σημείων που βελτιστοποιεί αμέσως τη λήψη, ένα ωραίο χαρακτηριστικό που θα βοηθήσει τους ερασιτέχνες φωτογράφους να καταγράψουν εκπληκτικές φωτογραφίες καθώς εργάζονται στις τεχνικές τους δεξιότητες.

Η κάμερα διαθέτει έναν εντυπωσιακό αισθητήρα 24,2 APS-C, διαθέτει εγγραφή HD και διαθέτει οθόνη OLED. Η Sony διακρίνει επίσης αυτό από άλλες κάμερες με ένα στερεό, με υφή κατασκευή που κάνει την κάμερα να φαίνεται και να αισθάνεται ανθεκτική. Αυτή είναι μια μεγάλη φωτογραφική μηχανή για αρχική φωτογραφία δράσης.

Ξεκινήστε το πρώτο σας Vlog με τη φωτογραφική μηχανή EOS Rebel T7i DSLR, μια συσκευή που μπορεί να λειτουργήσει σε κάθε είδους περιβάλλοντα φωτισμού, ιδανική για καταγραφή των περιπετειών σας οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε. Η καρδιά του t7i είναι ένας αισθητήρας APS-C μήκους 24,2 megapixel που μπορεί να τραβήξει πλήρεις λήψεις δράσης έως και έξι καρέ ανά δευτερόλεπτο. Αν θέλετε να τραβήξετε βίντεο, βρίσκεστε σε καλά χέρια για να τραβήξετε μαγευτικές ταινίες DHR με μια βιντεοκάμερα Full HD που αναπαράγει τα 1920 x 1080 εικονοστοιχεία με το 60fps. Μία οθόνη οθόνης αφής τριών ιντσών με οθόνη αφής σας επιτρέπει να περιηγείστε γρήγορα στα μενού και τις ρυθμίσεις, ενώ το Wi-Fi σάς επιτρέπει να ανεβάσετε τα αρχεία σας στον ιστό. Μια μεγάλη γκάμα ISO από 100 έως 25,600 είναι επεκτάσιμη σε 51,200 παρέχει ένα ευρύ φάσμα των συνθηκών γυρίσματος, από την αυγή μέχρι το σούρουπο, σε όμορφο χρώμα.

Κάτω από τη φωτογραφική μηχανή της Nikon λείπουν κάποιες πτυχές όπως το WiFi που διαθέτει η αδελφή φωτογραφική μηχανή της, το 3400, αλλά δεν λείπει από την ποιότητα των φωτογραφιών. Τραβιέται πάνω από την τάξη της για την τιμή, ανεβάζοντας έναν αισθητήρα 24.2MP CMOS DX που μαγνητίζει υπέροχες φωτογραφίες υψηλής ποιότητας και ζωντανά βίντεο Full HD 1080p. Η κάμερα είναι επίσης εύκολη στη χρήση με μια διαισθητική εργονομική κατασκευή και μια εύχρηστη οθόνη 3 ιντσών που σας επιτρέπει να κάνετε προεπισκόπηση των εικόνων σας.

Η φωτογραφική μηχανή περιλαμβάνει φακό zoom και ένα εξαιρετικά συμπαγές αυτόματο εστία 11 σημείων DX NIKKOR 18-55mm f / 3.5-5.6 VR II που είναι εύκολο στη χρήση. Περιμένετε 5 FPS συνεχούς λήψης και ένα εύρος φωτισμού ISO 100-12800. Η κάμερα βοηθά επίσης τους εκκινητές με 6 κοινές λειτουργίες σκηνής ή την επιλογή για εναλλαγή στη λειτουργία Πλήρης πράσινη αυτόματη λειτουργία. Προσαρμόστε την καλλιτεχνική σας δημιουργικότητα με τη λειτουργία Ασπρόμαυρη, βελτιστοποιήστε τους χρωματικούς τόνους για πορτρέτο ή επεξεργαστείτε φωτογραφίες στο μενού Retouch. Είτε χρησιμοποιείτε τη λειτουργία Panorama για μαγευτικά τοπία είτε για φωτογραφήσεις, αυτή είναι μια μεγάλη φωτογραφική μηχανή DSLR εκκίνησης.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .