Τα 10 Spookiest Παιχνίδια Wii όλων των εποχών

Μια λίστα με τα μεγαλύτερα παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε στο Wii

Δεν έχω απολαύσει πολλές ταινίες τρόμου από τη στιγμή που πήγαν από τα φαντάσματα που φωνάζουν δυσοίωνως στο αλυσοπρίονο που χειρίζονταν τους σειριακούς δολοφόνους ή χειρότερα. Σήμερα προτιμώ να πάρω τις φοβίες μου από τα βιντεοπαιχνίδια, τα οποία προσφέρουν παλιομοδίτικες συγκινήσεις και ρίγη με ελάχιστο σαδισμό. Υπήρξαν μερικά τρομακτικά παιχνίδια για το Wii, αν και το πιο spookiest είναι πιθανότατα το Fatal Frame IV, το οποίο δεν ήρθε ποτέ στις ΗΠΑ. Αλλά εδώ υπάρχουν 10 τρομακτικά παιχνίδια που το έκαναν στη Βόρεια Αμερική.

10 από 10

Θανατηφόρα πλάσματα

THQ

Οι αρθροπόδοχοι δεν θα βρουν αυτό το παιχνίδι τρομακτικό. είναι απλά μια δέσμη σφαλμάτων που προσπαθούν να σκοτώσουν ο ένας τον άλλον, μετά από όλα. Αλλά αν οι σκορπιές και οι αράχνες σας δώσουν τα σκασίματα, τότε αυτό το παιχνίδι ατμοσφαιρικής δράσης που βρίσκεται ανάμεσα στα πολλαπλά πόδια, δημιουργεί μια περίεργη περιπέτεια.

Φρικιαστικά πλάσματα : Αράχνες. Σκορπιούς. Αρουραίους. Περισσότερο "

09 από 10

Η τελευταία ιστορία

Nintendo

Δεν υπάρχουν πολλά φαντάσματα σε αυτό το παιχνίδι, αλλά διαθέτει το καλύτερο στοιχειωμένο σπίτι που έχω παίξει από το Vampire: The Masquerade - Bloodlines.

Spooky Creatures: Φαντάσματα. Ζώντας σκελετοί. Περισσότερο "

08 από 10

Fragile Dreams: Αποχαιρετιστήρια ερείπια της Σελήνης

Κατά καιρούς το παιχνίδι είναι εντυπωσιακά όμορφο. XSEED

Υπάρχουν πολλά φαντάσματα σε αυτό το παιχνίδι για τον απλό λόγο ότι σχεδόν όλοι σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν πεθάνει. Ορισμένα φαντάσματα είναι απολύτως ωραία και χρειάζονται μόνο τη βοήθειά σας. άλλοι έχουν σίγουρα κάποια στάση. Εάν θέλετε να περιπλανηθείτε σε έναν κόσμο πνευμάτων, αυτό είναι το παιχνίδι σας.

Spooky Creatures : Φαντάσματα. Δολοφόνοι ρομπότ.

07 από 10

Καταραμένο βουνό

Ένα θυμωμένο φάντασμα προστατεύει το βουνό του. Deep Silver

Θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε ένα μαγικό προσωπικό για να πολεμήσετε το ορεινό πνεύμα του Θιβέτ; Εκτιμάτε ένα παιχνίδι με ασυνήθιστο χιονισμένο βουνό; Είστε ανεκτικοί σε κακές τιμές παραγωγής και τυχαίους ελέγχους; Αυτό είναι το παιχνίδι για σας.

Spooky Creatures : Φαντάσματα.

06 από 10

Σπίτι των Νεκρών: Overkill

SEGA

Αυτή η απογείωση στις κινήσεις τρόμου των δεκαετιών των 70's δεν είναι τόσο αστεία όσο νομίζει, αλλά η κομψή παράδοση και το παιχνίδι πρώτου επιπέδου με το rail-shooter κάνουν μια διασκεδαστική διαδρομή. Δεν είναι το πιο τρομακτικό παιχνίδι που έγινε ποτέ για το Wii, αλλά σίγουρα ένα από τα πιο διασκεδαστικά.

Φρικιαστικά πλάσματα : Ζόμπι. Περισσότερα ζόμπι. Περισσότερο "

05 από 10

Resident Evil: Ομπρέλα Χρονικά

Capcom

Αυτό το shooter του σιδηροδρόμου παίρνει τον παίκτη μέσα από αξέχαστες στιγμές από τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς. σκεφτείτε το ως δειγματολήπτη ζόμπι. Δεν θα κάνει ένα γλείψιμο νόημα αν δεν έχετε παίξει τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά για όσους έχουν, είναι σαν να περάσετε από ένα κουτί παλιών φωτογραφιών.

Spooky πλάσματα : Ζόμπι Περισσότερα »

04 από 10

Το κάλεσμα

Ένα από τα πιο χρήσιμα φαντάσματα του παιχνιδιού. Χάντσο

Αυτό το παιχνίδι επιβίωσης-τρομοκρατίας στοχεύει στο The J-horror στυλ του δαχτυλιδιού, προσφέροντας τρομακτική ατμόσφαιρα διασκορπισμένη με μερικές φθηνές κραδασμούς. Παρόλο που το gameplay είναι λίγο αδύναμο, αυτή είναι η πιο κοντινή εμπειρία που έπρεπε ποτέ να ζήσω σε μια J-horror ταινία.

Φρικιαστικά πλάσματα : Εχθρικά φαντάσματα. Το διαδίκτυο. Περισσότερο "

03 από 10

LIT

Οι παίκτες χρειάζονται πηγές φωτός για να αποφύγουν τα ανατριχιαστικά crawlies στο σκοτάδι. WayForward Technologies

Αυτός ο έξυπνος τίτλος wiiware παζλ-δράσης ζητά από τους παίκτες να κάνουν το δρόμο τους μέσα από μια σειρά από σκοτεινά δωμάτια, σπάζοντας παράθυρα και ενεργοποιώντας τους λαμπτήρες για να δημιουργήσουν μονοπάτια φωτός προς την έξοδο. Βγείτε στο σκοτάδι και θα σφυρηλατήσετε από σαρκοφάγα σφάλματα. Είναι ένα τρομακτικό μικρό παιχνίδι, λαμπερά σχεδιασμένο και ενδιαφέρουσα, αλλά περιμένουν αυξανόμενη απογοήτευση στα μεταγενέστερα, ασυμβίβαστα επίπεδα. Αργότερα απελευθερώθηκε ως δωρεάν κινητό παιχνίδι, αλλά με τόσες πολλές διαφημίσεις που δεν μπορούσα να σταθώ για να το παίξω.

Spooky Creatures : Φαντάσματα, ανατριχιαστικές crawlies που κρύβονται στο σκοτάδι. Περισσότερο "

02 από 10

Silent Hill: Σπασμένα αναμνήσεις

Δεν μπορείτε να σκοτώσετε τους πρώτους κραδασμούς, αλλά σίγουρα μπορεί να σας σκοτώσουν. Konami

Πάντα έχετε έναν εφιάλτη όπου τα τρομακτικά πλάσματα σας κυνηγούν, τόσο κοντά μπορείτε να αισθανθείτε την αναπνοή τους στο λαιμό σας, πριν τελικά να σας αρπάξει και να σας τραβήξει και να σας κοπεί σε κομμάτια; Λοιπόν, όποιος έκανε Shattered Memories θα έπρεπε να είχε εκείνους τους εφιάλτες και αποφάσισε ότι θα έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι. Δεν ήταν εντελώς σωστό - αυτές οι εκσφενδονίσεις είναι συχνά πιο ενοχλητικές από τρομακτικές - αλλά εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο ασυνήθιστα - και κάποιες φορές ανησυχητικά - παιχνίδια που έχουν χτυπήσει το Wii.

Φρικιαστικά πλάσματα : Τι είναι αυτά τα πράγματα στη γη; Περισσότερο "

01 από 10

Dead Space: Εξαγωγή

Φυσήξτε μερικά άκρα και αυτός ο τύπος θα πάει κάτω. Ηλεκτρονικές τέχνες

Με την αστραφτερή φωτογραφική μηχανή και τα περίεργα οράματα και τις φωνές του, αυτό το απόκοσμο σιδηροδρομικό σκοπευτή κάνει μια ιδιαίτερα κομψή και αποτελεσματική ιστορία τρόμου. Το παιχνίδι στάζει στην ατμόσφαιρα, καθώς εξερευνούμε έναν ανατριχιαστικό εξωγήινο κόσμο με σύντροφοι που σύντομα μπορεί να τρελαθούν και να προσπαθήσουν να σας σκοτώσουν.

Φρικιαστικά πλάσματα : Τρελοί άνθρωποι. Τέρα. Οι φωνές στο κεφάλι σου. Περισσότερο "