Χρησιμοποιώντας την αναζήτηση αντίστροφης διεύθυνσης για να βρείτε άτομα online

Μάθετε ποιος ζει με αντίστροφη αναζήτηση διευθύνσεων

Έχετε μια διεύθυνση, αλλά θέλετε να μάθετε ποιος κατοικεί στη διεύθυνση αυτή, είτε πρόκειται για κατοικία είτε για επιχείρηση. Αυτό ονομάζεται αντίστροφη αναζήτηση διευθύνσεων και ενώ μια ελεύθερη αντίστροφη αναζήτηση διευθύνσεων είναι λίγο πιο δύσκολη για να κάνει στον Παγκόσμιο Ιστό παρά μια απλή αναζήτηση διεύθυνσης, είναι ακόμα δυνατή η επίτευξη καλών αποτελεσμάτων.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μηχανή αναζήτησης για αντίστροφη αναζήτηση διευθύνσεων;

Οι τυπικές μηχανές αναζήτησης - Google , Yahoo , Ask , κλπ. - δεν είναι σε θέση να κάνουν μια απλή αντίστροφη αναζήτηση με μεγάλη ακρίβεια. Μπορείτε να πληκτρολογήσετε τη διεύθυνση που έχετε (κατά προτίμηση σε εισαγωγικά ) και να δείτε τι έρχεται, μόνο για λόγους αναφοράς, αλλά κατά πάσα πιθανότητα η αναζήτησή σας δεν θα αποφέρει τα αποτελέσματα που ψάχνετε. Ωστόσο, αυτό ποικίλλει καθώς οι μηχανές αναζήτησης γίνονται όλο και πιο εξελιγμένες. Οι ερευνητές θα πρέπει να προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν μόνο μέρος της διεύθυνσης, όπως ο αριθμός του σπιτιού και το όνομα του δρόμου, και να δουν τι έρχεται.

Υπάρχουν ιστότοποι που ειδικεύονται σε αντίστροφη αναζήτηση διευθύνσεων;

Υπάρχουν πολλές τοποθεσίες που μπορούν να κάνουν αντίστροφη αναζήτηση διευθύνσεων. Ακολουθεί μια επιλογή από τους ιστότοπους που πιστεύουμε ότι είναι πολύ χρήσιμοι:

Πρέπει να πληρώσω για μια αντίστροφη αναζήτηση διευθύνσεων;

Με όλες τις ελεύθερες διαθέσιμες πληροφορίες στον Ιστό για όποιον θέλει να πάρει το χρόνο να κοιτάξει, ΔΕΝ χρειάζεται να πληρώσετε για αντίστροφη αναζήτηση πληροφοριών διεύθυνσης . Χρειάζεστε περισσότερους ανθρώπους για αναζήτηση πόρων; Δοκιμάστε τα εξής: