Χρησιμοποιήστε το Web για να βρείτε μια πώληση γκαράζ κοντά σας-πέντε τοποθεσίες

01 του 06

Πέντε τοποθεσίες για την εύρεση των καλύτερων πωλήσεων γκαράζ online

Είστε ένας κυνηγός ευκαιρίας; Εάν αγαπάτε πολλά, τότε οι πωλήσεις γκαράζ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τεντώσετε το δολάριο όσο μπορείτε. Μπορείτε να επιλέξετε να οδηγήσετε και να ακολουθήσετε τις πινακίδες, ή μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε μια μικρή έρευνα μπροστά από το χρόνο και ως εκ τούτου δυνητικά μετρητά σε συμφωνίες πριν κάποιος άλλος φτάσει εκεί. Βρείτε και χαρτογραφήστε τις τοπικές πωλήσεις γκαράζ με αυτές τις πέντε κορυφαίες τοποθεσίες για την εξεύρεση πωλήσεων στο γκαράζ στο διαδίκτυο και μπείτε στις καλές προσφορές με όλα τα άλλα πρώιμα πουλιά.

02 του 06

Έλεγχος πωλήσεων γκαράζ

Με το Garage Sales Tracker, οι πωλητές μπορούν να δημοσιεύσουν μια διαφήμιση για τις πωλήσεις τους (δωρεάν) και οι ερευνητές μπορούν να περιηγηθούν στις λίστες για τις πωλήσεις στην περιοχή τους (επίσης δωρεάν). Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Garage Sales Tracker για να αναζητήσετε καταστήματα αποστολών και αγορές ψύλλων, που μπορεί να είναι ένας άλλος τρόπος για να απαλλαγείτε από επιπλέον πράγματα και να κερδίζετε λίγα δολάρια. Περισσότερα για αυτόν τον ιστότοπο: "Το GarageSalesTracker.com προσφέρει στα άτομα τη δυνατότητα να διαφημίζουν τις πωλήσεις γκαράζ στο διαδίκτυο. Προσπαθούμε να καταστήσουμε τις πωλήσεις των διαφημίσεων όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικές και αποτελεσματικές. site θα σας δώσει μεγάλη έκθεση για την πώληση της αυλής σας. " Αυτός ο ιστότοπος έχει καλή δουλειά να επισημάνει τις πωλήσεις στην περιοχή σας, μαζί με τις πωλήσεις που ίσως θέλετε να εξερευνήσετε εκτός της άμεσης γεωγραφικής περιοχής σας.

03 του 06

Πώληση χάρτη θησαυρού

Το Yard Sale Treasure Map ζευγάρια Craigslist θέσεις πώλησης γκαράζ και τοποθεσίες χάρτη Google σε ένα βολικό mashup , καθιστώντας όσο το δυνατόν πιο εύκολο για σας να χαρτογραφήσετε τις πωλήσεις γκαράζ που θέλετε να επισκεφθείτε. Μπορείτε ακόμη να σχεδιάσετε τα ψώνια σας με τα ανοίγματα πώλησης γκαράζ, τη γεωγραφία και αυτό που ψάχνετε. για παράδειγμα, η προγραμματισμένη διαδρομή σας θα μπορούσε να μεταφερθεί απευθείας σε όλες τις πωλήσεις που ανοίγουν μεταξύ 7 και 10 π.μ., σε μια συγκεκριμένη γειτονιά, που προσφέρουν ρούχα μικρού μεγέθους. Πολύ χρήσιμο και ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε τα ψώνια πώλησης στο γκαράζ σας, εάν είστε περιορισμένοι για το χρόνο.

04 του 06

Αναζήτηση πώλησης αυλής

Χρησιμοποιήστε την Αναζήτηση πώλησης ποδιού για να βρείτε μια πώληση σε όλες τις πενήντα πολιτείες (ωραία για όταν είστε εκτός πόλης), ή να δημοσιεύσετε μια πώληση γκαράζ στο διαδίκτυο στην περιοχή σας για περισσότερη έκθεση. Μπορείτε να φιλτράρετε την αναζήτηση πώλησης ανά περιοχή, λέξη-κλειδί και ημερομηνία. Εκτός από τις πωλήσεις των γκαράζ σε όλες τις 50 πολιτείες, αυτός ο ιστότοπος δημοσιεύει επίσης εύχρηστες συμβουλές για την εύρεση των καλύτερων προσφορών: "Αν ψάχνετε να έχετε την καλύτερη πώληση στην αυλή ποτέ, βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε την ενότητα συμβουλών για την πώληση του ναυπηγείου, τις δεκαετίες της σωρευτικής εμπειρίας μας για το πώς να έχουμε μια επιτυχημένη πώληση στην αυλή.Το τίποτα δεν είναι χειρότερο από το να ξοδεύετε το σαββατοκύριακο μόνο για να διαπιστώσετε ότι το πορτοφόλι μας είναι μόνο $ 10 πιο παχύρρευστο.Έχουμε περάσει αμέτρητα Σαββατοκύριακα το κυνήγι για τις ευκαιρίες και την περιστροφή μέσω των απορριμμάτων άλλων για να βρούμε θησαυρός και θα μοιραστούμε μαζί σας όλες τις συμβουλές μας - δωρεάν! "

05 του 06

GSalr

Το GSalr λειτουργεί σαν το χαρτοφυλάκιο πώλησης θησαυρού Yard, στο οποίο μπορείτε να σχεδιάσετε και να σχεδιάσετε τις πωλήσεις γκαράζ σας ανά τοποθεσία, με οδηγίες που μπορούν να εκτυπωθούν για εύκολη πλοήγηση. Καταχωρίστε την τοποθεσία σας, κάντε κλικ στις διαφημίσεις που σας ενδιαφέρουν και κάντε κλικ στο κουμπί "Προσθήκη στο Trip Planner". Αυτές οι θέσεις θα σχεδιαστούν στη συνέχεια σε χάρτη με οδηγίες οδήγησης για την καλύτερη διαδρομή, ώστε να μπορείτε να φτάσετε στις πωλήσεις γκαράζ σας γρήγορα και αποτελεσματικά.

06 του 06

Craigslist

Κανένας κατάλογος για το πού να βρείτε τις πωλήσεις γκαράζ στο διαδίκτυο θα είναι πλήρης χωρίς Craigslist. Βρείτε την περιοχή σας, κάντε κλικ στο σύνδεσμο "πώληση γκαράζ" (που βρίσκεται κάτω από την κατηγορία "προς πώληση") και δείτε τι συμβαίνει στο λαιμό σας από το δάσος. Μπορείτε να περιορίσετε την αναζήτηση πώλησης στο γκαράζ, φιλτράροντας αυτό που ψάχνετε στην υποκατηγορία πωλήσεων γκαράζ, καθώς και σε τι τιμή ελπίζετε να το βρείτε. Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε τις πωληθείσες πωλήσεις γκαράζ στην πόλη σας καθώς και σε άλλες πόλεις πολύ νωρίτερα, καθιστώντας απλό να κερδίσετε μια καλή προσφορά.