Τα καλύτερα προϊόντα οικιακού κινηματογράφου κοστίζουν $ 199,99 ή λιγότερο

Παρόλο που υπάρχουν πολλά ακριβά προϊόντα οικιακού κινηματογράφου, υπάρχει επίσης ένας μεγάλος αριθμός μεσαίων και χαμηλών τιμών προϊόντων που προσφέρουν καλή αξία για τους καταναλωτές. Ελέγξτε μερικά τρέχοντα αγαπημένα προϊόντα οικιακού κινηματογράφου που μπορείτε να αγοράσετε για $ 199 ή λιγότερο.

01 από 10

Οπτική μπάρα Vizio SB3821-C6 με ασύρματο υπογούφερ

Οπτική μπάρα Vizio SB3821-C6 με ασύρματο υπογούφερ. Εικόνα που παρέχεται από το Vizio

Οι ηχητικές γραμμές είναι σίγουρα ένας δημοφιλής τρόπος πρόσβασης σε καλύτερο ήχο για τηλεοπτική προβολή, αν δεν έχετε το δωμάτιο ή την επιθυμία για πλήρη ρύθμιση ήχου στο home theater, αλλά μερικά ηχητικά μπαρ μπορούν να είναι ακόμα ακριβά. Ωστόσο, αν έχετε προϋπολογισμό, ίσως θελήσετε να δείτε το Vizio SB3821-C6.

Το πακέτο SB3821-C6 περιλαμβάνει μια ευρεία μπάρα ήχου δύο καναλιών 38 ιντσών και ασύρματο συμπαγές υπογούφερ. Αυτός είναι ένας καλός φυσικός συνδυασμός για τηλεοράσεις μεγέθους οθόνης 32 έως 46 ιντσών.

Το τμήμα γραμμής ήχου είναι εξοπλισμένο με πολλές επιλογές σύνδεσης, συμπεριλαμβανομένων εισόδων RCA και 3,5 mm για αναλογικές πηγές ήχου καθώς και εισόδων ψηφιακού ομοαξονικού και ψηφιακού οπτικού ήχου. Μια είσοδος USB είναι επίσης για πρόσβαση σε μουσική που είναι αποθηκευμένη σε μονάδες flash.

Τα χαρακτηριστικά αποκωδικοποίησης και επεξεργασίας του ήχου περιλαμβάνουν: αποκωδικοποίηση Dolby Digital, καθώς και DTS Studio Sound, DTS TruSurround και επεξεργασία DTS TruVolume.

Το SB3821-C6 περιλαμβάνει επίσης ενσωματωμένο Bluetooth για άμεση ροή ασύρματου ήχου από συμβατές φορητές συσκευές, όπως smartphone ή tablet.

Το Vizio παρέχει όλα τα απαραίτητα καλώδια σύνδεσης ήχου, καθώς και το ασύρματο τηλεχειριστήριο. Περισσότερο "

02 από 10

Monoprice 108247 5.1 Σύστημα ηχείων καναλιών

Monoprice 108247 5.1 Σύστημα ηχείων καναλιών. Η εικόνα είναι ευγενική προσφορά του Amazon.com

Αγοράσατε ένα δέκτη οικιακού κινηματογράφου και ξεχάστε τον προϋπολογισμό για ένα σύστημα ομιλητών;

Αν και δεν έχουν σχεδιαστεί για μεγάλα δωμάτια, υπάρχουν ορισμένα συστήματα ηχείων που είναι εκπληκτικά προσιτά, αλλά εξακολουθούν να ακούγονται καλά. Εάν αυτό ταιριάζει με το προφίλ σας, ένα παράδειγμα ενός καλού ήχου, φθηνού συστήματος ηχείων που είναι μικρότερο από $ 199.99 είναι το Monoprice 108247.

Το 108247 είναι ένα σύστημα ηχείων 5.1 καναλιών που αποτελείται από ένα κεντρικό κανάλι και τέσσερα ηχεία δορυφορικού ραφιού, σε συνδυασμό με ένα υπογούφερ ισχύος 8 ιντσών, ισχύος 60 W. Τα δορυφορικά ηχεία στεγάζονται σε πλαστικά ντουλάπια, αντί για ξύλο, όπως τα ακριβότερα συστήματα. Από την άλλη πλευρά, οι συνδέσεις στο κέντρο και το δορυφορικό ηχείο είναι ο εύκολος στη χρήση εφεδρικός φορτιστής τύπου push και οι συνδέσεις τερματικών γραμμών και ηχείων στο υπογούφερ.

Παραδόξως, το πακέτο περιλαμβάνει επίσης βραχίονες τοποθέτησης τοίχου τόσο για το κεντρικό όσο και για το δορυφορικό ηχείο (οι βίδες στερέωσης είναι επιπλέον). Περισσότερο "

03 από 10

Panasonic DMP-BD93 Δίσκος αναπαραγωγής Blu-ray

Panasonic DMP-BD93 Δίσκος αναπαραγωγής Blu-ray. Η εικόνα είναι ευγενική προσφορά του Amazon.com

Ο παίκτης Panasonic DMP-BD93 σίγουρα παίζει σε πολύ χαμηλή τιμή, συμπεριλαμβανομένου του Blu-ray Disc, του DVD (συμπεριλαμβανομένης της αναβάθμισης DVD 1080p), της αναπαραγωγής CD και της αναπαραγωγής CD-R / RW.

Εκτός από την αναπαραγωγή δίσκων, το DMP-BD93 παρέχει επίσης δυνατότητα σύνδεσης WiFi έτσι ώστε ο παίκτης να έχει πρόσβαση τόσο στο περιεχόμενο του διαδικτυακού BD-live που σχετίζεται με κάποιες κυκλοφορίες δίσκων Blu-ray όσο και στο περιεχόμενο που εκπέμπεται από τα Neflix, CinemaNow και Vudu καθώς και το περιεχόμενο που είναι αποθηκευμένο σε υπολογιστές συνδεδεμένους στο δίκτυο.

Για την προστιθέμενη πρόσβαση στο περιεχόμενο, συμπεριλαμβάνεται και το Miracast , παρέχοντας δυνατότητα ροής ή κοινής χρήσης απευθείας από συμβατά smartphones και tablet.

Μία μπροστινή θύρα USB επιτρέπει πρόσβαση σε περιεχόμενο αποθηκευμένο σε μονάδες flash USB ή σε άλλες συμβατές συσκευές, όπως εξωτερικούς σκληρούς δίσκους.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να επισημάνετε ότι το DMP-BD93 παρέχει μόνο την επιλογή εξόδου HDMI τόσο για ήχο όσο και για βίντεο. Δεν υπάρχουν άλλες συνδέσεις βίντεο ή ήχου. Αυτό σημαίνει ότι τόσο η τηλεόρασή σας όσο και ο δέκτης οικιακού κινηματογράφου πρέπει να διαθέτουν συνδέσεις HDMI για να έχουν πρόσβαση τόσο στον ήχο όσο και στο βίντεο από το DMP-BD93.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το Panasonic DMP-BD93 δεν είναι συμβατό με 3D.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι έχετε μόνο έξοδο HDMI για όλη τη φυσική μεταφορά βίντεο και ήχου στο τηλεοπτικό σας σύστημα ή στο σύστημα οικιακού κινηματογράφου και χωρίς δυνατότητα 3D, για προτεινόμενη τιμή $ 99,99, το DMP-BD93 είναι πολύ σημαντικό. Περισσότερο "

04 από 10

Vizio D32hn-D0 τηλεόραση 32 ιντσών 720p

Vizio D32hn-D0 τηλεόραση 32 ιντσών 720p. Εικόνα που παρέχεται από το Vizio

Ήταν μόλις πριν από δύο χρόνια ότι μια βασική 32 ίντσα έφερε μια τιμή $ 300 ή υψηλότερη τιμή, αλλά τώρα, αν κοιτάξετε γύρω, μπορείτε να βρείτε κάποια τιμή στα 199 δολάρια ή λιγότερο. Ένα παράδειγμα, αν η τηλεοραση LED / LCD της Vizio D32hn-D0.

Το μέγεθος της οθόνης 32 ιντσών είναι αρκετά μεγάλο για την άνετη προβολή της τηλεόρασης, αλλά είναι αρκετά μικρό για να χωρέσει σε μικρά διαμερίσματα, γραφεία ή ακόμα και σε κοιτώνα.

Πίσω από το λεπτό και κομψό καρέ, το D32hn-D0 διαθέτει ανάλυση οθόνης 1366x768 (περίπου 720p), σύνδεση HDMI (2 είσοδοι) και οπίσθιο φωτισμό Full Array LED, το οποίο παρέχει σταθερά επίπεδα μαύρου σε ολόκληρη την οθόνη - αυτό σημαίνει καλύτερη αντίθεση και πιο ζωντανό χρώμα .

Επίσης, αυτό το σετ παρέχει θύρα USB για πρόσβαση σε συμβατό περιεχόμενο πολυμέσων σε μονάδες flash.

Φυσικά, με τις εισόδους HDMI, καλώδιο και AV, μπορείτε να συνδέσετε το DVD ή Blu-ray Disc player, καλώδιο καλωδίων και πολλά άλλα. Παρόλο που το D32hn-D0 δεν διαθέτει ενσωματωμένη δυνατότητα streaming μέσω του Διαδικτύου, μπορείτε να συνδέσετε εύκολα ένα ραβδί τηλεόρασης Roku ή Amazon Fire ή ένα κουτί ροής πολυμέσων για πρόσβαση στο περιεχόμενο streaming στο διαδίκτυο.

Αν ψάχνετε για μια τηλεόραση που προσφέρει μόνο τα βασικά, αλλά με ένα μέγεθος παρακολούθησης οθόνης, και τιμές λιγότερο από $ 199.99 - δείτε το Vizio D32hn-D0. Περισσότερο "

05 από 10

Amazon Πυροσβεστική Τηλεόραση Streamer Box

Amazon Fire TV με τηλεχειριστήριο Alexa Voice και υποστήριξη 4K. Φωτογραφία ευγενική παραχώρηση του Amazon.com

Εάν έχετε μια παλαιότερη τηλεόραση HDTV ή 4K Ultra HD που διαθέτει τουλάχιστον μία είσοδο HDMI, μπορείτε να της δώσετε νέα ζωή προσθέτοντας τη δυνατότητα streaming μέσω του Streamer της Amazon Fire TV Media Streamer.

Αυτό το συμπαγές κουτί συνδέεται σε οποιαδήποτε τηλεόραση που διαθέτει είσοδο HDMI και έχει ενσωματωμένο Wifi, οπότε η σύνδεση στο Internet είναι εύκολη αν έχετε επίσης έναν ασύρματο δρομολογητή για τον υπολογιστή σας. Η τηλεόραση Fire διαθέτει επίσης έναν γρήγορο εσωτερικό επεξεργαστή που διευκολύνει την πλοήγηση μενού, τη διαχείριση εφαρμογών και την πρόσβαση στο περιεχόμενο.

Το Amazon Instant Video υπογραμμίζεται, αλλά η Amazon's Fire TV περιλαμβάνει επίσης πρόσβαση σε μεγαλύτερο αριθμό υπηρεσιών περιεχομένου, όπως το Crackle, το HBOGo (πρέπει να είναι ήδη συνδρομητής HBO καλωδιακής / δορυφορικής πρόσβασης), HuluPlus, iHeart Radio, Netflix, Pandora, YouTube και περισσότερο.

Η Amazon's Fire TV παρέχει επίσης πρόσβαση σε πάνω από 200 online παιχνίδια - και είναι συμβατή με πολλούς ελεγκτές παιχνιδιών.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα τυπικό τηλεχειριστήριο ή ένα τηλεχειριστήριο φωνητικού ελέγχου με δυνατότητα Alexa.

BONUS Για ιδιοκτήτες 4K Ultra HDTV - Εάν διαθέτετε μια συμβατή τηλεόραση 4K Ultra HD, η Amazon Fire TV παρέχει πρόσβαση σε αυτόχθονο περιεχόμενο ροής 4K από το Amazon και το Netflix (απαιτούνται επίσης ταχύτερες ταχύτητες στο Internet). Περισσότερο "

06 από 10

Polk Audio PSW10 10 ιντσών Powered Subwoofer

Polk Audio PSW10 10-ιντσών Powered Subwoofer με κιβώτιο. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Το Polk PSW10 είναι ένα υπογούφερ χαμηλής ισχύος που είναι ιδανικό για συστήματα εισόδου και / ή μικρά δωμάτια. Αυτό το συμπαγές υπογούφερ παράγει 50 W συνεχή ισχύ, καλή σαφήνεια, στεγανότητα και χαμηλότερη απόκριση μπάσων απ 'ότι μπορείτε να βρείτε σε πιο ακριβά υποσυνόλων. Το PSW10 διαθέτει κώνο woofer 10 ιντσών, μπροστινή θύρα για επέκταση απόκρισης χαμηλότερης συχνότητας, απόκριση συχνότητας από 35 έως 200Hz και ρυθμιζόμενη διασταύρωση από 80Hz έως 160Hz. Οι συνδέσεις εισόδου περιλαμβάνουν τόσο τη σύνδεση γραμμής όσο και τις τυπικές συνδέσεις ηχείων. Το PSW10 διαθέτει επίσης λειτουργία Auto On / Off. Περισσότερο "

07 από 10

Epson Accolade Duet ELPSC80 οθόνη προβολής

Epson Accolade Duet ELPSC80 οθόνη προβολής. Εικόνα που παρέχεται από την Epson

Αν αναζητάτε μια βολική οθόνη φορητής προβολής βίντεο, το Epson Accolade Duet ELPSC80 μπορεί να είναι μόνο το εισιτήριο. Το ELPSC80 διαθέτει τόσο ανθεκτικό αφαιρούμενο τρίποδο όσο και υλικό τοποθέτησης σε τοίχο, ώστε να έχετε ευελιξία εγκατάστασης. Το ELPSC80 ανοίγει από το κέντρο προς τα έξω και μπορεί να ρυθμιστεί για λόγο διαστάσεων 4x3 60 ιντσών ή αναλογία διαστάσεων 16 ιντσών 16 ιντσών. Όταν ανοίγετε την οθόνη, υπάρχουν κλικ για να σας ενημερώσετε όταν φτάσετε στον επιθυμητό λόγο διαστάσεων.

Σημείωση: Υπάρχει μια μικρή κλίση στο πάνω μέρος της οθόνης που μπορεί να παρατηρηθεί σε εικόνες που γεμίζουν ολόκληρη την επιφάνεια της οθόνης.

Το ELPSC80 είναι μια πολύ προσιτή λύση φορητής οθόνης προβολής βίντεο για το καθιστικό, το γραφείο ή ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους σε μια ζεστή καλοκαιρινή νύχτα. Περισσότερο "

08 από 10

CD changer CD CD-CE500 5 δίσκων

CD changer CD CD-CE500 CD 5 δίσκων. Εικόνα που παρέχεται από τη Sony Electronics

Αφιερωμένα CD players είναι δύσκολο να βρεθούν αυτές τις μέρες, και τα περισσότερα από αυτά που είναι ακόμα διαθέσιμα είναι της high-end ποικιλία. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές προσιτές μονάδες διαθέσιμες αν κοιτάξετε γύρω.

Το CDP-CE500 της Sony είναι ένας δίσκος CD με 5 δίσκους καρουσέλ. Αυτός ο μετατροπέας διαθέτει τόσο αναλογικές στερεοφωνικές και ψηφιακές οπτικές εξόδους ήχου όσο και Play Exchange, που επιτρέπει την αναπαραγωγή ενός δίσκου κατά την αφαίρεση ή τοποθέτηση άλλων δίσκων στο καρουζέλ. Για να το ξεκλειδώσετε, το CDP-CE500 διαθέτει μπροστινή θύρα USB που σας επιτρέπει να ακούτε αρχεία μουσικής MP3 , WMA και ACC που είναι αποθηκευμένα σε μια συνδεδεμένη μονάδα USB Flash. Μπορείτε ακόμα να εγγράψετε μουσική από ένα CD σε μια συνδεδεμένη μονάδα flash USB. Εάν βρίσκεστε στην αγορά για ένα ειδικό CD player, ελέγξτε το Sony CDP-CE500. Περισσότερο "

09 από 10

DVDO iScan Micro In-Line 4K Upscaler

DVDO iScan Micro 4K πακέτο Upscaler. Εικόνα που παρέχεται από το DVDO

Διαβάστε την πλήρη έκθεση

Εδώ είναι ένα πολύ συμπαγές και οικονομικό προϊόν που μπορεί να βελτιώσει πραγματικά την εμπειρία θέασης στο σπίτι σας, το DVDO iScan Micro.

Το DVD iScan Micro είναι μικρός επεξεργαστής / κλιμάκωση βίντεο που συνδέει μεταξύ της πηγής βίντεο που είναι εξοπλισμένη με HDMI και της τηλεόρασης ή του βιντεοπροβολέα σας. Το iScan Micro μπορεί να λειτουργήσει τόσο με τηλεόραση 4k Ultra HD όσο και με τηλεόραση 1080p, εφόσον και οι δύο διαθέτουν συνδέσεις HDMI.

Το iScan Mirco θα αποδεχτεί οποιαδήποτε ανάλυση από ένα εξάρτημα πηγής HDMI, όπως το DVD player, το Blu-ray Disc player, το Network Media Player / Streamer, το καλωδιακό / δορυφορικό κουτί ή την έξοδο HDMI ενός δέκτη Home Cinema και θα παρέχει μέχρι και 4K / 30 ή 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο για τηλεοράσεις 4K Ultra HD ή 1080p / 60 κλιμάκωση αν χρησιμοποιείται τηλεόραση 1080p.

Το iScan Micro έρχεται συσκευασμένο με το κύριο καλώδιο / μονάδα επεξεργασίας, τηλεχειριστήριο μεγέθους πιστωτικής κάρτας, καλώδιο επέκτασης αισθητήρα IR Extender (έτσι μπορείτε να αποκρύψετε τη μονάδα) και ένα καλώδιο φόρτισης USB (το οποίο μπορείτε απλά να αφήσετε συνδεδεμένο στην τροφοδοσία της μονάδας ). Περισσότερο "

10 από 10

Τηλεοπτικά αυτιά - Φωνητική διευκρίνιση τηλεοπτικού ηχείου

Τηλεοπτικά αυτιά - Ομιλητής φωνητικής αποσαφήνισης. Εικόνα ευγενική παραχώρηση του Amazon.com

Το Voice Clarifying Speaker είναι μια πολύ έξυπνη συσκευή από τα τηλεοπτικά αυτιά που έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους χρήστες να ενισχύουν το διάλογο και τις φωνητικές συχνότητες ώστε να γίνουν πιο κατανοητές για όσους έχουν δυσκολία στην ακοή. Το σύστημα είναι εύκολο στη ρύθμιση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδέσετε τον ασύρματο πομπό του σε μια τηλεόραση (ή κουτί καλωδίων, δορυφορικό κουτί, συσκευή αναπαραγωγής DVD ή συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray Disc) που είναι εξοπλισμένη είτε με οπτικές ή οπτικές συνδέσεις εξόδου. Στη συνέχεια, τοποθετήστε απλά το ηχείο της τηλεόρασης κοντά στην θέση καθήμευσής σας (μέσα σε απόσταση 50 ποδιών από τον πομπό - τη γραμμή θέασης), συγχρονίστε τα και προχωρήστε.

Για μεγαλύτερη ευκολία, το ηχείο της τηλεόρασης διαθέτει εξόδους σύνδεσης ακουστικών 3,5 χιλιοστών για ιδιωτική ακρόαση αργά το βράδυ. Περισσότερο "