Τι να κάνετε για ένα σπασμένο ή σπασμένο μεντεσέ στη Nintendo 3DS

Οι σπασμένες μεντεσέδες σε 3DS απαιτούν επαγγελματική επισκευή

Το Nintendo 3DS είναι γενικά ένα ανθεκτικό και αξιόπιστο σύστημα, αλλά έχει ένα ιδιαίτερα αδύναμο σημείο στους μεντεσέδες. Οι μεντεσέδες σε οποιαδήποτε συσκευή, ειδικά αυτές που είναι κατασκευασμένες από πλαστικό, είναι επιρρεπείς σε βλάβες.

Μπορεί να έρθει η στιγμή που οι μεντεσέδες που συγκρατούν τις οθόνες να σπάσουν, να ξεχωρίσουν ή να χαλαρώσουν στο σημείο που δεν μπορούν πλέον να στηρίξουν το βάρος της επάνω οθόνης. Ακόμα και αν το 3DS εξακολουθεί να λειτουργεί, μια ρωγμή τόσο μικρή όσο ένα κάταγμα μαλλιών μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερα προβλήματα στο δρόμο. Το πρόβλημα πρέπει να ληφθεί μέριμνα νωρίτερα και όχι αργότερα.

Οι διορθώσεις μεντεσέδων είναι πολύπλοκες και δεν είναι DIY

Δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος να επιδιορθώσετε μόνοι σας έναν σπασμένο μεντεσέ 3DS του Nintendo χωρίς κίνδυνο να καταστρέψετε τη συσκευή. Μπορείτε να βρείτε οδηγούς ή σεμινάρια σε απευθείας σύνδεση που λένε ότι μπορούν να σας δείξουν πώς να διορθώσετε τον σπασμένο σύνδεσμο 3DS σας, αλλά αν δεν είστε έμπειροι στην επισκευή ηλεκτρονικών και αυτή είναι η πρώτη φορά που επιχειρείτε μια επισκευή αυτού του τύπου, είναι πιο πιθανό να καταλήξετε με ένα τρισδιάστατο και άχρηστο 3DS από ένα επισκευασμένο και λειτουργικό σύστημα.

Η Nintendo δεν προσφέρει πλέον εργοστασιακές επισκευές στο αρχικό σύστημα Nintendo 3DS. Η εταιρεία προσφέρει μόνο αναβαθμίσεις ή αντικαταστάσεις για τη μονάδα σας.

Ωστόσο, υπάρχουν αρκετές εμπορικές επιχειρήσεις στο διαδίκτυο που ειδικεύονται στις επισκευές Nintendo 3DS, συμπεριλαμβανομένων των VideoGame911 και των Generations Gaming. Μπορεί ακόμη και να βρείτε ένα κατάστημα επισκευής τυχερών παιχνιδιών σε τοπικό επίπεδο που φέρει τα τμήματα 3DS.

Φροντίδα του Nintendo 3DS σας

Για να αποφύγετε τη μελλοντική σκασίλα και το σπάσιμο των μεντεσέδων, σκεφτείτε προσεκτικά το σύστημα Nintendo 3DS και ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές.

Να έχετε επίγνωση των 3DS σας γύρω από τα μικρά παιδιά, ειδικά εκείνοι που εξακολουθούν να πρέπει να μάθουν για την περίθαλψη της ηλεκτρονικής. Αν ψάχνετε για μια καλή επιλογή παιχνιδιού για μικρά παιδιά, ελέγξτε το Nintendo 2DS . Δεν έχει μεντεσέδες, είναι εύκολο να χειριστεί και έχει σχεδιαστεί με μικρότερα παιδιά στο μυαλό.