Είναι ένα iPad σωστό για σας;

Εάν δεν είστε σίγουροι για το tablet που είναι κατάλληλο για εσάς, το iPad της Apple είναι η εύκολη επιλογή. Όχι μόνο η Apple έβαλε σταθερά ένα από τα καλύτερα δισκία όσον αφορά την απόδοση του υλικού, τη μακροζωία της συσκευής και την ευκολία χρήσης της, η δεσπόζουσα θέση της Apple δημιούργησε ένα απίστευτο οικοσύστημα που περιλαμβάνει τόσο εφαρμογές όσο και εξαιρετικά αξεσουάρ.

Ξέρατε ότι θα μπορούσατε να συνδέσετε την κιθάρα σας στο iPad σας ; Αυτό είναι ένα από τα πολλά δροσερά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το iPad, επειδή οι κατασκευαστές αξεσουάρ γνωρίζουν ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που έχουν ένα iPad. Το iPad υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα αξεσουάρ που περιλαμβάνει ασύρματα πληκτρολόγια, βάσεις αυτοκινήτων, ψηφιακό προσαρμογέα AV για την τοποθέτησή του στην HDTV σας και ένα κιτ σύνδεσης κάμερας το οποίο δίνει ουσιαστικά στο iPad έναν λειτουργικό προσαρμογέα USB.

Με απλά λόγια, το iPad είναι το άθροισμα των τμημάτων του. Η δημοτικότητα του iPhone προσθέτει στη χρησιμότητα ενός iPad, το οποίο μπορεί να προβεί σε τηλεδιάσκεψη με χρήστες iPhone, iPod Touch και Mac μέσω του FaceTime. Το iPad αλληλεπιδρά με την Apple TV , επιτρέποντας στο iPad να συνδεθεί σε μια HDTV χωρίς την ταλαιπωρία των κορδονιών. Και όχι μόνο το iPad έχει πάνω από ένα εκατομμύριο εφαρμογές σχεδιασμένες ειδικά για τη μεγαλύτερη οθόνη του, είναι επίσης συμβατή με τις περισσότερες εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί για το iPhone. Και οι χρήσεις για το φάσμα iPad από την δουλειά στο σπίτι έως το gaming για την παραγωγή μουσικής και βίντεο.

Το iPad Pro

Η τελευταία και μεγαλύτερη από την Apple περιλαμβάνει μια σειρά "pro" για δισκία. Το iPad Pro διαθέτει έναν επεξεργαστή τόσο γρήγορα όσο και γρηγορότερα από τους περισσότερους επεξεργαστές που βρίσκονται σε φορητούς υπολογιστές, γεγονός που του δίνει την εκπληκτική ταχύτητα σε συνδυασμό με το ελαφρύ λειτουργικό σύστημα. Αυτή η σειρά δισκίων περιλαμβάνει το επιβλητικό iPad Pro 12,9 ιντσών και το Pro 9,7 ιντσών. Εκπληκτικά, το Pro 12,9 ιντσών διατηρεί το ίδιο αίσθημα συγκράτησης ενός χαρτιού στα χέρια σας, παρά το μεγαλύτερο μέγεθος, και αυτή η μεγάλη οθόνη είναι ιδανική τόσο για ταινίες πολλαπλών εργασιών όσο και για streaming.

Αγοράστε ένα iPad Pro από την Amazon

Το iPad (5η γενιά)

Το iPad Air 2 αντικαταστάθηκε πρόσφατα στον ιστότοπο της Apple από ένα iPad χωρίς το μαρκάρισμα "Air", αλλά δεν κάνει λάθος, εξακολουθεί να είναι (βασικά) το iPad Air 2. Έχει τα ίδια βασικά χαρακτηριστικά με έναν ελαφρώς ταχύτερο επεξεργαστή, ελαφρώς παχύτερο (αλλά όχι αισθητό) πλαίσιο και φτηνότερη τιμή. Αυτό τσιμεντάζει το iPad Air 2 και το iPad 5th Generation ως τα πρωτοποριακά μοντέλα iPad. Η σειρά iPad Pro είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποδείξετε στο μέλλον το tablet σας, αλλά αν ψάχνετε για ένα γρήγορο tablet με μεγάλη τιμή, η νέα 5η γενιά είναι ο τρόπος να πάτε.

Αγοράστε το iPad Air 2 από την Amazon

Το iPad Mini 4

Πιστεύετε ή όχι, το iPad Mini 4 είναι σχεδόν τόσο ισχυρό όσο το iPad Air 2. Αυτό το tablet 7,9 ιντσών είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το tablet Android των 7 ιντσών και ενώ αυτό το επιπλέον 0,9 ιντσών δεν φαίνεται τεράστιο, αντιπροσωπεύει περίπου το ένα τρίτο περισσότερο ακίνητο στην οθόνη. Αυτό είναι μεγάλο για όσους εκτιμούν τη φορητότητα, αλλά μια μικρή σύγκριση shopping θα αποκαλύψει τη νέα iPad 5ης γενιάς είναι στην πραγματικότητα λίγο φθηνότερη.

Αγοράστε το iPad Mini 4 από την Amazon

Το iPad δεν είναι κατάλληλο για εσάς; Μάθετε ποιο tablet είναι ...

Αποκάλυψη

Το Περιεχόμενο Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.