Τι είναι ένα αρχείο MSE;

Πώς να ανοίξετε, να επεξεργαστείτε και να μετατρέψετε αρχεία MSE

Ένα αρχείο με την επέκταση αρχείου MSE είναι πιθανότατα ένα αρχείο Project Media Slideshow που χρησιμοποιείται με το λογισμικό MediaShow της CyberLink. Η μορφή χρησιμοποιείται για τη διατήρηση κειμένου, ήχων, εφέ μετάβασης, εικόνων και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με την παρουσίαση ή το βίντεο.

Ορισμένα αρχεία MSE αντί να είναι αρχεία MaxScript 3ds Max που χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση κρυπτογραφημένων αρχείων MAXds (.MS) 3ds έτσι ώστε ο πηγαίος κώδικας τους να μην μπορεί να δει ή να αλλάξει.

Το αρχείο MSE θα μπορούσε να είναι ένα XML -like format που χρησιμοποιείται για να περιγράψει ένα μοντέλο 3D ή ένα είδος μορφής μικρού αρχείου οργάνων που χρησιμοποιείται για την αποθήκευση δεδομένων ήχου.

Το Perfect Keyboard είναι ένα πρόγραμμα που αυτοματοποιεί την πληκτρολόγηση του κειμένου σαν να εισάγει το πληκτρολόγιο και χρησιμοποιεί επίσης τα αρχεία MSE ως αρχείο μακροεντολών που επιτρέπει στο χρήστη να εκτελέσει μια συγκεκριμένη ενέργεια (όπως να χτυπήσει ορισμένα πλήκτρα ή να κάνει κλικ στο ποντίκι ) στο για να εκτελέσετε προκαθορισμένο κείμενο.

Άλλα αρχεία MSE θα μπορούσαν να σχετίζονται με το Magic Set Editor, το οποίο είναι ένα πρόγραμμα που σας επιτρέπει να δημιουργείτε εικόνες καρτών συναλλαγών. Το MSE αποτελεί συντομογραφία για αυτό το πρόγραμμα καθώς και ένα σχήμα ονομασίας που χρησιμοποιεί το λογισμικό κατά τη δημιουργία των καρτών.

Σημείωση: Το MSE είναι επίσης συντομογραφία του προγράμματος προστασίας από ιούς της Microsoft Security Essentials, αλλά πιθανώς δεν υπάρχουν αρχεία σε αυτήν την εφαρμογή που τελειώνουν με την επέκταση αρχείου .MSE.

Πώς να ανοίξετε ένα αρχείο MSE

Εάν το αρχείο MSE σας είναι ένα αρχείο παρουσίασης, θα πρέπει να το ανοίξετε με το MediaShow της CyberLink.

Το 3ds Max της Autodesk είναι το πρόγραμμα που χρησιμοποιείται για να ανοίξει αρχεία κρυπτογραφημένων MAXScript 3ds. Μπορείτε επίσης να ανοίξετε ένα από αυτά τα αρχεία MSE μεταφορτώνοντάς το στο MSE αποκρυπτογραφήστε, αλλά η αποκρυπτογράφηση του αρχείου είναι μόνο δωρεάν για τα πρώτα 1 KB δεδομένων.

Εάν πιστεύετε ότι το αρχείο σας αποθηκεύεται στη μορφή που βασίζεται σε κείμενο που χρησιμοποιείται για την εμφάνιση μοντέλων, μπορείτε να δοκιμάσετε τη χρήση του Moose. Δεδομένου ότι είναι σε μορφή απλού κειμένου, ένας απλός επεξεργαστής κειμένου / θεατής μπορεί να κάνει το τέχνασμα πάρα πολύ, όπως το Σημειωματάριο στα Windows, το Σημειωματάριο ++, Στηρίγματα κλπ.

Δεν έχω πολλές πληροφορίες σχετικά με αρχεία MSE που περιέχουν ήχο, αλλά ίσως μπορέσετε να ανοίξετε ένα με ένα πρόγραμμα όπως το Maize Sampler ή το Maize Studio. Το δημοφιλές πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων VLC θα μπορούσε επίσης να λειτουργήσει, αλλά ίσως χρειαστεί να μεταφέρετε το αρχείο σε VLC ενώ η εφαρμογή είναι ανοιχτή (το VLC πιθανώς δεν ανοίγει αρχεία MSE με τον κανονικό τρόπο).

Τα αρχεία MSE που είναι αρχεία Macro Perfect Keyboard μπορούν να ανοίξουν χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα Perfect Keyboard του Pitrinec Software.

Εάν το αρχείο MSE σας σχετίζεται με τον επεξεργαστή μαγείας, τότε ίσως ονομάζεται κάτι σαν * .mse-set. Αυτά είναι αρχεία που, όταν ανοίγουν, αποκαλύπτουν ένα αρχείο που ονομάζεται "set", πιθανώς χωρίς επέκταση αρχείου, καθώς και ένα JPG της κάρτας.

Μπορείτε να ανοίξετε το αρχείο με το 7-Zip ή οποιοδήποτε άλλο εργαλείο αποσυμπίεσης αρχείων (αλλά ίσως χρειαστεί να προσθέσετε πρώτα το ".zip" στο τέλος του αρχείου). Το αρχείο "set" μπορεί να προβληθεί με οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου.

Συμβουλή: Αν και πιθανότατα δεν είναι πολύ πιθανό με μια λιγότερο κοινή επέκταση, όπως το MSE, ίσως διαπιστώσετε ότι ένα πρόγραμμα ανοίγει αυτά τα αρχεία από προεπιλογή όταν θα θέλατε πραγματικά να έχετε ένα άλλο υποστηρικτικό πρόγραμμα. Ευτυχώς αυτή η αλλαγή είναι πολύ εύκολη. Ανατρέξτε στην ενότητα Τρόπος αλλαγής σύνδεσης αρχείων στα Windows για οδηγίες.

Πώς να μετατρέψετε ένα αρχείο MSE

Τα αρχεία MSE που χρησιμοποιείτε με το MediaShow μπορούν να μετατραπούν σε WMV και μερικές άλλες μορφές βίντεο με το κουμπί Produce .

Δεν ξέρω ποιες άλλες μορφές αρχείων μπορούν να μετατραπούν σε MSE χρησιμοποιώντας το 3ds Max, αλλά υποθέτω ότι το πρόγραμμα υποστηρίζει πολλές διαφορετικές μορφές εξαγωγής - τυπικά κάνουν αυτοί οι τύποι προγραμμάτων. Μπορείτε πιθανόν να βρείτε μια λίστα από αυτά μέσω ενός αρχείου> Αρχείο> Αποθήκευση ως ή Εξαγωγή μέσα στο πρόγραμμα 3ds Max.

Το ίδιο ισχύει και για τις άλλες μορφές που αναφέρθηκαν παραπάνω. Εάν αυτά τα είδη των αρχείων MSE μπορούν ακόμη να μετατραπούν σε άλλες μορφές, είναι πιθανότατα επιτυγχάνεται μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος που ανοίγει αυτόν τον τύπο αρχείου MSE. Για παράδειγμα, το Maize Sampler μπορεί να μετατρέψει ένα αρχείο MSE σε μια μορφή ήχου, ενώ το Perfect Keyboard μπορεί να υποστηρίξει την εξαγωγή του αρχείου MSE σε μορφή που βασίζεται σε κείμενο.

Ακόμα δεν μπορεί να ανοίξει το αρχείο;

Εάν το αρχείο MSE δεν ανοίγει με κανένα από τα παραπάνω προγράμματα, μπορείτε να κάνετε διπλό έλεγχο ότι διαβάζετε σωστά την επέκταση αρχείου.

Αν και οι επεκτάσεις αρχείων τους είναι παρόμοιες, τα αρχεία MSE δεν ανοίγουν με τα ίδια προγράμματα που κάνουν τα αρχεία MSI , MSR , MSG και MSDVD . Αν έχετε ένα από αυτά τα αρχεία, ακολουθήστε τον σύνδεσμο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό και ποια αρχεία ανοίγματος αρχείων υποστηρίζουν αυτή τη μορφή.

Εάν το αρχείο MSE δεν ανοίγει με τις παραπάνω προτάσεις, σας συνιστώ να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα προβολής αρχείων κειμένου όπως το Notepad ++ για να ανοίξετε το αρχείο ως έγγραφο κειμένου . Μπορεί να υπάρχει κάποιο αναγνωρίσιμο κείμενο μέσα σε όλα τα gibberish που συνθέτουν το αρχείο MSE που μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιήθηκε για να το δημιουργήσει ή σε ποια μορφή είναι το αρχείο.

Δεν λειτουργεί καμία από αυτές τις προτάσεις για το άνοιγμα ή τη μετατροπή του αρχείου σας; Ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου σε κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα. Επιτρέψτε μου να μάθω τι είδους προβλήματα αντιμετωπίζετε με το άνοιγμα ή τη χρήση του αρχείου και θα δω τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω.