Τι είναι το αρχείο ADTS;

Πώς να ανοίξετε, να επεξεργαστείτε και να μετατρέψετε αρχεία ADTS

Ένα αρχείο με την επέκταση αρχείου ADTS είναι ένα αρχείο ροής μεταφοράς δεδομένων ήχου. Αυτή η μορφή αρχείου αποθηκεύει τμήματα ενός αρχείου ήχου σε διάφορα πλαίσια, καθένα από τα οποία περιλαμβάνει τα δεδομένα ήχου και τις πληροφορίες κεφαλίδας. Τα αρχεία AAC που ρέουν μέσω διαδικτύου μεταφέρονται συχνά στη μορφή ADTS.

Ορισμένα αρχεία ADTS ενδέχεται να είναι αρχεία κειμένου από το λογισμικό AutoCAD της Autodesk.

Σημείωση: Ορισμένα αρχεία ADTS ενδέχεται να χρησιμοποιούν την επέκταση αρχείου .ADT. Ωστόσο, το ADT είναι επίσης η επέκταση αρχείου που χρησιμοποιείται για το ACT! Αρχεία προτύπου εγγράφου και αρχεία χάρτη του World of Warcraft.

Πώς να ανοίξετε ένα αρχείο ADTS

Μπορείτε να αναπαράγετε αρχεία ήχου ADTS με το Windows Media Player, το VLC player και πιθανώς με μερικές άλλες δημοφιλείς εφαρμογές media player.

Το λογισμικό AutoCAD της Autodesk μπορεί να δημιουργήσει αρχεία ADTS από μια εντολή AUDIT για σκοπούς αντιμετώπισης προβλημάτων. Αυτά είναι αρχεία μόνο για κείμενο που μπορούν να ανοίξουν με ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου .

Σημείωση: Έχετε ένα αρχείο ADT; Εάν δεν είναι ένα αρχείο ήχου, μπορεί να είναι ACT! Αρχείο πρότυπου εγγράφου που χρησιμοποιείται με το νόμο Swiftpage! λογισμικό. Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι το αρχείο ADT χρησιμοποιείται με το παιχνίδι World of Warcraft ως μορφή αποθήκευσης πληροφοριών για αντικείμενα και χάρτες.

Αν διαπιστώσετε ότι μια εφαρμογή στον υπολογιστή σας προσπαθεί να ανοίξει το αρχείο ADTS, αλλά είναι λάθος εφαρμογή ή εάν προτιμάτε να έχετε ένα άλλο εγκατεστημένο πρόγραμμα, ανοίξτε αρχεία ADTS, ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να αλλάξετε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα για έναν συγκεκριμένο οδηγό επέκτασης αρχείου για τη δημιουργία αυτή την αλλαγή στα Windows.

Πώς να μετατρέψετε ένα αρχείο ADTS

Ένας δωρεάν μετατροπέας αρχείων όπως το Freemake Video Converter (ο οποίος υποστηρίζει μορφές βίντεο και ήχου) μπορεί να μετατρέψει ένα αρχείο ADTS σε άλλο μορφότυπο ήχου όπως MP3 , WAV κ.λπ.

Τα αρχεία ADTS του AutoCAD μπορούν να αποθηκευτούν σε διαφορετική μορφή κειμένου με πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου / πρόγραμμα προβολής όπως το Σημειωματάριο στα Windows. Εάν θέλετε έναν σύνθετο επεξεργαστή κειμένου ή πρέπει να ανοίξετε το αρχείο ADTS σε Mac, ανατρέξτε στη λίστα καλύτερων συντάκτη ελεύθερου κειμένου .

Ακόμα δεν μπορείτε να ανοίξετε το αρχείο σας;

Εάν δεν μπορείτε να ανοίξετε το αρχείο σας με τα προαναφερθέντα προγράμματα, υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι το αρχείο σας δεν βρίσκεται σε καμία από αυτές τις μορφές. Αντ 'αυτού, αυτό που μπορεί να συμβεί είναι ότι συγχέετε ένα διαφορετικό αρχείο για ένα που τελειώνει με το .ADTS, το οποίο μπορεί να συμβεί αρκετά εύκολα εάν οι δύο μοιράζονται μερικές από τις ίδιες επιστολές επέκτασης αρχείων.

Για παράδειγμα, τα αρχεία ADS είναι αρχεία προδιαγραφών Ada που δεν μπορούν να ανοίξουν με ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής όπως αρχεία μεταφοράς δεδομένων ήχου. Μοιράζονται μερικά από τα ίδια γράμματα επέκτασης αρχείων με τα αρχεία ADTS, αλλά δεν σχετίζονται με κανένα τύπο μορφής ήχου.

Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για αρχεία ATS, αρχεία TDS και άλλα που μοιάζουν με αρχεία .ADTS.

Αν δεν έχετε πραγματικά ένα αρχείο ADTS, αναζητήστε την επέκταση αρχείου που εμφανίζεται μετά το όνομα του αρχείου για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη μορφή και ποια προγράμματα μπορούν να ανοίξουν ή να τα μετατρέψουν.

Περισσότερες Βοήθεια με αρχεία ADTS

Εάν είστε βέβαιοι ότι έχετε ένα αρχείο ADTS, αλλά δεν λειτουργεί όπως νομίζετε ότι πρέπει, ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου στα κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα. Επιτρέψτε μου να μάθω τι είδους προβλήματα αντιμετωπίζετε με το άνοιγμα ή τη χρήση του αρχείου ADTS και θα δω τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω.