Αναθεώρηση εκτυπωτή Canon PIXMA iP8720

Η κατώτατη γραμμή

Η αναθεώρηση της φωτογραφικής μηχανής Canon PIXMA iP8720 δείχνει έναν πολύ εντυπωσιακό εκτυπωτή φωτογραφιών που δημιουργεί εκτυπώσεις εξαιρετικής ποιότητας στις καλύτερες ρυθμίσεις. Και είναι ένας ευέλικτος εκτυπωτής, που σας επιτρέπει να εκτυπώνετε σε μεγέθη μεταξύ 4-by-6 ίντσες και 13-με-19 ίντσες.

Οι ταχύτητες εκτύπωσης είναι πολύ ωραίες για έναν εκτυπωτή που μπορεί να δημιουργήσει εκτυπώσεις με την υψηλή ποιότητα αυτού του μοντέλου. Και ενώ η τιμή του είναι αρκετά απότομη για έναν εκτυπωτή επιπέδου κατανάλωσης, τα επίπεδα απόδοσης αυτού του μοντέλου δικαιολογούν την τιμή.

Τελικά, η δυνατότητα δημιουργίας μιας εκτύπωσης 13-σε-19-ιντσών είναι κάτι που μπορούν να ταιριάξουν πολύ λίγοι εκτυπωτές σε επίπεδο καταναλωτών. Εάν είστε προηγμένος φωτογράφος που διαθέτει εξοπλισμό φωτογραφικών μηχανών που είναι ικανός να δημιουργεί φωτογραφίες που είναι αρκετά αιχμηρές ώστε να επιτρέπουν εκτυπώσεις 13 με 19 ιντσών, το iP8720 θα κάνει τις φωτογραφίες σας δικαιοσύνη με τις όμορφες εκτυπώσεις.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Ποιότητα εκτύπωσης

Με τα έξι μελάνια, το PIXMA iP8720 κάνει μια τεράστια δουλειά με τη δημιουργία ζωντανών έγχρωμων φωτογραφιών. Είναι επίσης ένας εξαιρετικός εκτυπωτής για ασπρόμαυρες εκτυπώσεις, χάρη στη συμπερίληψη μιας κασέτας γκρίζου μελανιού.

Η ποιότητα εκτύπωσης φωτογραφιών με αυτό το μοντέλο φαίνεται καλύτερα αν χρησιμοποιείτε φωτογραφικό χαρτί, αλλά με το iP8720 μπορείτε να δημιουργήσετε εκτυπώσεις με ωραία εμφάνιση ακόμη και σε απλό χαρτί, αν αυτό είναι το μόνο που έχετε στη διάθεσή σας.

Η μέγιστη ανάλυση εκτύπωσης για έγχρωμες εκτυπώσεις είναι 9600x2400 dpi.

Εκτέλεση

Το iP8720 έχει αξιοπρεπείς ταχύτητες εκτύπωσης. Δεν πρόκειται να είναι ο ταχύτερος εκτυπωτής στην αγορά, αλλά οι ταχύτητές του είναι αρκετά σταθερές για ένα μοντέλο που δημιουργεί την ποιότητα των εκτυπώσεων φωτογραφιών που παρέχει αυτή η μονάδα.

Επειδή το Canon iP8720 δεν διαθέτει υποδοχή κάρτας μνήμης ή οθόνη LCD για να επιτρέψει την άμεση εκτύπωση από τη συσκευή, είναι σημαντικό ότι η Canon παρέχει μια επιλογή εκτύπωσης Wi-Fi με αυτόν τον εκτυπωτή φωτογραφιών, μόνο για λόγους ευκολίας. Νόμιζα ότι ήταν πολύ εύκολο να δημιουργήσω και να χρησιμοποιήσω αυτή τη μονάδα, συμπεριλαμβανομένης της σύνδεσης Wi-Fi με τον υπολογιστή μου. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Apple AirPrint ή το Google Cloud Print με το iP8720.

Σχέδιο

Δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερο για το σχεδιασμό του Canon PIXMA iP8720 της Canon, και ίσως να μην το αναγνωρίσετε καν ως εκτυπωτή με την πρώτη ματιά. Έχει αρκετά διαμερίσματα που ξεδιπλώνουν και ανοίγουν για να δημιουργήσουν ένα δίσκο εκτύπωσης εξόδου και ένα δίσκο τροφοδοσίας χαρτιού στην κορυφή. Και στην πρόσοψη του εκτυπωτή υπάρχουν μόνο τρία φώτα / κουμπιά ένδειξης. Σε σύγκριση με τους περισσότερους καταναλωτικούς εκτυπωτές, οι οποίοι διαθέτουν πολλά κουμπιά και οθόνη LCD, το iP8720 έχει μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση από τους ανταγωνιστές του.

Επειδή το PIXMA iP8720 δεν διαθέτει ειδικό δίσκο εισόδου χαρτιού, είναι δύσκολο να αποθηκεύσετε χαρτί στη μονάδα για μεγάλες χρονικές περιόδους. Στη συνέχεια, επειδή θα εκτυπώνετε φωτογραφίες κυρίως με το iP8720, μπορεί να θέλετε να τροφοδοτήσετε μόνο μερικά φύλλα τη φορά.

Δεν υπάρχει υποδοχή κάρτας μνήμης, καμία LCD οθόνη αφής , γυαλί επίπεδης κορυφής και καμία λειτουργία αντιγραφής ή σάρωσης με αυτό το μοντέλο. Θα θελήσετε να κοιτάξετε αλλού εάν χρειάζεστε αυτές τις λειτουργίες. Αλλά εάν θέλετε έναν εξαιρετικά υψηλής ποιότητας εκτυπωτή φωτογραφιών που μπορεί να δεχτεί χαρτί μεγάλου μεγέθους, λίγα μοντέλα μπορούν να ταιριάζουν με το εντυπωσιακό PIXMA iP8720 της Canon.