Όλα για το Google Nexus 7

[Σημείωση από το Ed: Το Nexus 7 είναι τώρα αρκετά ετών και αυτή η επισκόπηση αντανακλά το υλικό και το λογισμικό που έχει διακοπεί. Έχουμε αφήσει την αναθεώρηση ως έχει, οπότε λάβετε υπόψη ότι δεν υπάρχει καθυστέρηση αποστολής. Ή, στην πραγματικότητα, οποιαδήποτε ναυτιλία καθόλου.]

Η Google παρουσίασε το πρώτο tablet Nexus, το Nexus 7, στο Google I / O, το συνέδριο προγραμματιστών της Google. Το tablet πωλείται στην αγορά των ΗΠΑ μέσω του Google Play Store μαζί με την έκδοση GSM του Galaxy Nexus και του Nexus Q. Η Google έφερε επίσης σε λειτουργία εξαρτήματα tablet, όπως περιπτώσεις και πρόσθετους φορτιστές.

Είναι αυτός ο δολοφόνος του iPad; Μετά βίας. Πρόκειται για έναν φορητή δολοφόνο του Kindle Amazon Kindle , και η τιμή του ξεκινά από το ίδιο ποσό των $ 200 με το Kindle. Ενώ το Kindle Fire είναι ένα κατάλληλο tablet με χαλαρές προδιαγραφές, το Nexus 7 έρχεται με το ίδιο μέγεθος με πλήρως εξοπλισμένο υλικό και όλες τις εφαρμογές Google που η Amazon επέλεξε να αφήσει μακριά. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε ένα Nexus 7 για να διαβάσετε τα βιβλία του Kindle.

Τα Χαρακτηριστικά Killer

Η Kindle Fire πωλήθηκε ως ηγέτης απώλειας, πράγμα που σημαίνει ότι κοστίζει περισσότερο για τον Amazon να κάνει τα πράγματα από ό, τι έκαναν από την πώλησή τους. Η Amazon το έκανε αυτό σκόπιμα για να δημιουργήσει εξάρτηση από την αγορά του Αμαζονίου. Η Google θα μπορούσε να κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα με το Nexus 7. Στην περίπτωση αυτή, θέλουν να δημιουργήσουν εξάρτηση από το κατάστημα Google Play και τις προσπάθειές τους να επεκτείνουν τις πωλήσεις βιβλίων, περιοδικών, ταινιών και μουσικής. Δυστυχώς, η Google δεν ήταν εξίσου επιτυχημένη στη διαπραγμάτευση συμβάσεων αδειοδότησης για κάποιο από αυτό το περιεχόμενο, οπότε η Amazon εξακολουθεί να έχει πλεονέκτημα στη διαθεσιμότητα. Αυτό είναι εντάξει, μπορείτε να συνεχίσετε να παίζετε το περιεχόμενο του Amazon στο Nexus.

Υπάρχει επίσης κάποιος κίνδυνος σε αυτήν τη στρατηγική, καθώς άλλοι κατασκευαστές tablet , όπως η Samsung, έχουν ήδη δισκία 7 ιντσών στην αγορά. Το Galaxy Tab είναι επί του παρόντος υψηλότερο από το Nexus 7 και προσφέρει λιγότερες λειτουργίες υλικού.

Η κατώτατη γραμμή

Εάν θελήσατε μια Kindle Fire αλλά διστάζετε, τώρα έχετε έναν λόγο να πάρετε κάτι άλλο. Η Amazon θα ξεκινήσει αναμφισβήτητα μια ενημερωμένη έκδοση του tablet τους φέτος, αλλά θα έχουν έναν σκληρό χρόνο που ταιριάζει με τις ακριβείς προδιαγραφές του Nexus 7. Αυτό ήταν το όλο θέμα. Η Google έχει αυξηθεί πολύ από την πρώτη απόπειρα άμεσων πωλήσεων πελατών. Καταγράφουν έναν αριθμό τηλεφώνου για υποστήριξη και εξυπηρέτηση πελατών. Έχουν δεσεύσει τις πωλήσεις συσκευών σε πωλήσεις μουσικής, ταινιών και εφαρμογών για να το καταστήσουν ένα οικοσύστημα. Πιθανόν θα πουλήσουν πολλά από αυτά τα πράγματα.

Αν αποφασίσετε να παραγγείλετε, λάβετε υπόψη ότι η Google χρεώνει τις ναυτιλιακές αμοιβές και το φόρο επί των πωλήσεων στα περισσότερα κράτη. Από αυτή τη γραφή, υπάρχει μια αναμονή δύο έως τριών εβδομάδων για αποστολή.