Κορυφαίοι αναγνώστες ηλεκτρονικού βιβλίου Android

Σίγουρα, θα μπορούσατε να αγοράσετε μόνο ένα Kindle, αλλά ένας από τους λόγους που πήγατε με το Android είναι έτσι μπορείτε να διαβάσετε όλα τα βιβλία σας από όλα τα καταστήματα σας. Τι πρέπει να κάνετε λήψη τώρα;

01 από 04

Η εφαρμογή Kindle

Μια εμπειρία ανάγνωσης Kindle. Hannelore Foerster / Getty Images

Εντάξει, θέλετε πραγματικά την εφαρμογή Kindle πρώτα. Αυτό πιθανότατα είναι όπου όλα τα βιβλία σας είναι.

Ο αναγνώστης Kindle του Amazon.com είναι ένα τεράστιο χτύπημα. Ένα από τα πράγματα που το καθιστούν τόσο δημοφιλές, εκτός από την πρόσβαση σε μια τεράστια βιβλιοθήκη βιβλίων Kindle στο Amazon.com, είναι ότι το Amazon.com προσφέρει μια εφαρμογή για σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή που έχετε στην κατοχή σας και θυμάται πού απομακρύνεστε από οποιαδήποτε Συνδεδεμένη στο Internet συσκευή, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε την ανάγνωση στο iPod σας και να ολοκληρώσετε το Android σας. Τώρα που δεν είναι αλήθεια για μερικά βιβλία που είναι ανοιχτά , αλλά είναι αλήθεια για τις αγορές σας από το Amazon.

Το πράγμα που πρέπει να θυμάστε καθώς κατασκευάζετε μια βιβλιοθήκη Amazon.com είναι ότι τα βιβλία του Amazon προορίζονται να παραμείνουν σε αναγνώστες Kindle. Είναι ένας περιφραγμένος κήπος. Χρησιμοποιούν κυρίως μια ιδιόκτητη μορφή (azw ή mobi) και όχι το πρότυπο ePub που χρησιμοποιείται από όλους τους άλλους αναγνώστες και αυτό σας εμποδίζει να μείνετε μαζί με το Amazon. Μπορείτε να μετατρέψετε μη προστατευμένα αρχεία βιβλίων, αλλά είναι ένα επιπλέον βήμα. Όλοι αυτοί οι άλλοι αναγνώστες σας επιτρέπουν μεγαλύτερη ελευθερία στη μετακίνηση των βιβλιοθηκών σας γύρω.

Kindle Unlimited

Το Amazon προσφέρει μια επιλογή ενοικίασης που ονομάζεται Kindle Unlimited που σας επιτρέπει να διαβάσετε από μια μεγάλη συλλογή από βιβλία που διατίθενται από το Amazon (όχι όλα αυτά) για $ 9.99 το μήνα. Η συμφωνία περιλαμβάνει επίσης Audible αφήγηση για μερικά βιβλία και μια επιλογή ηλεκτρονικών περιοδικών και μπορείτε να διαβάσετε μέσω της εφαρμογής Kindle - δεν απαιτείται συσκευή Kindle. Εάν βρείτε τον εαυτό σας αγοράζοντας περισσότερα από ένα βιβλία ή περιοδικά ανά μήνα, αυτή η επιλογή μπορεί να είναι η πιο αποδοτική. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι δεν συμμετέχουν όλοι οι συγγραφείς στο Kindle Unlimited. Κάποιοι βλέπουν την υπηρεσία λιγότερο χρήσιμη για τους συγγραφείς, όπως εξηγεί ο συγγραφέας John Scalzi.

Τα βιβλία που κάνετε λήψη με το Kindle Unlimited λήγουν όταν σταματήσετε να πληρώνετε για την υπηρεσία. Περισσότερο "

02 από 04

Βιβλία Google Play

Αποτύπωση οθόνης

Τα "Βιβλία Google Play" αναφέρονται τόσο σε μια εφαρμογή όσο και σε ένα κατάστημα. Αγοράζετε βιβλία από την ενότητα βιβλίων του Google Play (ή οποιονδήποτε άλλο πωλητή του ePub) και στη συνέχεια τα διαβάζετε στο τηλέφωνο ή στο tablet σας Android ή στον ιστότοπο του Google Play. Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε βιβλία ePub που αγοράσατε αλλού. Κάνει ένα μεγάλο κεντρικό χώρο βιβλιοθήκης και μεταφέρει από συσκευή σε συσκευή, εφ 'όσον μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Βιβλία Google Play. Το Google Play σας επιτρέπει επίσης να νοικιάσετε επιλεγμένα βιβλία.

Δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Google Play σε συσκευές Kindle Fire, επομένως θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν εναλλακτικό αναγνώστη, όπως η εφαρμογή Nook ή Kobo στις Kindle Fires. Περισσότερο "

03 του 04

Το App Nook

Ο αναγνώστης Nook είναι το μωρό Barns & Noble, αλλά υποφέρει από ένα αβέβαιο μέλλον καθώς οι Barns & Noble κλείνουν τμήματα του καταστήματος. Ο αναγνώστης Nook είναι στην πραγματικότητα ένα πολύ ωραίο tablet, αλλά χρησιμοποιεί μια τροποποιημένη έκδοση του Android που σας αποκλείει από το Google Play. Δεν είστε κλειδωμένοι στο tablet Nook για να διαβάσετε τα βιβλία Nook. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή και να αποκτήσετε ακόμη πρόσβαση στη βιβλιοθήκη σας σε συσκευές Android (και ακόμη και στο Kindle Fire.) Τα βιβλία Nook χρησιμοποιούν το πρότυπο ePub, ώστε να είναι συμβατά με τις περισσότερες εφαρμογές ανάγνωσης. Περισσότερο "

04 του 04

Η εφαρμογή Kobo

Αποτύπωση οθόνης

Ο αναγνώστης του Kobo ήταν χαλαρά συνδεδεμένος με τα σύνορα, αλλά ευτυχώς όχι αρκετά σφιχτά για να καταρρεύσει όταν συνέβη. Το Kobo αγοράστηκε τελικά από τον Rakuten. Το Kobo προσφέρει ξεχωριστό βιβλιοπωλείο και πωλεί βιβλία και περιοδικά σε μορφή ePUB. Ωστόσο, είναι σε μειονεκτική θέση για τα άλλα πιο δημοφιλή καταστήματα, όταν πρόκειται για περιεχόμενο. Είναι πραγματικά ανώτερη και από τις δύο, όταν πρόκειται για την εισαγωγή περιεχομένου. Μπορείτε να αποκτήσετε ξεχωριστά βιβλία που δεν έχουν κυκλοφορήσει με DRM στον αναγνώστη Kobo με πολύ λιγότερη ανησυχία από ό, τι μπορείτε στην εφαρμογή Nook ή Kindle. Περισσότερο "

Αλλες επιλογές

Αν θέλετε να αποφύγετε το Amazon, το Nook ή το Kindle, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μία από τις πολλές δωρεάν εναλλακτικές λύσεις, όπως το Moon Reader ή το Aldiko. Σχεδόν όλοι οι αναγνώστες είναι συμβατοί με το πρότυπο ePub, ώστε να μπορείτε να διαβάσετε βιβλία χωρίς DRM που έχετε αγοράσει από βιβλιοπωλεία εκτός Kindle. Θα πρέπει επίσης να ζητήσετε από την τοπική δημόσια βιβλιοθήκη σας τις επιλογές ψηφιακού βιβλίου. Πολλοί σας επιτρέπουν να ελέγξετε και να διαβάσετε βιβλία ψηφιακής βιβλιοθήκης χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθείτε τη βιβλιοθήκη προσωπικά. Μπορεί να χρειαστεί να εγκαταστήσετε μια ξεχωριστή εφαρμογή, όπως το Overdrive, για να επωφεληθείτε από την υπηρεσία.