Χρήση των αυτόματων τρόπων λειτουργίας DSLR

Κρατήστε τα πράγματα απλά και γυρίστε σε αυτόματη λειτουργία

Όταν οι περισσότεροι φωτογράφοι κάνουν τον διακόπτη από το σημείο και φωτογραφίζουν κάμερες σε προηγμένες φωτογραφικές μηχανές DSLR, πιθανότατα θέλουν να εκμεταλλευτούν το εκτεταμένο σύνολο χειροκίνητων λειτουργιών ελέγχου που προσφέρει η φωτογραφική μηχανή DSLR. Είναι πιθανό να κοιτάζουν να ξεφύγουν από τον κόσμο των σημείων και των πυροβολισμών των βασικών, αυτόματων φωτογραφικών μηχανών.

Ωστόσο, δεν χρειάζεται πάντα να χειρίζεστε τη φωτογραφική σας μηχανή DSLR σε λειτουργία χειροκίνητου ελέγχου . Η φωτογραφική μηχανή DSLR διαθέτει μια ποικιλία από αυτόματους τρόπους ελέγχου, ακριβώς όπως μια φωτογραφική μηχανή σημείου και βολής.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες DSLR

Δεν υπάρχει καμία "ντροπή" στη χρήση της φωτογραφικής σας μηχανής DSLR σε πλήρως αυτόματη λειτουργία, καθώς οι περισσότερες από αυτές τις φωτογραφικές μηχανές κάνουν μεγάλη δουλειά στην επιλογή των ρυθμίσεων για εσάς και στη σωστή έκθεση της φωτογραφίας. Θα έχετε καλή επιτυχία λήψης σε πλήρως αυτόματη λειτουργία για αυτές τις γρήγορες λήψεις.

Όταν επιτυγχάνετε την πλήρη λειτουργία αυτόματης λειτουργίας με το DSLR, απλά μην προσελκύσετε τον τρόπο που μπορείτε να ξεχάσετε γιατί αγοράσατε τη φωτογραφική μηχανή DSLR στην πρώτη θέση. Γυρίστε τον επιλογέα λειτουργίας σε "M" μερικές φορές για να έχετε πλήρη χειρωνακτικό έλεγχο στις ρυθμίσεις!