Τα καλύτερα εργαλεία λήψης για το Mozilla Firefox

Επιταχύνετε και ελέγχετε τις λήψεις σας

Καθώς οι συνδέσεις υψηλής ταχύτητας στο Διαδίκτυο έγιναν συνηθισμένες, το ίδιο συνέβη και με τη δημοτικότητα της λήψης . Είτε πρόκειται για ένα τραγούδι, ένα παιχνίδι, μια ταινία, μια εφαρμογή λογισμικού ή κάτι άλλο εξ ολοκλήρου, πολλά από τα πράγματα που θέλουμε μπορούν να ληφθούν μέσω της μαγείας της λήψης. Ακούγεται αρκετά απλό, έτσι δεν είναι;

Μπορεί να είναι αν έχετε στη διάθεσή σας τα σωστά όπλα. Τα παρακάτω εργαλεία, σε συνδυασμό με το πρόγραμμα περιήγησης Firefox , δεν μπορούν μόνο να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε αυτό που ψάχνετε, αλλά και να σας βοηθήσουν να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας.

Flash Video Downloader

Getty Images (Tang Yau Hoong # 501912181)

Το Flash Video Downloader σας ειδοποιεί μέσω του κουμπιού της γραμμής εργαλείων όποτε υπάρχει μία ή περισσότερα στοιχεία βίντεο / πολυμέσων με δυνατότητα λήψης στην ενεργή σελίδα. Κάνοντας κλικ σε αυτό το κουμπί κατεβάζει το αρχείο, το οποίο αποθηκεύεται σε μορφή MP4 ή AVI σε μια τοποθεσία της επιλογής σας. Αυτό το πρόσθετο υποστηρίζει διάφορους σημαντικούς ιστότοπους, όπως το YouTube και το DailyMotion.

Χρησιμοποιήστε το Flash Video Downloader για να κάνετε λήψη βίντεο συνεχούς ροής, βίντεο YouTube 4K και βίντεο πλήρους HD. Περισσότερο "

DownThemAll!

Getty Images (Derek Bacon # 511824067)

DownThemAll! είναι ένας εξαιρετικά ισχυρός διαχειριστής λήψεων και επιταχυντής. Αυτή η επέκταση πλούσια σε χαρακτηριστικά όχι μόνο επιταχύνει τις λήψεις του Firefox αλλά σας επιτρέπει να ανακτήσετε εύκολα συνδέσμους και εικόνες από μια ιστοσελίδα. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να αποτρέψετε τη μεταφορά συγκεκριμένων τύπων αρχείων και πολλά άλλα. Το DownThemAll διαθέτει ένα προηγμένο επιταχυντή που αυξάνει την ταχύτητα λήψης μέχρι και τέσσερις φορές. Μπορείτε επίσης να κάνετε παύση και να συνεχίσετε τις λήψεις όποτε θέλετε. Περισσότερο "

iMacros για τον Firefox

Getty Images (Colin Anderson # 57012298)

Η επέκταση iMacros αυτοματοποιεί αμέτρητες εργασίες στο πρόγραμμα περιήγησης, συμπεριλαμβανομένων των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τη λήψη. Με αυτό το πρόσθετο, μπορείτε να διαμορφώσετε μακροεντολές για να πραγματοποιήσετε αυτόματα λήψη πλήρων ιστοσελίδων ή μεμονωμένων αρχείων σε προκαθορισμένους χρόνους και, στη συνέχεια, να εκτελέσετε ενέργειες σε αυτά τα αρχεία. Οι δυνατότητες είναι σχεδόν ατελείωτες με το iMacros, ειδικά όταν χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με κώδικα JavaScript.

Χρησιμοποιήστε το iMacros για να συμπληρώσετε φόρμες ιστού, να θυμάστε τους κωδικούς πρόσβασης και πολλά άλλα. Απλά καταγράψτε τη δράση μία φορά. Στη συνέχεια, ένα κλικ ενός κουμπιού επαναλαμβάνει τη δράση. Περισσότερο "

Λήψη Μάζας FlashGot

Getty Images (PeopleImages.com # 501672399)

Αναπτύχθηκε από την ίδια εταιρεία με τη δημοφιλή επέκταση NoScript, το FlashGot Mass Downloader σας επιτρέπει να κατεβάσετε όλα τα αρχεία ήχου και βίντεο, εικόνες και άλλα συνδεδεμένα αρχεία σε μια ιστοσελίδα με μόνο ένα κλικ του ποντικιού. Ένα εξαιρετικά προσαρμόσιμο add-on, το FlashGot μπορεί να δημιουργήσει άμεσα γκαλερί μέσων στην τοπική συσκευή σας με τις εικόνες και άλλα αντικείμενα που έχουν τραβηχτεί από μια σελίδα ή μια τοποθεσία. Περισσότερο "

Video DownloadHelper

Getty Images (PASIEKA # 172591285)

Το Video DownloadHelper σάς δίνει τη δυνατότητα λήψης και λήψης αρχείων ήχου, βίντεο και εικόνων από ιστότοπους όπως το YouTube και πολλοί άλλοι ιστότοποι τύπου YouTube. Μπορείτε επίσης να λαμβάνετε ειδοποιήσεις κάθε φορά που είναι διαθέσιμο ένα νέο βίντεο εντός της περιοχής ενδιαφέροντος σας σε μια επιλεγμένη ομάδα ιστότοπων. Απλά πλοηγηθείτε στο διαδίκτυο όπως κάνετε συνήθως και το Video DownloadHelper θα σας ειδοποιήσει όταν φτάσετε σε μια ιστοσελίδα όπου μπορεί να κάνει κάτι για σας. Περισσότερο "

FireFTP

Getty Images (Thomas Kuhlenbeck # 511823383)

Με το FireFTP, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα πλήρως εξοπλισμένο πρόγραμμα-πελάτη File Transfer Protocol από το παράθυρο του προγράμματος περιήγησης, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ανεβάζετε και να κάνετε λήψη αρχείων προς και από διακομιστές FTP . Περιλαμβάνονται προηγμένες λειτουργίες όπως κρυπτογράφηση SSL , έλεγχος ακεραιότητας, απομακρυσμένη επεξεργασία και σύγκριση καταλόγων. Περισσότερο "