Πώς να επικοινωνήσετε με την Υποστήριξη FastMail

Λάβετε βοήθεια με την υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου FastMail όταν το χρειάζεστε

Πολλά μπορούν να πάνε στραβά κατά τη χρήση μιας υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Όταν, αρκετά σπάνια, κόβεται ένα καλώδιο και ο διακομιστής δεν είναι προσβάσιμος. ένα πρόγραμμα περιήγησης ενημερώνεται και από τη συνήθη σειρά του. ένα τείχος προστασίας υπερβολικά ενθουσιώδες και περιοριστικό? όταν, για να συνοψίσουμε, κάτι σπάει και είναι σπασμένο ή ασαφές και κακώς τεκμηριωμένο, είναι καλό να μπορούμε να έχουμε γρήγορη και χρήσιμη βοήθεια σε αυτό το τσίμπημα. Με το FastMail , μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης για αυτό ακριβώς.

(Σημειώστε ότι οι χρήστες που προσυπογράφουν το επίπεδο υπηρεσίας "χωρίς διαφημίσεις" δεν λαμβάνουν προσωπική υποστήριξη από το FastMail · αν είστε τέτοιος συνδρομητής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα για να υποβάλετε ένα εισιτήριο και να ενεργοποιήσετε την ειδοποίηση για ένα πρόβλημα FastMail).

Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη FastMail

Για να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη FastMail-για να τους ειδοποιήσετε για ένα τρέχον πρόβλημα με την υπηρεσία, για παράδειγμα, να λάβετε βοήθεια για μια ερώτηση εγκατάστασης ή να προσπαθήσετε να επιλύσετε ένα πρόβλημα πληρωμής:

Αυτό θα προσθέσει ένα εισιτήριο για το νέο τεύχος στο σύστημα υποστήριξης. Μπορείτε να δείτε όλα τα εισιτήρια που δημιουργήσατε στη σελίδα υποστήριξης FastMail όταν είστε συνδεδεμένοι στο πλαίσιο των υφιστάμενων εισιτηρίων .