Ο εκτυπωτής Photo-Expression XP-860 της Epson Small-In-One

Έξι φωτογραφίες μελάνης, ταχύτητα, σήμανση CD / DVD και τόνοι χαρακτηριστικών

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Συμπέρασμα

Ένας εκτυπωτής φωτογραφιών έξι μελανιών, αυτό το συμπαγές AIO εκτυπώνει καλά και διαθέτει σχεδόν κάθε δυνατότητα παραγωγικότητας και ευκολίας - μια κορυφαία φωτογραφική μηχανή για όλα τα είδη.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε τον εκτυπωτή Epson Expression Photo XP-860 Small-in-One στον Amazon

Εισαγωγή

Δύο όροι που δεν παίζουν ωραία είναι "οικονομικοί" και "εκτυπωτές φωτογραφιών". Ενώ υπάρχουν αρκετοί φωτογραφικοί εκτυπωτές που είναι διαθέσιμοι σήμερα, λίγες, αν υπάρχουν, παρέχουν εκτυπώσεις χαμηλού κόστους - όσον αφορά τα αναλώσιμα που χρησιμοποιούνται ή το κόστος ανά σελίδα (CPP), δηλαδή. Ως εκ τούτου, ενώ έχω συχνά εντυπωσιαστεί από την έξοδο, ειδικά τις φωτογραφίες, από εκτυπωτές φωτογραφιών με 6 μελάνια, όπως το θέμα αυτής της αναθεώρησης, ο εκτυπωτής Small-in-One Έκφραση Φωτογραφίας XP-860 της Microsoft, ο υπερβολικά υψηλός το κόστος ανά σελίδα των αναλωσίμων τις καθιστά συχνά, ανάλογα με τις ανάγκες εκτύπωσης, λιγότερο από επιθυμητό.

Με πολλούς τρόπους, το XP-860 μου υπενθύμισε τα $ 100-φθηνότερα XP-820 που εξετάστηκαν εδώ μερικές εβδομάδες , καθώς και τα XP-950, τα οποία επίσης εξετάστηκαν εδώ πρόσφατα. Η διαφορά, πρωτίστως, μεταξύ του XP-820 και του XP-860 είναι ότι ο τελευταίος χρησιμοποιεί ένα σύστημα απεικόνισης 6 μελανιών, σε σύγκριση με το σχήμα 5 του μελανιού. Το XP-950 δεν χρησιμοποιεί μόνο έξι μελάνες, αλλά μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε σελίδες εφημερίδας (11x17-ιντσών) ετησίως μέσω ενός δίσκου αντικατάστασης 1 φύλλου στο μπροστινό μέρος του πλαισίου.

Design & amp; Χαρακτηριστικά

Διαφορετικά, αυτά τα τρία Small-in-Ones έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά, καθώς και (όπως θα συζητήσουμε σύντομα) παρόμοιες CPP (κόστος ανά σελίδα). Ωστόσο, και τα XP-820 και XP-860 διαθέτουν αυτόματες αυτόματες τροφοδότες εγγράφων (ADF) για σάρωση και αντιγραφή πρωτοτύπων πολλαπλών σελίδων, διπλής όψης, χωρίς να χρειάζεται να παρέμβετε. Επιπλέον, το XP-860 υποστηρίζει μια μακρά λίστα λειτουργιών εκτύπωσης μέσω κινητού τηλεφώνου , όπως το Google Cloud Print, το Apple AirPrint και μια σουίτα βοηθητικών προγραμμάτων Epson Connect της Epson, τα οποία περιλαμβάνουν Email Print, iPrint Mobile App και Remote Print.

Στη συνέχεια, όπως και τα περισσότερα Small-in-One, έρχεται με πολλές λειτουργίες χωρίς λειτουργικό υπολογιστή , όπως η σάρωση ή η εκτύπωση από διάφορες γεύσεις κάρτας μνήμης, συμπεριλαμβανομένων SD, SDHC, SDXC και MS Duo όπως δίσκοι USB για αντίχειρες και ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, τηλέφωνα και άλλες συμβατές με PictBridge συσκευές συμβατές με το PictBridge.

Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα πακέτα προγραμμάτων επεξεργασίας εικόνας, όπως το Easy PhotoPrint +, καθώς και την υπέροχη οθόνη αφής 4,3 ιντσών του XP-860, για να κάνετε απλές διορθώσεις, όπως αφαίρεση των κόκκινων ματιών και περικοπή ή άλλες βελτιώσεις . Και το Epson Print CD σάς βοηθά να σχεδιάσετε ετικέτες CD / DVD και ένθετα περιβλήματος, τα οποία με τη σειρά τους μπορείτε να εκτυπώσετε σε κατάλληλα επικαλυμμένα μέσα.

Τέλος, υπάρχει ένα μικρό αποτύπωμα αυτού του Small-in-One, το οποίο είναι σίγουρα ένα από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά του. Στα 17,2 ίντσες απέναντι, 23,5 ίντσες από εμπρός προς τα πίσω, 8,1 ίντσες ψηλό και μόλις 21,2 λίβρες, αυτό το Small-in-One πρέπει να ταιριάζει άνετα στους περισσότερους επιτραπέζιους υπολογιστές και το μικρό ύψος του θα πρέπει να το ταιριάζει άνετα κάτω από τις περισσότερες χαμηλές κρεμαστές ράφια ή ερμάρια.

Απόδοση & amp; Ποιότητα εκτύπωσης

Οι εκτυπωτές φωτογραφιών εκτυπώνουν επιχειρηματικά έγγραφα ταχύτερα από τους περισσότερους, αλλά ιδιαίτερα ταχύτερα από τους αντίστοιχους ομολόγους φωτογραφικών εκτυπωτών των έξι μελανιών της Canon, και αναδεικνύει τις φωτογραφίες σε πολύ καλό κλιπ. Στην πραγματικότητα, σε όλες τις δοκιμές που έχω δει, οι γρήγορες, φωτογραφικά βελτιστοποιημένες εκδόσεις Small-in-One εκτυπώνονται ταχύτερα από ό, τι και οι δύο ανταγωνιστές Canon και HP με μελάνι 5 και 6 μελάνης.

Σε ό, τι αφορά την ποιότητα εκτύπωσης, όπως τα μικρά σε αδερφάκια, το XP-860 έφερε στο φως εξαιρετικά επαγγελματικά έγγραφα κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας, με κείμενο ποιότητας σχεδόν λέιζερ, όμορφα γραφικά επιχειρήσεων και εξαιρετικές φωτογραφίες η συμπερίληψη των δύο πρόσθετων δοχείων μελάνης, τα οποία θα εξετάσουμε σε λίγο). Επιπρόσθετα, ο σαρωτής παρέδωσε σταθερά ποιοτικές σαρώσεις και αντίγραφα. Όπως έχω πει για μερικά Small-in-ones στο παρελθόν, δεν έχω πραγματικές καταγγελίες για την παραγωγή αυτού του AIO.

Κόστος ανά σελίδα

Δύο πράγματα: Πρώτον, οι εκτυπωτές φωτογραφιών , ανεξάρτητα από το ποιος τους δημιουργεί, έχουν πολύ υψηλά CPP ή κόστος ανά σελίδα. Δεύτερον, οι περισσότεροι εκτυπωτές ποιότητας Epson έχουν υψηλή CPP. Ωστόσο, σε σύγκριση με ορισμένα ανταγωνιστικά μοντέλα, ειδικά τα μοντέλα φωτογραφικής βελτιστοποίησης των 5 και 6 μελανιών της Canon, όπως το Pixma MG6620 και το Pixma MG7620 αντίστοιχα, το Small-in-One εκτυπώνει σελίδες εγγράφων λίγο φθηνότερα.

Όταν χρησιμοποιείτε τις δεξαμενές μελάνης Epson με αυτό το AIO, η ασπρόμαυρη CPP διαρκεί περίπου 4 σεντς και οι έγχρωμες σελίδες κοστίζουν περίπου 11,4 σεντ, κάτι που δεν είναι κακό σε σύγκριση, για παράδειγμα, με τα 4,2 σεντ της Pixma MG7520 για μονόχρωμες σελίδες και 11,4 σεντς χρώμα.

Σε κάθε περίπτωση, όπως έχω πει σχετικά με τους εκτυπωτές φωτογραφικών μηχανών γενικά (και αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση), οι υψηλές CPP τους καθιστούν τρομακτικά αναποτελεσματικούς ως εκτυπωτές εγγράφων. Για να μάθετε γιατί, δείτε αυτό το άρθρο " Όταν ένας εκτυπωτής $ 150 μπορεί να σας κοστίσει χιλιάδες " άρθρο.

Συμπέρασμα

Ενώ το XP-860 είναι λογικά γρήγορο και εκτυπώνει εξαιρετικά αναζητούντα έγγραφα και φωτογραφίες, πρόκειται κυρίως για εκτυπωτή φωτογραφιών και ως εκ τούτου, οι δεξαμενές μελάνης τιμολογούνται ανάλογα, γεγονός που καθιστά πολύ δαπανηρή, σε σύγκριση με μοντέλα μεγάλου όγκου, να εκτυπώνετε περισσότερες από 100 περίπου σελίδες εγγράφων κάθε μήνα. Αλλά αν χρειάζεστε έναν ισχυρό εκτυπωτή φωτογραφιών που μπορεί να εκτυπώσει το περιστασιακό επιχειρησιακό έγγραφο, αυτός θα πρέπει να κάνει το τέχνασμα.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε τον εκτυπωτή Epson Expression Photo XP-860 Small-in-One στον Amazon

Για λεπτομερή ανασκόπηση του XP-860, κάντε κλικ εδώ