Φωτογραφικό εκτυπωτή Inkjet Canon Pixma MG6620 Φωτογραφία All-in-One

Τώρα Αντικαταστάθηκε από τη συσκευή φωτογραφικής μηχανής Pixma MG6820 All-in-One

Πριν διαβάσετε, ίσως θελήσετε να ελέγξετε την αντικατάσταση αυτού του μοντέλου, τον εκτυπωτή Photo All-in-One Pixma MG6820.

Δεν ήταν μόνο η άλλη μέρα, όταν μιλήσαμε για τον κορυφαίο εκτυπωτή φωτογραφικών εκτυπωτών Canon της Canon, τον φωτογραφικό εκτυπωτή Inkjet Photo Inkjet της Canon Pixma MG7520 , 199,99 δολάρια (MSRP), είπα ότι ο γίγαντας απεικόνισης του Τόκυο Οι 6-μελανικοί εκτυπωτές ήταν από τους καλύτερους. Επίσης, οι μεγάλοι εκτυπωτές, αν και λίγο φθηνότεροι και όχι τόσο ζωντανοί από τους αδελφούς τους με 6 μελάνια, είναι τα Pixmas της Canon με 5 μελάνια, όπως το θέμα αυτής της αναθεώρησης, το φωτογραφικό μηχανάκι inkjet της Pixma MG6620 της Canon, αξίας 149,99 δολαρίων (MSRP) Εκτυπωτής.

Μέρος ενός εκδοτικού φωτογραφικού εκτυπωτή Canon που κυκλοφόρησε πρόσφατα, στα $ 150, το MG6620 βρίσκεται στη μέση, με το προαναφερθέν MG7520 παραπάνω και το 99,99 δολάρια MG5620 (το οποίο θα επανεξετάσω σε λίγες μέρες) αναδεικνύοντας το πίσω μέρος. Αυτό που δίνετε για τα $ 50 μεταξύ των MG7520 και MG6620 είναι κυρίως η έκτη δεξαμενή μελανιού, μια ελαφρώς μικρότερη οθόνη LCD (3,5 ιντσών έναντι 3,0 ιντσών) και η δυνατότητα εκτύπωσης ετικετών σε CD, DVD και δίσκους Blu-ray .

Για μια ακόμη εξοικονόμηση 50 δολαρίων, μπορείτε να πάρετε το MG5620, το οποίο είναι ελαφρώς πιο αργό, έχει ακόμη μικρότερη οθόνη LCD (2,5 ίντσες) και δεν υποστηρίζει την ποικιλία καρτών μνήμης που υποστηρίζονται και από τα δύο μοντέλα υψηλότερου επιπέδου.

Design & amp; Χαρακτηριστικά

Όπως και οι περισσότεροι Pixmas, αυτός είναι ένας μαύρος κύβος, αλλά όπως συμβαίνει με πολλές καινούργιες Pixmas αυτές τις μέρες, μπορείτε επίσης να το αποκτήσετε με λευκό χρώμα - ξέρετε, για να βοηθήσετε με τη διακόσμησή σας. Στα 18 ίντσες απέναντι, 14,6 ίντσες από εμπρός προς τα πίσω, 5,9 ίντσες υψηλό, και ζυγίζει μόλις 14 κιλά, το MG6620 είναι κάπως πενιχρό, ελαφρύ και φορητό. Ο πίνακας ελέγχου που είναι ευαίσθητος στο περιβάλλον είναι αγκυροβολημένος από μια οθόνη αφής 3 ιντσών. Από εδώ, μπορείτε να διαμορφώσετε τον εκτυπωτή, καθώς και να εκκινήσετε και να εκτελέσετε λειτουργίες χωρίς υπολογιστή , όπως εκτύπωση από και σάρωση σε μία από τις διάφορες υποστηριζόμενες συσκευές μνήμης, όπως κάρτες SD και μονάδες USB thumb.

Το MG6620 μπορεί επίσης να εκτυπώνει ετικέτες σε εκτυπώσιμους δίσκους CD και DVD και υποστηρίζει αρκετές από τις νέες επιλογές κινητής εκτύπωσης , όπως η επικοινωνία πλησίον πεδίου (NFC) για τη λειτουργία Touch-to-Print της Canon, μέρος των νέων Pixma Printing Solutions της εταιρείας , τα οποία επικεντρώνονται γύρω από το NFC και άλλα σχετικά πρόσφατα χαρακτηριστικά κινητής εκτύπωσης, όπως το AirPrint και το Google Cloud Print.

Απόδοση και ποιότητα παραγωγής

Όσον αφορά τις ταχύτητες εκτύπωσης, όπως και οι περισσότεροι Pixmas, αυτό είναι αργό - ειδικά όταν εκτυπώνετε επιχειρηματικά έγγραφα. Εκτός αυτού, αυτό δεν είναι ένας μεγάλης ταχύτητας εκτυπωτής μεγάλου όγκου. Αν αυτό είναι αυτό που ψάχνετε, μην κοιτάξετε τα Pixmas. Περίοδος. Χωρίς αμφιβολία. Μην το σκεφτείτε ούτε καν. Οι φωτογραφικοί εκτυπωτές, γενικά, δεν είναι γνωστοί για τις ταχύτητες εκτύπωσης τους. Σε κάθε περίπτωση, λίγοι εκτυπωτές αξίας 150 δολαρίων είναι τόσο αργός όσο αυτός.

Όταν πρόκειται για την εκτύπωση εγγράφων, ακόμη και έγγραφα με ενσωματωμένα γραφικά και φωτογραφίες, αυτό και τα περισσότερα άλλα pixma κάνουν μια αξιοπρεπή δουλειά, με στιλπές γραμματοσειρές και λεπτομερείς εικόνες, αν όχι λίγο αργά. Αυτή η συγκεκριμένη Pixma εκτύπωσε επίσης τις δοκιμαστικές μας φωτογραφίες εξαιρετικά καλά μεταξύ των καλύτερων που έχω δει από έναν εκτυπωτή φωτογραφικού τύπου για καταναλωτές.

Κόστος ανά σελίδα

Οι σωστοί, λανθασμένοι, δίκαιοι, εκτυπωτές άδικης φωτογραφίας, είναι ακριβοί, ιδιαίτερα σε σύγκριση με τους επιχειρηματικούς τους συναδέλφους. Αυτό δεν είναι διαφορετικό. Το κόστος ανά σελίδα την απαγορεύει να είναι ένας ισχυρός επιχειρησιακός εκτυπωτής, εκτός αν δεν σας πειράζει να πληρώνετε δύο ή τρεις φορές τι πρέπει ανά σελίδα; Όταν χρησιμοποιείτε τις δεξαμενές υψηλότερης απόδοσης της Canon με αυτόν τον εκτυπωτή, οι μονόχρωμες σελίδες θα σας κοστίζουν περίπου 4 εκατοστά σεντ η κάθε μια και οι έγχρωμες σελίδες θα σας τρέχουν λίγο κάτω από 13 σεντ.

(Για μια εξήγηση για το πώς η επιλογή του λανθασμένου εκτυπωτή μπορεί να είναι δαπανηρή, ελέγξτε έξω αυτό About.com " Όταν ένα $ 150 εκτυπωτή μπορεί να σας κοστίσει Χιλιάδες " άρθρο.)

Το MG6620 είναι ένας καλός εκτυπωτής φωτογραφιών σε μια αξιοπρεπή τιμή, και από αυτή την προοπτική, είναι μια καλή αξία.