Εφαρμογές Pinterest για κινητά τηλέφωνα

Οι εφαρμογές Pinterest για κινητά τηλέφωνα και tablet υπολογιστές είναι κάπως περιορισμένες, επειδή η Pinterest δεν προσφέρει στους προγραμματιστές μια ισχυρή πλατφόρμα ανάπτυξης τρίτων, αλλά η εταιρεία προσφέρει επίσημες κινητές εφαρμογές τόσο για συσκευές Android όσο και για συσκευές Apple iOS.

Για πολύ καιρό η Pinterest προσέφερε μόνο μία επίσημη κινητή εφαρμογή, και αυτό ήταν για iPhone. Αλλά τον Αύγουστο του 2012 έλαμψε νέες εφαρμογές για συσκευές Android καθώς και μία για tablet Apple iPad. Και τα δύο προγράμματα μπορούν να μεταφορτωθούν μέσω της σελίδας εφαρμογών Pinterest για κινητά.

Οι χρήστες Android χλεύαζαν για αρκετά χρόνια για να αποκτήσουν μια εφαρμογή αφιερωμένη σε μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες υπολογιστών για κινητά στην Αμερική. Ο Pinterest έδωσε τελικά την κινητή του εφαρμογή Android , η οποία είναι διαθέσιμη στο Google Play store. Είναι μία από τις τρεις επίσημες εφαρμογές για κινητά για το δίκτυο κοινής χρήσης εικόνων.

iPhone Pinterest App

Η εταιρεία κυκλοφόρησε μια αφιερωμένη εφαρμογή iPhone το 2011 και μια σημαντική αναβάθμιση του σχεδιασμού τον Αύγουστο του 2012, καθιστώντας την μια αρκετά αξιοπρεπή εφαρμογή. Η εμπειρία μας χρησιμοποιώντας το στο IPhone 4S έδειξε ότι είναι αρκετά γρήγορη. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να κάνετε ακριβώς ό, τι θα κάνατε στον ιστότοπο Pinterest στο iPhone σας. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας Pinterest εάν είστε εγγεγραμμένος χρήστης ή απλώς περιηγηθείτε σε εικόνες αν δεν είστε.

Οι εικόνες εμφανίζονται αρκετά μεγάλες ώστε να μπορούν πραγματικά να τις δουν. Η αναβάθμιση του Αυγούστου 2012 δημιούργησε έναν σχεδιασμό δύο στηλών για περιήγηση, ο οποίος σας επιτρέπει να δείτε περισσότερες ακίδες ταυτόχρονα.

Εκτός από το να κάνεις σχεδόν όλα όσα μπορείς να κάνεις στον ιστότοπο, η έκδοση του iPhone είναι κατά κάποιο τρόπο μια βελτιωμένη εμπειρία επειδή είναι τόσο ωραία εστιασμένη. Η εφαρμογή εμφανίζει πέντε κουμπιά στο κάτω μέρος της οθόνης, εικονίδια για την παρακολούθηση, την εξερεύνηση, την κάμερα, τη δραστηριότητα και το προφίλ.

Το "Παρακολούθηση" σάς επιτρέπει να περιηγείστε σε πρόσφατες καρφίτσες ατόμων που ακολουθείτε. Εξερευνήστε την εμφάνιση διαφόρων θεματικών κατηγοριών που μπορείτε να περιηγηθείτε. Η κάμερα σάς επιτρέπει να τραβήξετε μια φωτογραφία και να την προσαρτήσετε με το τηλέφωνό σας. Η δραστηριότητα εμφανίζει μια σύνοψη της πρόσφατης δραστηριότητάς σας, της ίδιας αυτής που εμφανίζεται στην αριστερή πλαϊνή μπάρα του ιστότοπου. Και το προφίλ εμφανίζει τη σελίδα του προφίλ σας, συνοψίζοντας τον αριθμό των οπαδών σας, τους ανθρώπους ακολουθώντας τις πλακέτες, τις καρφίτσες και τις αρέσει. Μπορείτε να κάνετε κλικ σε κάθε ένα για να περιηγηθείτε σε πίνακες, καρφίτσες και προφίλ άλλων ανθρώπων.

Δύο κηλίδες - πράγματα που δεν μπορείτε να κάνετε στον ιστότοπο - είναι η δυνατότητα αποθήκευσης καρφιτσών εικόνων από το Pinterest.com στο ρολόι φωτογραφικών μηχανών του iPhone σας και η δυνατότητα λήψης φωτογραφιών με τη φωτογραφική σας μηχανή iPhone και αποθήκευση των φωτογραφιών σας στις κάρτες σας Pinterest.com.

Κατεβάστε την εφαρμογή Pinterest iPhone.

Pinterest iPad App

Η εφαρμογή Pinterest iPad, που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2012, συνοδεύεται από την επίσημη εφαρμογή iPhone, αλλά προσφέρει διαφορετικό σχεδιασμό και διαφορές στη λειτουργικότητα. Η εφαρμογή iPad εκμεταλλεύεται την δυνατότητα αφής οθόνης του iPad για να αφήνει τους χρήστες να σέρνουν προς τα πλάγια και να προβάλλουν μια λίστα με τις διαθέσιμες κατηγορίες.

Η εφαρμογή iPad διαθέτει ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα περιήγησης στο Web και ένα ενσωματωμένο κουμπί pin-it, για να κάνετε εύκολη την αποτύπωση εικόνων στις πλακέτες Pinterest. Οι χρήστες, ωστόσο, διαμαρτύρονται για την έλλειψη καρτελών στο πρόγραμμα περιήγησης.

Συνολικά, είναι μια αξιοπρεπή εφαρμογή, αν και δεν επιτρέπει πολλή προηγμένη επεξεργασία για πίνακες και μερικές φορές αισθάνεται λίγο ασταθής.

Κάντε λήψη της εφαρμογής iPhone iPad.

Pinterest Android App

Η μακρά αιτούμενη εφαρμογή του Pinterest που έχει σχεδιαστεί ειδικά για συσκευές Android έχει κερδίσει ως επί το πλείστον θετικές κριτικές από τους χρήστες. Κάνει το "pinning" γρήγορο και εύκολο και καλύπτει τις περισσότερες από τις βασικές λειτουργίες που είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα pinterest.com αρκετά καλά.

Οι αδυναμίες της εφαρμογής Android Pinterest, από την άλλη πλευρά, περιλαμβάνουν την αδυναμία επεξεργασίας ή αλλαγής περιγραφών στις κάρτες γραφικών σας ή την επεξεργασία του προφίλ χρήστη σας μέσα από την εφαρμογή.

Κάντε λήψη της επίσημης εφαρμογής Android από το Google Play.

Εφαρμογές για κινητά τρίτων κατασκευαστών

Pinterest στα Windows Phones

Το Pinterest δεν προσφέρει μια επίσημη εφαρμογή για τηλέφωνα των Windows, αλλά η εφαρμογή Pinspiration είναι μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή που επιτρέπει στους χρήστες των Windows Phone να αναζητούν εικόνες στο Pinterest.com - επαναλαμβάνοντας τους, προσθέτοντας σχόλια και ούτω καθεξής. Παρέχει επίσης τη δυνατότητα στους χρήστες να τραβήξουν φωτογραφίες με το τηλέφωνό τους και να τους βάλουν στο Pinterest. Η εφαρμογή επιτρέπει περαιτέρω την ενσωμάτωση του κοινωνικού δικτύου Pinterest προσφέρει με το Twitter και το Facebook.

Παρόλο που δεν φαίνεται τόσο καλή ή προσφέρει τόσο μεγάλη λειτουργικότητα όσο και η έκδοση iPhone του Pinterest, είναι καλύτερο από το να εξερευνήσετε το Pinterest με ένα πρόγραμμα περιήγησης για κινητά .

Το μεγάλο μειονέκτημα αυτής της εφαρμογής είναι ότι δείχνει διαφημίσεις, πόσο ενοχλητικό! Επίσης, διατηρεί το ρυθμό ανανέωσης για καρφίτσες από τους ανθρώπους που ακολουθήσατε, επομένως δεν είναι σε πραγματικό χρόνο. Για να απαλλαγείτε από αυτές τις δύο ενόχλησης, πρέπει να αγοράσετε το Pinspiration Pro App για $ 1,29. Έχει συντάξει καλές κριτικές και ίσως αξίζει τα χρήματα για τους τοξικομανείς του Pinterest.

Μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής Pinterest Pinsrest από το Windows Phone Marketplace.

Εφαρμογές Pinterest που δημιουργούνται από τρίτα μέρη

Μια χούφτα εφαρμογές Pinterest για κινητά τρίτα μέρη είναι διαθέσιμες, αλλά δεδομένου ότι ο Pinterest δεν έχει ανοίξει τον κώδικα του λογισμικού ευρέως σε προγραμματιστές, αυτές έχουν περιορισμένη λειτουργικότητα και δεν προσφέρουν σχεδόν το ίδιο επίπεδο ολοκλήρωσης με τον ιστότοπο Pinterest ότι οι επίσημες εκδόσεις Android και iPhone κάνουν. Ακόμα, μερικοί αξίζουν να εξεταστούν.

PinHog για τα Ανδροειδή

Το PinHog είναι μια δημοφιλής εφαρμογή τρίτου μέρους για συσκευές Android που έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν στους χρήστες να περιηγούνται σε καρφίτσες τόσο σε απευθείας σύνδεση όσο και εκτός σύνδεσης. Διατίθεται στο κατάστημα Google Play.

Άλλες επιλογές iPad

Για χρήστες iPad οι οποίοι για κάποιο λόγο δεν θέλουν να εγκαταστήσουν την επίσημη εφαρμογή Pinterest, μια άλλη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο πρόγραμμα περιήγησης Safari και να προσθέσετε το σελιδοδείκτη Pin It στη γραμμή σελιδοδεικτών. Αυτό το άρθρο εξηγεί τον τρόπο εγκατάστασης του σελιδοδείκτη Pinterest στο iPad και τα κινητά τηλέφωνα. Το Pinterest έχει κάνει πολλή δουλειά στην πρότυπη εφαρμογή στο διαδίκτυο, οπότε έχει βελτιωθεί η τυπική εμπειρία περιήγησης στο Pinterest.com από πολλά τηλέφωνα και tablet.

Εγκαταστήστε το κουμπιά Pin για κινητά προγράμματα περιήγησης

Λαμβάνοντας υπόψη τους περιορισμούς των εφαρμογών τρίτων, οι ιδιοκτήτες έξυπνων τηλεφώνων, εκτός από το Android ή το iOS, μπορεί να έχουν καλύτερη προβολή του Pinterest.com στους περιηγητές τηλεφώνου τους παρά να εγκαταστήσουν εφαρμογές που δημιουργήθηκαν από ανεξάρτητους προγραμματιστές.

Εγκατάσταση του Pin Pinterest Το bookmarklet στα προγράμματα περιήγησης κινητού τηλεφώνου μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά απλοποιεί σε μεγάλο βαθμό τη διαδικασία "pinning" της εικόνας σε iPads και έξυπνα τηλέφωνα.

Το κουμπί Pinterest είναι διαθέσιμο σε αυτό που ονομάζει τη σελίδα "Καλύτερες" και αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο λειτουργίας του κουμπιού Pin It .

Εφαρμογές για το Pinterest στην επιφάνεια εργασίας

Παρόλο που η Pinterest δεν έχει ανοίξει ένα ισχυρό API σε προγραμματιστές λογισμικού, πολλοί άνθρωποι προσπάθησαν να βρουν τρόπους να ενισχύσουν, να συμπληρώσουν ή να επεκτείνουν την εμπειρία Pinterest με εφαρμογές που βασίζονται στο Internet.

Μερικά παραδείγματα:

Pinterest Επισκόπηση και Οδηγός

Αυτό το σεμινάριο στο Pinterest μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε αν είστε αρχάριος στην κορυφαία κοινή χρήση εικόνων.