Πώς να προσθέσετε μια καρτέλα Instagram στη σελίδα σας στο Facebook

Το Instagram είναι μια δωρεάν εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών και μια κοινωνική πλατφόρμα που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2010. Αυτή η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν φωτογραφίες με τα κινητά τους τηλέφωνα, να εφαρμόζουν ένα ψηφιακό φίλτρο σε αυτό και στη συνέχεια να το μοιράζονται με άλλους χρήστες. Το Instagram αυξάνεται στους χρήστες κάθε μέρα και τώρα έχει μεγαλύτερη δραστηριότητα ανά ημέρα από το Twitter. Είναι σημαντικό να αυξήσετε την βάση των ανεμιστήρων ενσωματώνοντας πολλές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων σε ένα μέρος. Το Instagram μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί στη σελίδα του ανεμιστήρα του Facebook, επιτρέποντας μεγαλύτερη έκθεση στη σελίδα.

Η ενσωμάτωση τόσο του Instagram όσο και του Facebook σας μπορεί να γίνει με τη χρήση μιας εφαρμογής ή με τη σύνδεση μέσω του ίδιου του Instagram. Παρακάτω έχω εξηγήσει βήμα-προς-βήμα, δύο συνιστώμενες εφαρμογές και επίσης την επιλογή Instagram.

ΕΠΙΛΟΓΗ # 1: Τροφοδοσία Instagram στην εφαρμογή Fan Page

Βήμα πρώτο: Εύρεση και εγκατάσταση της εφαρμογής στο Facebook

Βήμα δεύτερο: Εγκατάσταση της εφαρμογής

Βήμα τρίτο: Επιλογή των σελίδων που θέλετε να ενσωματώσετε

Βήμα τέσσερα: Επιλογή των σελίδων που θα περιλαμβάνουν την εφαρμογή Instagram

Βήμα πέντε: Επικύρωση του λογαριασμού Instagram και των στοιχείων σύνδεσης

ΕΠΙΛΟΓΗ # 2: InstaTab

Αυτή η καρτέλα είναι εύκολη στη ρύθμιση. Μπορείτε να προβάλετε τις φωτογραφίες σας είναι μια μικρή μορφή πλέγματος, μεσαίο πλέγμα ή μεγαλύτερο. Αυτό που μας αρέσει σε αυτή την εφαρμογή είναι ότι επιτρέπει σχόλια στο Facebook και οι επισκέπτες σας μπορούν να μοιραστούν ακόμη και τη φωτογραφία στο Facebook . Αυτό σημαίνει μεγαλύτερη αλληλεπίδραση με τις φωτογραφίες σας απευθείας στο Facebook, αλλά επίσης σημαίνει ότι παίρνει τη συζήτηση μακριά από το Instagram. Αυτά τα βήματα είναι πολύ παρόμοια με τα παραπάνω βήματα.

Βήμα πρώτο: Αφού συνδεθείτε στο Facebook και εντοπίσετε την εφαρμογή Instagram Tab, κάντε κλικ στην επιλογή "Μετάβαση στην εφαρμογή".

Βήμα δεύτερο: Επιλέξτε τη σελίδα, την οποία θέλετε να προσθέσετε στην καρτέλα Instagram. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί "Προσθήκη καρτέλας Instagram" για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή.

Βήμα τρίτο:
Αυτή η εφαρμογή είναι επωφελής επειδή όλες οι φωτογραφίες εμφανίζονται με προσοχή για να δουν οι χρήστες σας.

ΕΠΙΛΟΓΗ # 3: Ατομική λήψη Instagram

Η τρίτη επιλογή είναι να ενσωματώσετε το Instagram και το Facebook χρησιμοποιώντας το ίδιο το πρόγραμμα Instagram. Αυτό δεν είναι τόσο απλό, διότι αυτό απαιτεί να επιλέξετε κάθε φωτογραφία, όπως θα θέλατε να την ανεβάσετε και στο Facebook.

Βήμα πρώτο:

Βήμα δυο:

Συνιστώμενη επιλογή

Και οι τρεις από αυτές τις επιλογές θα ολοκληρώσουν το στόχο σας για την ενσωμάτωση τόσο των εφαρμογών Facebook όσο και του Instagram. Ωστόσο, η εφαρμογή InstaTab (Επιλογή # 2) έχει την καλύτερη προσφορά. Είναι γρήγορη και εύκολη και εμφανίζει όλες τις φωτογραφίες του Instagram σε μία σελίδα. Από αυτή τη σελίδα, οι χρήστες μπορούν να κάνουν κλικ σε μεμονωμένες φωτογραφίες, να τις μοιραστούν και ακόμη και να τις σχολιάσουν. Ο στόχος εδώ είναι η εμπλοκή των ανεμιστήρων και παρόλο που και οι τρεις επιλογές λειτουργούν, η InstaTab έχει να προσφέρει τα περισσότερα από την άποψη της συμμετοχής των οπαδών σας.

Πρόσθετες αναφορές που δόθηκαν από την Katie Higginbotham.