Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Ευχετήριες ηλεκτρονικές κάρτες για Mac

Κινούμενες ηλεκτρονικές κάρτες για παιδιά και ενήλικες

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι αφιερωμένη στο ειδύλλιο, αλλά ίσως δεν αισθάνεστε αρκετά άνετα εκφράζοντας ανοιχτά τα συναισθήματά σας. Ίσως να είναι νωρίς σε μια σχέση, και φοβάστε λίγο να φοβάστε το άλλο άτομο. Ή ίσως έχετε απλά μια τέτοια καλή εμφάνιση ζωής που δεν μπορείτε να γίνετε σοβαροί, ακόμα και για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Οποιοσδήποτε και αν είναι ο λόγος, αν προτιμάτε να ακολουθήσετε μια ανοιχτή προσέγγιση σε αυτές τις διακοπές, βρήκαμε κάποιες κινούμενες ηλεκτρονικές κάρτες που μπορεί να χτυπήσουν την φαντασία σας.

Αν λουλούδια και ποίηση είναι περισσότερο το στυλ σας, μπορείτε να προτιμήσετε αυτές τις ρομαντικές ηλεκτρονικές κάρτες του Αγίου Βαλεντίνου.

Σημείωση : Παρόλο που εστιάζουμε γενικά σε προϊόντα Mac και Mac, αυτές οι ηλεκτρονικές κάρτες είναι ανεξάρτητες από την πλατφόρμα. Μπορείτε να στείλετε αυτές τις κάρτες σε οποιονδήποτε, είτε χρησιμοποιούν το Mac OS, τα Windows ή άλλο λειτουργικό σύστημα. Το μόνο που χρειάζονται είναι η πρόσβαση στο Internet και ένα πρόγραμμα περιήγησης.

Pepe Le Pew Βαλεντίνο

Η εικόνα προσφέρθηκε από την Hallmark

Μπορούμε να δείξουμε την ηλικία μας εδώ, αλλά απλά έπρεπε να ξεκινήσουμε τη λίστα μας με τον πιο ρομαντικό, er, τύπος στον πλανήτη: ο ίδιος ο Pepe Le Pew. Πάντα αισιόδοξος, επιδιώκει αδιάκοπα τις γάτες των ονείρων του, ενώ το θέμα "Lone Ranger" παίζει στο παρασκήνιο. Ακόμα κι αν έχει επιδιώξει το αντικείμενο της αγάπης του εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια, η Pepe εξακολουθεί να πιστεύει ότι είναι μόνο θέμα χρόνου, πριν υποκύψει στις μη αμελητέες γοητείες της (για να μην αναφέρουμε την εξωφρενική γαλλική προφορά).

Η υπηρεσία συνδρομής ηλεκτρονικής κάρτας Hallmark είναι διαθέσιμη για $ 12 ανά έτος, η οποία περιλαμβάνει απεριόριστη πρόσβαση σε περισσότερες από 1.000 ηλεκτρονικές κάρτες. Μπορείτε να στείλετε μια ηλεκτρονική κάρτα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή Facebook. Περισσότερο "

Αυτό είναι το Amore Song

Η εικόνα είναι ευγενική προσφορά του American Greetings

Ακόμα κι αν δεν είστε λάτρης των ζώων, δεν νομίζουμε ότι θα είστε σε θέση να αντισταθείτε στο θέαμα ενός Jack Russell Terrier που φορά ένα boater άχυρο, κωπηλασία μια γόνδολα, και warling «Αυτό είναι Amore». Παρακολουθήστε για εμφανίσεις από ένα ψάρι, μια γάτα και ένα κουτάβι Golden Retriever.

Οι ηλεκτρονικές κάρτες American Greetings είναι διαθέσιμες σε μηνιαία ή ετήσια βάση συνδρομής που σας επιτρέπει να στέλνετε ή να εκτυπώνετε έναν απεριόριστο αριθμό καρτών. Μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών είναι διαθέσιμη. Μπορείτε να στείλετε μια ηλεκτρονική κάρτα σε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έναν λογαριασμό στο Facebook ή σε ένα κινητό τηλέφωνο. Περισσότερο "

Υπέροχη κάρτα

Η εικόνα προσφέρθηκε από Care2

Αυτό το βαλεντίνο με μια παλιομοδίτικη γεύση απαιτεί από τον παραλήπτη να κάνει λίγη επίλυση παζλ για να φτάσει στο μήνυμα. Τα κινούμενα σχέδια είναι απλά αλλά γλυκά για τους οπαδούς των παιχνιδιών κρυφών αντικειμένων. Μπορείτε να προσθέσετε ένα προσωπικό μήνυμα, να επιλέξετε μια σφραγίδα για το φάκελο και στη συνέχεια να στείλετε την τελική ηλεκτρονική κάρτα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, Facebook ή Twitter.

Οι ηλεκτρονικές κάρτες Care2 είναι δωρεάν. Περισσότερο "

Ζωντανή Ρομαντική

Χορηγία εικόνας από την Doozycards

Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από το τραγούδι βατράχων δέντρων; Λοιπόν, πολλά πράγματα, για να είμαι ειλικρινής, αλλά δεν θα είχαν την ίδια ψυχαγωγική αξία. Οι βατράχοι είναι χαριτωμένοι, και το τραγούδι είναι επίσης.

Ορισμένες από τις κάρτες (όχι αυτή) στην τοποθεσία Doozycards είναι δωρεάν. Εάν εγγραφείτε για την δωρεάν δοκιμή 10 ημερών, μπορείτε να στείλετε δωρεάν οποιαδήποτε από τις κάρτες στην τοποθεσία Doozycards. Η ιδιότητα μέλους είναι 19,95 δολάρια ετησίως. Περισσότερο "

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η εικόνα είναι ευγενική προσφορά του American Greetings

Η ηλεκτρονική κάρτα Hug Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου διαθέτει ένα χαριτωμένο, χαριτωμένο αρκουδάκι που περπατάει μέχρι την οθόνη και το δίνει μια μεγάλη αγκαλιά, ενώ η παλαβιά μουσική παίζει στο παρασκήνιο. Εάν δεν μπορείτε να είστε εκεί προσωπικά, αυτό θα μπορούσε να είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα. Η Αγκαλιά του Αγίου Βαλεντίνου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τα παιδιά να στείλουν εικονικές αγκαλιές σε αγαπημένους συγγενείς και φίλους που δεν ζουν κοντά.

Η ηλεκτρονική κάρτα Hug Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι δωρεάν από τις αμερικανικές ευχές. Άλλες ηλεκτρονικές κάρτες είναι διαθέσιμες σε μηνιαία ή ετήσια βάση συνδρομής που σας επιτρέπει να στέλνετε ή να εκτυπώνετε απεριόριστο αριθμό καρτών. Μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών είναι διαθέσιμη. Περισσότερο "

Τόσοι πολλοί τρόποι

Η εικόνα προσφέρθηκε από κάρτες Sloppy Kiss

Καθαρίστε έναν εραστή της γάτας από τα πόδια του λέγοντας "Σ 'αγαπώ" σε πολλές διαφορετικές γλώσσες (με το κατάλληλο τοπίο και το πικνίκ στο βάθος). Μπορείτε να προσθέσετε ένα προσωπικό μήνυμα, να επιλέξετε μια συγκεκριμένη φυλή ή το χρώμα της γάτας και να προσθέσετε το όνομα της γάτας σας (ή του παραλήπτη).

Η υπηρεσία Sloppy Kiss Cards e-card είναι $ 13,95 ανά έτος. μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών είναι διαθέσιμη. Μπορείτε να προσαρμόσετε οποιαδήποτε ηλεκτρονική κάρτα με ένα από ένα ευρύ φάσμα φωτογραφιών σκυλιών, γάτων ή άλλων κατοικίδιων ζώων. Περισσότερο "

Ο Σκοπός του Έρωτα

Φωτογραφία courtesy των Katies Κάρτες

Λένε ότι τα αντίθετα προσελκύουν. ίσως δεν θα βρείτε ένα πιο απίθανο ζευγάρι από ένα warthog και μια καμηλοπάρδαλη. Αλλά η αγάπη κατακτά όλα, ειδικά όταν ο Έρως προσδίδει ένα χέρι.

Η ηλεκτρονική κάρτα του φακού Cupid's διαθέτει ευχάριστη μουσική από την Stock Music, έναν κατακόρυφο προκλητικό warthog και μια καμηλοπάρδαλη με τις μακρύτερες βλεφαρίδες στην πόλη. Αφού προσθέσετε ένα προσωπικό μήνυμα, μπορείτε να στείλετε την κάρτα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή Facebook.

Οι κάρτες Katies προσφέρουν περισσότερες από 250 ηλεκτρονικές κάρτες για μια ευρεία ποικιλία περιπτώσεων. Οι συνδρομές κυμαίνονται από $ 8 για 3 μήνες έως $ 19 για 24 μήνες. Μια μικρή επιλογή δωρεάν ηλεκτρονικών καρτών είναι επίσης διαθέσιμη. Περισσότερο "

Βάλτε ένα χαμόγελο στο πρόσωπο ενός αγαπημένου προσώπου

Μπορεί να είστε ανακουφισμένοι να ακούσετε ότι η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν χρειάζεται να είναι όλα σοβαρά, όλη την ώρα. Ενώ είναι ίσως μια καλή ιδέα να μην πάμε πολύ βαρύ για το χιούμορ, δεν υπάρχει τίποτα λάθος με τη λήψη μια μικρή από μια ανοιχτή προσέγγιση, ειδικά σε μια κινούμενη ηλεκτρονική κάρτα.