Τα 20 καλύτερα podcasts του 2018

Το καλύτερο αληθινό έγκλημα, φανταστικό ποδόσφαιρο, κωμωδία και podcasts πολιτικής, και πολλά άλλα

Τα podcasts εξερράγησαν στην κουλτούρα μας και είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να διασκεδάσετε ενώ ταξιδεύετε, ταξιδεύετε ή εργάζεστε. Εξετάσαμε την τελευταία συλλογή podcasts που έκαναν πρεμιέρα στα τέλη του 2017, καθώς και εκείνες με ποιοτικές εποχές ή επεισόδια από το 2018, καλύπτοντας μια σειρά από θέματα από τον αθλητισμό μέχρι την πολιτική, για να ποπ κουλτούρα για να ταυτιστεί με την καθημερινή ζωή. Ακολουθούν τα αγαπημένα μας podcasts της χρονιάς, χωρίς ιδιαίτερη σειρά.

Όλα αυτά τα podcast είναι διαθέσιμα σε πολλές πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών iOS και Android, καθώς και σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού, εκτός από το "Πώς να είσαι κορίτσι", το οποίο είναι διαθέσιμο μόνο στο iTunes ή στο πρόγραμμα περιήγησης.

01 από 20

Η Καθημερινή

PC Screenshot

Φιλοξενείται από τον δημοσιογράφο Michael Barburo, το The Daily καλύπτει μία ιστορία κάθε εβδομάδα σε περίπου 20 λεπτά. Οι επισκέπτες περιλαμβάνουν δημοσιογράφους όπως η Maggie Haberman και ο Glenn Thrush καθώς και θέματα ιστορίας. Τα αξιοσημείωτα επεισόδια περιλαμβάνουν μια ιστορία «ψεύτικων ειδήσεων» που μεταμόρφωσε τη μικρή πόλη Twin Falls του Idaho και μια βαθιά κατάδυση στο σκάνδαλο της σεξουαλικής παρενόχλησης του Bill O'Reilly. Περισσότερο "

02 από 20

Διακόπτης κώδικα

PC Screenshot

Code Switch διερευνά τη φυλή και την εθνικότητα και πώς όλα υφαίνονται σε διαφορετικά μέρη της ζωής μας από χώρους λατρείας στην επιχείρηση της πώλησης μαριχουάνας νόμιμα στα τρομερά γεγονότα που συνέβησαν στο Charlottesville, VA το καλοκαίρι του 2017. Φιλοξενούνται από πέντε δημοσιογράφους του χρώματος , Ο Code Switch αναλύει τα περίπλοκα νέα και τα γεγονότα που συμβαίνουν σε όλη τη χώρα και φωτίζει τις ζωές και τις φωνές εκείνων που δεν ακούμε πάντα τόσο δυνατά όπως και οι άλλοι. Ένα επεισόδιο από τις 17 Φεβρουαρίου 2018, διερευνά γιατί τα θετικά στερεότυπα δεν είναι απαραιτήτως καλό. Περισσότερο "

03 από 20

Pod Αποθήκευση Αμερικής

PC Screenshot

Παράγεται από το έξυπνα όνομα Crooked Media, το Pod Save America είναι το πνευματικό τέκνο των πρώην στελεχών του Λευκού Οίκου του Προέδρου Obama. Αυτή η αποστολή του podcast είναι να συζητηθεί η πολιτική "ο τρόπος με τον οποίο οι πραγματικοί άνθρωποι μιλούν", μέσα από την κάλυψη των ειδήσεων χωρίς μηνύματα καλωδιακής τηλεόρασης, το Twitter και την εξάνθημα των ψεύτικων ειδήσεων που είναι όλο στο Διαδίκτυο. Ενώ οι φιλοξενούμενοι κλίνουν προς τα αριστερά, δεν φοβούνται να μιλήσουν για το πού πήγαν στρατιωτικοί το Δεκέμβριο του 2016. Πάρτε τους παίρνουν την αντιπαράθεση NFL "πάρτε το γόνατο" στο επεισόδιο "Stick to Sports" και τις σκέψεις τους για την NRA, Robert Την έρευνα του Mueller και περισσότερο σε εβδομαδιαίες συζητήσεις. Περισσότερο "

04 από 20

2 Dope Queens

PC Screenshot

Φιλοξενούνται από τη συγγραφέα και την ηθοποιό Phoebe Robinson και την πρώην καθημερινή ανταποκρίτρια Jessica Williams, 2 Dope Queens είναι μια ζωντανή εκπομπή, podcast και περιορισμένη σειρά HBO, με τους αγαπημένους τους κωμικούς και ειλικρινείς συζητήσεις για σεξ, μαλλιά, φυλή και ζωή στη Νέα Υόρκη . Από τις γραμμές μπικίνι μέχρι τα πολλά πρόσωπα του Nicolas Cage, η εποχή 3 θα σας κάνει να γελάσετε δυνατά. Αυτό το podcast έχει δύο spinoffs: Sooo Πολλοί Λευκοί και Αργά Βραδιά Όποτε. Περισσότερο "

05 από 20

Τρόφιμα 4 Thot

PC Screenshot

Το Food 4 Thot, το οποίο έκανε πρεμιέρα τον Φεβρουάριο, δεν αφορά στην πραγματικότητα τα τρόφιμα. πρόκειται για τη ζωή. Κατά την κατανάλωση ροζέ, οι τέσσερις οικοδεσπότες συζητούν το σεξ, τη φυλή, την ταυτότητα και άλλα ζουμερά θέματα σε μια μορφή που περιγράφουν ως "όπως το NPR, αλλά και τα poppers". Οι οικοδεσπότες, που είναι όλοι συγγραφείς, ήθελαν ένα μέρος όπου θα μπορούσαν να συζητήσουν την Beyoncé, τα γκέι μπαρ, τη λογοτεχνία και τις περιπέτειές τους στη δημοσίευση. Το podcast κυκλοφόρησε εννέα επεισόδια στην πρώτη σεζόν, και η δεύτερη σεζόν είναι στο κατάστρωμα. Ακούστε το τρέιλερ για να πάρετε μια γεύση από το τι να περιμένετε. Περισσότερο "

06 από 20

Η ανάγνωση

PC Screenshot

Η Νέα Υόρκη μεταμοσχεύει την Kid Fury και Crissle, μιλάει για το hip-hop, την πολιτική και την ποπ κουλτούρα, ενώ δεσμεύεται να προσαρμοστεί στη ζωή στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Το σχόλιό τους για το The Read είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό με στόχους όπως τα αστέρια reality show και Oprah, αλλά ποτέ η Beyoncé. Συντονιστείτε στο επεισόδιο Wakanda Forever για να πάρετε τις ιδέες τους για το Black Panther του Marvel. Περισσότερο "

07 από 20

Τρομερό, ευχαριστώ που ρωτήσατε

PC Screenshot

Θέλατε ποτέ να πείτε την αλήθεια όταν κάποιος ρωτάει "πώς είσαι;" Αν δεν κάνετε πραγματικά "ωραία", αυτή η ερώτηση συνήθως οδηγεί σε μια κενή ανταλλαγή. Αυτό το podcast διαθέτει τους επισκέπτες που ανοίγουν για τον πόνο και την απώλεια. Η φιλοξενούμενη και συγγραφέας Nora McInerny περιγράφει τον εαυτό της ως "αξιοσημείωτη χήρα". Σε ένα επεισόδιο του Τρομερού, ευχαριστώ που ζητήσατε, η Νόρα, που πάσχει από αϋπνία, πηγαίνει στο Twitter για να ακούσει τους ακροατές για το τι τους κρατάει τη νύχτα. Νεότερα επεισόδια περιλαμβάνουν ένα σχετικά με τα συστήματα υποστήριξης αδελφών και ένα άλλο σχετικά με μια αβέβαιη εγκυμοσύνη. Περισσότερο "

08 από 20

Απάντηση σε όλους

PC Screenshot

Αν είστε εμμονή με την κουλτούρα του Διαδικτύου και βρείτε τον εαυτό σας να χαθεί στα φόρουμ Reddit και τα θέματα κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, το All Reply θα τροφοδοτήσει την ανάγκη σας. Οι δημιουργοί διοχετεύουν τον ιστό για προσωπικές ιστορίες, όπως ένας άνθρωπος που θέλει να μετατρέψει τον αγώνα της οικογένειάς του με τον καρκίνο σε ένα βιντεοπαιχνίδι και να σκάψει βαθιά μέσα σε θέματα που προκαλούν εγκόσμια ηχητικά φαινόμενα, όπως τα ονόματα τομέα, τα οποία δεν είναι καθόλου βαρετά. Στις αρχές του 2017, η είδηση ​​έσπασε ότι ο Robert Downey νεώτερος θα πρωταγωνιστούσε σε μια ταινία βασισμένη στο επεισόδιο # 86, Άνθρωπος του λαού. Ένα πρόσφατο κομμάτι διαθέτει έναν συγγραφέα που κυνηγά το Bitcoin που αγόρασε πριν από αρκετά χρόνια. Περισσότερο "

09 από 20

Πώς να είσαι κορίτσι

PC Screenshot

Φιλοξενείται από μια μητέρα με έδρα το Σιάτλ και την οκτάχρονη θυγατέρα της τρανσέξουας, το πώς να είσαι κορίτσι είναι για μια οικογένεια που προσπαθεί απλώς να το καταλάβει όλα. Το podcast ξεκίνησε όταν ο Μάρλο (όχι το πραγματικό του όνομα) άρχισε να καταγράφει τις συνομιλίες και τα κουτσομπολιά της κόρης του. Ο Marlo χρησιμοποιεί το podcast εν μέρει για να εκπαιδεύσει τους ανθρώπους για τα τρανσέξουαλ παιδιά και για να προστατεύσει τις οικογένειες από τα ενοχλητικά (αν και καλά νόημα) ερωτήματα και σχόλια. Εγγραφείτε στο πώς να είστε κορίτσι στο iTunes ή προσθέστε το στο RSS feed σας. σας προτείνουμε να ξεκινάτε από την αρχή. Σημείωση: αυτό το podcast ήταν σε παύση για περίπου έξι μήνες το 2017 λόγω της διάγνωσης του καρκίνου της μητέρας του Marlo, αλλά ο Marlo υπόσχεται ότι θα υπάρξουν περισσότερα επεισόδια το 2018. Μείνετε συντονισμένοι. Περισσότερο "

10 από 20

Ο Bill Simmons Podcast

PC Screenshot

Ο Bill Simmons είναι ένας αθλητικός αρθρογράφος, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του The Ringer, ένα δίκτυο blog και podcast, και ο πρώην οικοδεσπότης του Any Given Τετάρτη του HBO. Το δικό του όνομα podcast καλύπτει τον αθλητισμό και την ποπ κουλτούρα και όπου συγκλίνει, όπως οι Rocky ταινίες. Περιέχει συνεντεύξεις με διασημότητες, αθλητές και δημοσιογράφους και συχνά αποδίδει σε αυτό το δύσκολο να αποφευχθεί το θέμα: η πολιτική. Ένα επεισόδιο 31 Ιανουαρίου περιλαμβάνει τον κωμικό Λάρι Γουίλμορ να μιλάει μεταξύ άλλων για τους LA Lakers. Περισσότερο "

11 από 20

NFL Talking Heads

PC Screenshot

Εάν η αγάπη σας για το ποδόσφαιρο επεκτείνεται από το πεδίο σε πρωταθλήματα φαντασίας, το NFL Talking Heads Fantasy Football Podcast θα σας βοηθήσει να ανεβάσετε το παιχνίδι σας. Οι φιλοξενούμενοι του Jeff Carrier και του Seth Lull προσφέρουν τις συμβουλές και τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να κερδίσετε, συμπεριλαμβανομένων των στατιστικών, των στρατηγικών σχεδιασμού και των απεριόριστων απόψεών τους. Περισσότερο "

12 από 20

Πώς έγινε αυτό;

PC Screenshot

Υπάρχει κάτι μαγικό σχετικά με τις ταινίες που είναι τόσο, τόσο φοβερό, αλλά τόσο πολύ διασκεδαστικό να παρακολουθήσετε. Όλοι έχουμε ρωτήσει την ερώτηση που τίθεται από τον τίτλο αυτού του podcast με τίτλο "Πώς το έκανε αυτό;" Η οθόνη του podcasters και διαχωρίζουν τις ταινίες που είναι τόσο κακές που είναι καλές (νομίζω ότι θα ήταν τρομερή φρίκη Lake Placid) τόσο στο στούντιο και περιστασιακά ζουν. Μάθετε περισσότερα για την ταινία The Garbage Pail Kids (που προηγουμένως δεν γνωρίζαμε την ύπαρξή της) σε ένα ζωντανό επεισόδιο που περιλαμβάνει τον Jon Lovett από το Pod Save America. Σε ένα επεισόδιο Φεβρουαρίου, οι οικοδεσπότες των 2 Dope Queens, έρχονται για να μιλήσουν για το Freejack, μια ταινία επιστημονικής φαντασίας του 1992. Περισσότερο "

13 από 20

Επιστροφή στο σπίτι

PC Screenshot

Συνήθως, συνδέουμε τα podcast με ιστορίες, όπως το Serial, ή τις συνομιλίες, όπως το podcast του WTF του Marc Maron, αλλά το Homecoming επιστρέφει στις παλιές ραδιοφωνικές ιστορίες, με το φανταστικό θρίλερ να πρωταγωνιστεί στους ηθοποιούς Catherine Keener, Oscar Isaac, David Schwimmer, Amy Sedaris και David Cross. Η εμπειρία της ακρόασης του podcast είναι λιγότερο για την πλοκή παρά για την απόλαυση των παραστάσεων, της χημείας και της ανάπτυξης του χαρακτήρα. η δεύτερη σεζόν παίρνει εκεί όπου η πρώτη έφυγε, και η τρίτη σεζόν είναι στα έργα. Περισσότερο "

14 από 20

Ο ονειρεμένος κόσμος της κατάθλιψης

PC Screenshot

Υποστηριζόμενη εν μέρει από την καμπάνια "Κάνε ΟΚ", ο Σέξι Κόσμος της Κατάθλιψης μιλάει με τους κωμικούς που υποφέρουν από την ασθένεια με στόχο την εξάλειψη του στίγματος της ψυχικής ασθένειας. Χρησιμεύει επίσης για να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν κατάθλιψη να γνωρίζουν ότι δεν είναι μόνοι. Εκτός από τις συνεντεύξεις, το podcast προσφέρει υποστήριξη, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο μπορείτε να λάβετε βοήθεια όταν το χρειάζεστε και να αντιμετωπίσετε δεξιότητες για να περάσετε κάθε μέρα. Βάλτε το toe σας με το επεισόδιο "Πώς να πάρει βοήθεια" τον Αύγουστο του 2017 ή με το επεισόδιο του Ιανουαρίου του 2018 όπου η Rachel Bloom της τηλεόρασης "Crazy Ex-Girlfriend" μιλάει για τον χαρακτήρα, την ιστορία της με την κατάθλιψη και εμπνέεται από Rebecca Black, τραγουδιστής του διαβόητου τραγουδιού "Παρασκευή". Περισσότερο "

15 από 20

Επιστροφή πρώτης ημέρας

PC Screenshot

Η Πρώτη Ημέρα Πίσω λέει τις ιστορίες των ανθρώπων που βρέθηκαν μετά από μια εκδήλωση που αλλάζει τη ζωή. Η εποχή 2 έκανε πρεμιέρα το 2017 και ακολούθησε την ιστορία της Lucie και της Gerry, οι οποίοι ήταν μαζί για 13 χρόνια μέχρι που η Lucie πυροβόλησε τυχαία και σκότωσε τον Gerry - γεγονός που δεν έχει καμία μνήμη. Το podcast ακολουθεί τη Lucie καθώς αγωνίζεται με το παρελθόν της και προσπαθεί να ανακάμψει από το τραύμα. Δεν υπάρχει ακόμα καμία λέξη για μια εποχή 3. Περισσότερα »

16 από 20

Gilmore Guys

PC Screenshot

Αν αγαπάτε να παρακολουθείτε τηλεόραση, να ανακαλύπτετε ανασκοπήσεις και να αναλύετε online επεισόδια, ο Gilmore Guys θα είναι μια απόλαυση. Ένας οικοδεσπότης είναι ένας ανελέητος ανεμιστήρας Gilmore Girls, ενώ ο άλλος είναι νέος στην παράσταση. μαζί αναλύουν κάθε επεισόδιο της επίδειξης, συμπεριλαμβανομένων των πρόσφατων δόσεων Netflix. Είτε παρακολουθήσατε την εκπομπή σε πραγματικό χρόνο είτε μόλις ξεκίνησε η ροή, αυτό το podcast θα σας φέρει όλες τις πληροφορίες που έχει να προσφέρει ο Stars Hollow και οι χαρακτήρες του. Επεισόδια το 2018 βυθίζονται στην εκπομπή Netflix "Η θαυμάσια κυρία Maisel", μια άλλη δημιουργία της Amy Sherman-Palladino. Περισσότερο "

17 από 20

Ctrl Alt Διαγραφή

PC Screenshot

Η Emma Gannon, με έδρα το Λονδίνο, μιλάει σε μια μεγάλη γκάμα επισκεπτών-ηθοποιών, συγγραφέων και άλλων δημιουργών - για το πώς τα κοινωνικά μέσα και το διαδίκτυο διαπερνούν τη ζωή και τη σταδιοδρομία τους. Ονομάστηκε μετά το πρώτο της βιβλίο, το οποίο έχει την ετικέτα "Πώς μεγάλωσα online", το Ctrl Alt Delete podcast ωφελείται από την υψηλή ενέργεια και τον ενθουσιασμό της Emma καθώς παίρνει τους επισκέπτες να μοιραστούν τις καλύτερες ιστορίες και συμβουλές τους. Ελέγξτε το επεισόδιο του Φεβρουαρίου του 2018 με τη Greta Gerwig, συγγραφέα και σκηνοθέτη της ταινίας με τίτλο Oscar "Lady Bird". Περισσότερο "

18 από 20

Crimetown

PC Screenshot

Αν αγαπάτε την πρώτη σεζόν του Serial και απογοητεύσατε ότι η δεύτερη σεζόν δεν είχε το ίδιο επίπεδο αγωνίας, το Crimetown θα μπορούσε να είναι μόνο το podcast για εσάς. Στην πραγματικότητα, ένας από τους οικοδεσπότες παρήγαγε και συν-έγραψε τη σειρά "The Jinx: Η ζωή και οι θάνατοι του Robert Durst". Το Crimetown λαμβάνει χώρα στο Providence και καλύπτει το έγκλημα και τη διαφθορά που φτάνει μέχρι τον δήμαρχο. Η δεύτερη εποχή του Crimetown βρίσκεται στα έργα. Περισσότερο "

19 από 20

S-Town

PC Screenshot

Αυτό που αρχίζει καθώς η εξερεύνηση της σκοτεινής πλευράς μιας μικρής πόλης στην Αλαμπάμα, κατόπιν αιτήματος ενός ακροατή, μετατρέπεται σε μια ματιά στη ζωή ενός ανθρώπου και πώς επηρέασε τόσους πολλούς άλλους. (Συνεχίζει επίσης να αποκαλύπτει περισσότερες ανησυχητικές λεπτομέρειες για την πόλη, συμπεριλαμβανομένου του κατάφωρου ρατσισμού που το θέμα του podcast John D. είχε προειδοποιήσει τον οικοδεσπότη από την αρχή.) Ο πραγματικός τίτλος του S-Town είναι NSFW, αλλά πιθανότατα να μαντέψετε τι Το "S" σημαίνει. Αυτό το podcast ήταν ένα εφάπαξ, αλλά η ομάδα πίσω από αυτό παράγει επίσης Serial και This American Life, οπότε μπορούμε να περιμένουμε να δούμε πιο ενδιαφέροντα podcasts κάτω από το δρόμο. Περισσότερο "

20 από 20

Σύγχρονη Αγάπη

PC Screenshot

Η στήλη Modern Love από τους New York Times εξερευνά όλα τα είδη της αγάπης-ρομαντική, την οικογένεια, την καρδιά, τη φιλία και πολλά άλλα. Το podcast, το οποίο παράγεται από το NPR, φέρνει αυτά τα προσωπικά δοκίμια στη ζωή με αναγνώσεις διάσημων ανθρώπων από τον Peter Gallagher στη Cynthia Nixon στον John Cho. Φιλοξενεί το Meghna Chakrabarti (WBUR) και ο Σύγχρονος Αγάπη συντάκτης Daniel Jones μερικές φορές παίρνουν ενημερώσεις από τους συγγραφείς δοκίμων. Περισσότερο "