10 τρομακτικά παιχνίδια τρόμου για το iPhone σας

Μια τσέπη με τρόμο

Είτε προετοιμαστείτε για έναν μαραθώνιο κινηματογράφου τέρας, σφίγγοντας τα αθλητικά παπούτσια σας για έναν περίπατο ζόμπι, είτε απλά επιθυμείτε κάθε μέρα να είναι αποκριές, μερικές φορές είμαστε όλοι απλώς απεγνωσμένοι για μια καλή μάχη. Εδώ, έχουμε το ίδιο συναίσθημα βαθιά στα οσφρητά οστά μας. Αυτός είναι ο λόγος που έχουμε βάλει μαζί ένα ανατριχιαστικό φύλλο cheat για τους παίκτες iPhone σε αναζήτηση των πραγμάτων που πηγαίνουν χτύπημα τη νύχτα.

Υπάρχουν πολλά παιχνίδια για το iPhone που προσφέρουν φοβισμένους άλματα, ψυχολογικούς τρόμους και ακόμη και απλά αστεία διασκέδαση - και με την ταπεινή μας γνώμη, είναι δέκα από τα καλύτερα.

01 από 10

Πέντε νύχτες στο Freddy's (σειρά)

Scott Cawthon

Πέντε νύχτες στο Freddy's είναι ο βασιλιάς όλων των παιχνιδιών τρομοκρατίας άλμα και έχει αναπτύξει μια ακολουθία (και συνέχεια) που μοιάζει με λατρεία και θα μπορούσε να συγκριθεί μόνο με ταινίες slasher της δεκαετίας του 80. Αν σας αρέσει να φοβάσαι, μερικά λεπτά με το παιχνίδι είναι όλα που θα πρέπει να καταλάβετε γιατί οι πέντε νύχτες στο Freddy's έχει αναπτύξει τη φήμη που έχει. Υπάρχουν στιγμές που θα σας κάνουν να πηδήξετε απευθείας από το δέρμα σας.

Τοποθετημένοι σε μια φιλική προς την οικογένεια πιτσαρία με animatronic cast of entertainers (σκέφτονται Chuck E. Cheese ή Showbiz Pizza Place), οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο μιας νέας φρουράς ολονύκτιας ασφάλειας θέλοντας να επιβιώσουν μέχρι να μπορέσουν να εξοφλήσουν το πρώτο paycheck τους. Θα πρέπει να είναι μια ήσυχη δουλειά, αλλά όπως αποδεικνύεται, αυτοί οι animatronic playmates έχουν μια δική τους ζωή τα βράδια.

Με περιορισμένη ισχύ, οι παίκτες αλλάζουν μεταξύ κάμερες ασφαλείας και κλειδαριές πόρτας για να παρακολουθούν αυτά τα μεταλλικά οστά που προσπαθούν να ζήσουν μια άλλη μέρα.

Η σειρά έχει δημιουργήσει πολλαπλές συνέχειες, καθένα από τα οποία αποκαλύπτει συμβουλές για μια πολύ βαθύτερη ιστορία. Ως αποτέλεσμα, το διαδίκτυο είναι γεμάτο από πίνακες μηνυμάτων που συζητούν και αποκρυπτογραφούν την ιστορία του Freddy. Να είστε βέβαιος να ξεκινήσετε με το πρώτο παιχνίδι και να εργαστείτε στο δρόμο σας. με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να συμμετάσχετε στην κουβέντα και να προσπαθήσετε να ξεπεράσετε το μυστήριο που είναι η Pizza του Freddy Fazbear για τον εαυτό σας. Περισσότερο "

02 από 10

Dark Echo

RAC7

Το μόνο πράγμα που είναι πιο τρομακτικό από τους εφιάλτες που μπορείτε να δείτε είναι αυτοί που δεν μπορείτε. Το Dark Echo στηρίζεται σε αυτή την ιδέα, προσφέροντας μια πρώτη ηχητική εμπειρία που είναι τόσο τρομακτική όσο επιτρέπει η φαντασία σας.

Ενώ δεν μπορείτε να δείτε τέρατα με την παραδοσιακή έννοια στο Dark Echo, τα βήματά σας δημιουργούν κάτι παρόμοιο με το σόναρ. Όπως ένα ρόπαλο που βλέπει στο σκοτάδι, ο θόρυβος που θα κάνει θα σας βοηθήσει να αποκαλύψετε τι υπάρχει στη γύρω περιοχή σας. Δυστυχώς οι ίδιοι θόρυβοι που σας βοηθούν να δείτε μπορούν να προειδοποιήσουν τα πλάσματα κοντά σας στην τοποθεσία σας, αλλάζοντας παίκτες από κυνηγούς σε κυνηγημένους.

Υπάρχουν πολλές εμπειρίες μόνο στον ήχο στο App Store (Papa Sangre, The Nightjar), αλλά το Dark Echo κάνει κάτι πολύ διαφορετικό - και πολύ τρομακτικό. Περισσότερο "

03 από 10

Χαμένος μέσα

Αμαζόνα

Μεγάλες εμπειρίες τρόμου όπως οι κονσόλες δεν είναι πολύ συνηθισμένες στο κινητό και τα περισσότερα από τα παιχνίδια που έχουν δοκιμάσει είναι σε μεγάλο βαθμό ξεχασμένα. Αυτό δεν συμβαίνει με το Lost Within, ένα παιχνίδι εξερεύνησης ασύλου από τους δασκάλους στο Human Head και το Amazon Game Studios.

Αναλαμβάνοντας τον ρόλο ενός αστυνομικού, οι παίκτες θα ερευνήσουν μια διαταραχή σε ένα εγκαταλελειμμένο άσυλο άσυλο που παίζει σπίτι στο δικό του αστικό μύθο: "Το Madhouse Madman".

Όπως αποδεικνύεται, μερικοί μύθοι βασίζονται στην πραγματικότητα και οι παίκτες θα πρέπει να αποφεύγουν τους πρώην κρατούμενους-μεταμορφωμένους τέρατα καθώς ξετυλίγουν την ιστορία όσων έλαβαν χώρα στους τοίχους του κτιρίου πριν από πολλά χρόνια.

Οι οπαδοί των παιχνιδιών τρόμου της κονσόλας όπως το Outlast, φροντίστε να το ελέγξετε αυτό. Περισσότερο "

04 από 10

Έτος Περπατήστε

Simogo

Ενώ το δάσος μπορεί να προσφέρει μια μυστηριώδη ατμόσφαιρα σε σχεδόν οποιοδήποτε σενάριο φρίκης, δεν είναι τα πράγματα που κρύβονται σε αυτά που θα σας κρατήσουν στην άκρη στο Year Walk. Αντ 'αυτού, θα σας χαλάσει η σιωπή, το σύγχρονο τοπίο και οι ανακαλύψεις που κάνετε.

Το Year Walk είναι ένα παιχνίδι βασισμένο στο Årsgång, ένα σουηδικό λαϊκό έθιμο στο οποίο ένα άτομο περπατά το βράδυ σε μια εκκλησία, έξω από την οποία εμφανίζονται υπερφυσικές δοκιμασίες που, αν περάσουν, τους επιτρέπουν να πάρουν μια ματιά στο μέλλον.

Το Year Walk είναι μια σουρεαλιστική, ανατριχιαστική περιπέτεια στο σουηδικό χειμώνα, που δεν μοιάζει με τίποτα άλλο που έχετε παίξει πριν. Παράξενη τέχνη, ασφυκτική μοναξιά, και μια σκόπιμα συγχέοντας πλοήγηση σας κρατούν αμφισβήτηση τα πάντα μέχρι να φτάσετε στο τέλος. Περισσότερο "

05 από 10

Cube Escape / Rusty Lake (σειρά)

Rusty Lake

Τα παιχνίδια παζλ διαφυγής δωματίου είναι μια δεκάρα δωδεκάδα στο App Store - αλλά τι θα έλεγα αν σας είπα ότι υπήρχε ένα παιχνίδι διαφυγής δωματίου που σχημάτισε μόνο ένα μικρό μέρος μιας μεγαλύτερης σειράς; Και τι θα γίνει αν αυτή η σειρά ήταν για ένα μόνο τρομακτικό τόπο, με σχεδόν δώδεκα παιχνίδια σε αυτή τη σειρά που λαμβάνουν χώρα σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, καθένα από τα οποία ξεδιπλώνει λίγο περισσότερο από το μυστήριο αυτής της τοποθεσίας. Αυτό, με λίγα λόγια, είναι η Rusty Lake.

Προσφέροντας ένα ξεχωριστό επίπεδο Twin Peaks, η σειρά Rusty Lake βλέπει τους παίκτες σε κάθε είδους περίεργες καταστάσεις, από το να παγιδεύονται σε ένα κουτί για να φτάσουν στη λίμνη για να λάβουν ένα μυστήριο δώρο γενεθλίων ως παιδί το 1939.

Σε μια ταχεία συστροφή, η σειρά χωρίζεται σε μια ποικιλία από ελεύθερες εμπειρίες και αμειβόμενες. Οι ελεύθερες ιστορίες (οι οποίες ξεπερνούν κατά πολύ τις πληρωμένες) χρησιμοποιούν τον τίτλο Cube Escape, ενώ οι τίτλοι που πληρώνονται με το meatier πηγαίνουν από το μνημείο της Rusty Lake.

Αναρωτιέστε ποια εντολή να τα παίξετε; Ο επίσημος ιστότοπος προσφέρει μια προτεινόμενη παραγγελία - αν και μπορείτε πραγματικά να βουτήξετε και να ξεκινήσετε με οποιοδήποτε παιχνίδι θέλετε. Περισσότερο "

06 από 10

Νυχτερινοί τρόμοι

Novum Analytics

Οι ταινίες τρόμου συχνά τρομάζουν τους θεατές, δείχνοντας τα αόρατα πράγματα που μπορεί να κρύβουν στο σπίτι τους - αλλά στο τέλος της ημέρας, είναι πάντα σπίτι κάποιου άλλου, έτσι είναι εύκολο να δημιουργήσετε μια αίσθηση απόστασης. Το Night Terrors είναι το πρώτο παιχνίδι που πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα, προσφέροντας μια επαυξημένη εμπειρία πραγματικότητας που βάζει αυτούς τους εφιάλτες στους τέσσερις τοίχους που ονομάζετε σπίτι.

Χρησιμοποιώντας τη φωτογραφική μηχανή του iPhone σας, τον φακό και την ανησυχητική φύση του σκοταδιού, οι Night Terrors αναθέτουν στους παίκτες να εξερευνήσουν το σπίτι τους χρησιμοποιώντας μόνο την οθόνη του iPhone τους για να τους καθοδηγήσουν. Είναι ένας καλός συνδυασμός έντασης αναμονής και δυσάρεστων jumpscares που εξασφαλίζουν ότι δεν θα δούμε ποτέ την αίθουσα πλυντηρίων σας με τον ίδιο τρόπο και πάλι.

Τη στιγμή της γραφής, μόνο μια ταινία - Night Terrors: The Beginning - είναι διαθέσιμη για λήψη. Ελπίζουμε σύντομα να γίνει ένα πιο φεστιχτό fest από τους προγραμματιστές Novum Analytics. Περισσότερο "

07 από 10

Σπίτι

Benjamin Rivers

Η τεχνολογία Pixel δεν εξομαλύνεται τυπικά με μια ατμόσφαιρα ανησυχητική, αλλά ο ανεξάρτητος προγραμματιστής Benjamin Rivers δείχνει πόσο μπορεί να επιτευχθεί όταν προσπαθεί να εδραιώσει πολλά με ένα περιορισμένο στυλ τέχνης.

Ψυχολογικά ανησυχητικό, πάνω από ευθεία μέχρι τρομακτικό, το σπίτι οδηγεί τους παίκτες μέσα από μια άγνωστη σκηνή, αλληλεπιδρώντας με τον κόσμο καθώς προσπαθούν να καταλάβουν τι συνέβη και γιατί. Καμία απάντηση δεν έχει τεθεί σε πέτρα, και οι επιλογές που κάνουν οι παίκτες θα βοηθήσουν στο πλαίσιο του τρόπου με τον οποίο η ιστορία βλέπει ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού.

Στην πραγματικότητα, το παιχνίδι είναι τόσο ανοικτό για την ερμηνεία ότι οι παίκτες είναι σε θέση να υποβάλουν τις δικές τους θεωρίες απευθείας στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού. Μην το ελέγξετε εκτός αν έχετε παίξει το παιχνίδι μέχρι το τέλος πρώτα! Οι ανακαλύψεις που φτιάχνετε θα σας αφήσουν απολύτως κλονισμένο. Περισσότερο "

08 από 10

Το νεκρό περπάτημα

Πειραματικά παιχνίδια

Υπάρχουν περισσότερα Παιχνίδια Walking Dead στο App Store απ 'ό, τι είχαμε να μελετήσουμε ( αλλά αυτό δεν μας σταμάτησε να προσπαθούμε! ) - όμως λίγοι έχουν προσφέρει το είδος της τρομακτικής έντασης για την οποία είναι γνωστή η σειρά καθώς και η Telltale's Η σειρά Walking Dead.

Πάνω από αρκετές εποχές, οι Telltale Games κυκλοφορούν επεισόδια που αποτελούν μια μοναδική ιστορία που λέγεται στον κόσμο του The Walking Dead - με πρωταγωνιστές πρωτότυπους χαρακτήρες που θα φροντίζετε για όσο ακριβώς κάνετε και ο Rick και ο Carl. Τα ζόμπι είναι τρομακτικά, αλλά πιο σημαντικό, θα πρέπει να κάνετε κάποιες δύσκολες επιλογές που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ένα είδος λύπης που θα στοιχειώνει τους παίκτες πολύ καιρό αφού τελειώσουν να παίζουν.

Telltale είναι γνωστά για τα υψηλής ποιότητας ιστορικά παιχνίδια τους, αλλά κανένας δεν έχει προσφέρει αρκετά τις συγκινήσεις, τους φόβους και την αίσθηση ευθύνης που έχει ο The Walking Dead. Περισσότερο "

09 από 10

Το σχολείο: Η Λευκή Ημέρα

ROI Games

Ξεκινώντας τη ζωή ως παιχνίδι παιχνιδιών της Νότιας Κορέας το 2001, το σχολείο: Η Λευκή Ημέρα είναι μια νέα έκδοση που μας θυμίζει πόσο ασταθής μπορεί να είναι η ψυχαγωγία της ασιατικής φρίκης (και γιατί την αγαπάμε τόσο πολύ).

Παρουσιάζεται στο πρώτο πρόσωπο, Το σχολείο: Η Λευκή Ημέρα είναι για τους φοιτητές που είναι κλειδωμένοι σε ένα σχολείο μια μέρα στην άλλη με έναν εξωφρονιστή επιστάτη, φαντάσματα και απολύτως τίποτα για να προστατεύσουν τον εαυτό τους. Αυτό δεν είναι το είδος του παιχνιδιού όπου παλεύετε τέρατα και βασιλεύετε νικητές - είναι το είδος του παιχνιδιού όπου προσπαθείτε να βρείτε ένα μέρος για να κρύψετε και να προσευχηθείτε να επιβιώσετε μέχρι το πρωί.

Με επτά διαφορετικές απολήξεις, το The School: White Day προσφέρει άφθονη δυνατότητα αναπαραγωγής. Εάν το χάσατε κατά τη διάρκεια της υπόγειου λατρευτικής φάσης του το 2001, θα είστε ευτυχείς να ξέρετε ότι είναι πιο έντονο (και πιο τρομακτικό) στις σύγχρονες κινητές συσκευές από ό, τι ήταν ποτέ σε επιτραπέζιους υπολογιστές. Περισσότερο "

10 από 10

Στα νεκρά

PikPok

Μερικές φορές ο τρόμος είναι απλώς η προσπάθεια επιβίωσης. Εάν είστε στο κυνήγι για ένα παιχνίδι iPhone που σας βάζει δίπλα σε μια αποκάλυψη ζόμπι, το Into the Dead είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο στοίχημά σας. Είναι ένας ατελείωτος δρομέας που παίζεται από μια προοπτική πρώτου προσώπου που σας παρακάμπτεται και βγάζετε το δρόμο σας μέσα από έναν στρατό ζωντανών πτώσεων.

Θα ξεκινήσετε μόνο με δύο πόδια και έναν κτύπο της καρδιάς, αλλά θα ξεκλειδώσετε γρήγορα ένα αριθμό όπλων που θα σας βοηθήσουν να επιβιώσετε λίγο περισσότερο, συχνά αυξάνοντας την ένταση χάρη στην περιορισμένη πυρομαχικά.

Μόνο με τους ήχους των ζωντανών ζόμπι και τη δική σας αναπνοή να γεμίσουν τα αυτιά σας, ο Into the Dead κάνει σπουδαία δουλειά για να δημιουργήσει ένα περιβάλλον που μπορείτε να χάσετε μέσα. Περισσότερα »