Κορυφαία 8 προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διασκέδασης για Windows

Θα μπορούσατε να πείτε ότι ένας πελάτης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να είναι τόσο αστείο όσο τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνετε. Αλλά εξακολουθεί να είναι πιο διασκεδαστικό να διαβάζετε και να γράφετε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο με κάποια προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από ό, τι με άλλους. Εδώ είναι τα λιγότερο βαρετά για τα Windows.

01 από 08

IncrediMail

Incredimail

Το IncrediMail είναι ένα διασκεδαστικό και εύκολο στη χρήση πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προσθέτει μπαχαρικά στα μηνύματα που στέλνετε, προστατεύοντάς τα από spam, phishing και απάτες με έναν βολικό τρόπο.

Περισσότερο "

02 από 08

OE Classic

OE Classic. OEClassic.com

Θυμάστε το Outlook Express και θυμηθείτε με τόλμη; Ακόμη και αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ το Outlook Express, πιθανότατα θα σας αρέσει το OE Classic, ένας εκσυγχρονισμένος κλώνος του παλιού συνόλου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ένα εύκολο περιβάλλον εργασίας, υποστήριξη για πλούσια επεξεργασία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και, το πιο σημαντικό, φανταχτερά χαρτικά γραμματοκιβωτίων του Outlook Express, κάνουν το OE Classic ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για χρήση. Περισσότερο "

03 του 08

DreamMail

Το DreamMail διαχειρίζεται τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τις τροφοδοσίες RSS χειροκίνητα και όμορφα με χαρτικά, ετικέτες και σχετική αναζήτηση μηνυμάτων. Δυστυχώς, η διεθνής υποστήριξη γλώσσας είναι περιορισμένη, το φίλτρο spam του DreamMail φαίνεται αναποτελεσματικό και οι λογαριασμοί IMAP δεν υποστηρίζονται. Περισσότερο "

04 του 08

Yahoo! Ταχυδρομείο

Yahoo! Mail για Windows. Yahoo, Inc.

Ουσιαστικά το Yahoo! Ιστοσελίδα αλληλογραφίας ενεργοποιημένη εφαρμογή Windows, Yahoo! Το Mail εξακολουθεί να είναι πειστικά χρήσιμο και διασκεδαστικό με ενσωματωμένο γραφικό χαρτί υψηλής ποιότητας. (Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στους λογαριασμούς Yahoo! Mail σε αυτό, φυσικά, αλλά και στο Gmail , το Outlook Mail στον Ιστό και στο AOL .) Περισσότερα »

05 του 08

Foxmail

Foxmail. Foxmail
Το Foxmail είναι ένας καλός πελάτης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με πολλά εξαιρετικά χαρακτηριστικά που κάνουν το email εύκολο και διασκεδαστικό. Περισσότερο "

06 του 08

AOL

Κλασικό λογότυπο AOL. Wikimedia Commons
Η υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της AOL είναι εύκολη στη χρήση και έρχεται με πολλά στοιχεία διασκέδασης: χαρτικά, πανό, χαιρετισμούς, ήχους, ...

07 του 08

Windows Live Mail

image copyright Microsoft Outlook

Το ίδιο το Windows Live Mail δεν είναι ένα θεαματικό πρόγραμμα. Αλλά υπάρχουν τόσα τόσο υπέροχα χαρτικά διαθέσιμα για αυτό, καθιστώντας το Windows Live Mail το πιο διασκεδαστικό πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την αποστολή (και λήψη) πανέμορφων μηνυμάτων. (Στις εκδόσεις των Windows πριν από το Vista, το Outlook Express είναι ένα παρόμοιο πρόγραμμα.) Περισσότερα »

08 από 08

LCARS Mail

LCARS Mail. BENNIsoft

Το LCARS Mail είναι ένας αρκετά θαμπός πελάτης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου-αν δεν ήταν για τη μεγάλη διασύνδεση LCARS Star Trek. Παίξτε με αυτό χρησιμοποιώντας ένα αρχειοθετημένο αντίγραφο, καθώς το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο LCARS δυστυχώς δεν βρίσκεται πλέον σε ενεργό ανάπτυξη. Περισσότερο "