Πώς να κάψετε CD με iTunes

01 από 05

Εισαγωγή στο Burning CDs με το iTunes

Το iTunes είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα για τη διαχείριση της μουσικής σας βιβλιοθήκης και του iPod σας, αλλά όχι ό, τι θέλουμε από τη μουσική μας μπορεί να γίνει σε ένα iPod ή έναν υπολογιστή. Μερικές φορές πρέπει να κάνουμε τα πράγματα με τον παλιομοδίτικο τρόπο (Ξέρετε, τον τρόπο που κάναμε το 1999). Μερικές φορές, οι ανάγκες μας μπορούν να καλυφθούν μόνο από την καύση CD.

Αν συμβαίνει αυτό, το iTunes σας έχει καλύψει με μια απλή διαδικασία για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τα μίγματα CD που θέλετε.

Για να εγγράψετε ένα CD στο iTunes, ξεκινήστε δημιουργώντας μια λίστα αναπαραγωγής . Τα ακριβή βήματα για τη δημιουργία μιας playlist εξαρτώνται από την έκδοση του iTunes που χρησιμοποιείτε. Αυτό το άρθρο καλύπτει τη δημιουργία λιστών αναπαραγωγής στο iTunes 11. Αν έχετε προηγούμενη έκδοση του iTunes, κάντε κλικ στον σύνδεσμο της τελευταίας παραγράφου.

Στο iTunes 11 υπάρχουν δύο τρόποι δημιουργίας μιας λίστας αναπαραγωγής: είτε πηγαίνετε στο File -> New -> Playlist , είτε κάνετε κλικ στην καρτέλα Playlist και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί + στην κάτω αριστερή γωνία του παραθύρου. Επιλέξτε Νέο playlist .

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μπορείτε να γράψετε ένα τραγούδι στο CD απεριόριστα. Είστε περιορισμένοι, ωστόσο, στην καύση 5 CD από την ίδια λίστα αναπαραγωγής. Επιπλέον, μπορείτε να γράψετε μόνο τραγούδια που έχουν εξουσιοδότηση αναπαραγωγής μέσω του λογαριασμού σας στο iTunes.

02 του 05

Προσθήκη τραγουδιών στη λίστα αναπαραγωγής

Μόλις δημιουργήσετε τη λίστα αναπαραγωγής, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε:

 1. Προσθήκη τραγουδιών στη λίστα αναπαραγωγής. Στο iTunes 11, μεταβείτε στη μουσική σας βιβλιοθήκη στο αριστερό παράθυρο και σύρετε τα τραγούδια που θέλετε στο CD σας στη δεξιά στήλη.
 2. Ονομάστε τη λίστα αναπαραγωγής. Στη δεξιά στήλη, κάντε κλικ στο όνομα της λίστας αναπαραγωγής για να την αλλάξετε. Το όνομα που θα δώσετε θα ισχύει για τη λίστα αναπαραγωγής και θα είναι το όνομα του CD που κάνατε.
 3. Αναδιατάξτε την λίστα αναπαραγωγής. Για να αλλάξετε τη σειρά των τραγουδιών στη λίστα αναπαραγωγής και επομένως την σειρά που θα έχουν στο CD σας, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού κάτω από το όνομα της λίστας αναπαραγωγής. Οι επιλογές διαλογής σας περιλαμβάνουν:
  • Χειροκίνητη παραγγελία - σύρετε και αποθέστε τα τραγούδια όπως θέλετε
  • Όνομα - αλφαβητική ανά όνομα τραγουδιού
  • Ώρα - τραγούδια διατεταγμένα μακρύτερα έως συντομότερα, ή αντίστροφα
  • Καλλιτέχνης - αλφαβητική ανά όνομα καλλιτέχνη, ομαδοποιώντας τραγούδια από τον ίδιο καλλιτέχνη μαζί
  • Άλμπουμ - Αλφαβητικά ανά όνομα άλμπουμ, ομαδοποιώντας τραγούδια από το ίδιο άλμπουμ
  • Είδος - αλφαβητική ανά είδος, ομαδοποιώντας τραγούδια από το ίδιο είδος μαζί αλφαβητικά ανά είδος
  • Βαθμολογία - Τα τραγούδια με την υψηλότερη βαθμολογία φθίνουν στο χαμηλότερο ή αντίστροφα ( μάθετε για τα τραγούδια βαθμολόγησης )
  • Παιχνίδια - Τα τραγούδια παίζονται πιο συχνά στο ελάχιστο ή το αντίθετο

Όταν τελειώσετε με όλες τις αλλαγές, κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος . Το ITunes θα σας δείξει στη συνέχεια τη συμπληρωμένη λίστα αναπαραγωγής. Μπορείτε να το επεξεργαστείτε ξανά ή να συνεχίσετε.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Υπάρχουν ορισμένα όρια για τον αριθμό των φορών που μπορείτε να κάψετε την ίδια λίστα αναπαραγωγής .

03 του 05

Εισαγωγή & Εγγραφή CD

Μόλις έχετε τη λίστα αναπαραγωγής με τη σειρά που θέλετε, τοποθετήστε ένα κενό CD στον υπολογιστή σας.

Όταν το CD φορτώνεται στον υπολογιστή, έχετε δύο επιλογές για την εγγραφή της λίστας αναπαραγωγής σε δίσκο:

 1. Αρχείο -> Κάψτε τη λίστα αναπαραγωγής στο δίσκο
 2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι στο κάτω αριστερό μέρος του παραθύρου iTunes και επιλέξτε " Εγγραφή" στη λίστα αναπαραγωγής .

04 του 05

Επιλέξτε Ρυθμίσεις για εγγραφή CD

Επιβεβαίωση ρυθμίσεων εγγραφής CD.

Ανάλογα με την έκδοση του iTunes, κάνοντας κλικ στο κουμπί "Εγγραφή" δεν είναι το τελευταίο σας βήμα για τη δημιουργία ενός CD στο iTunes.

Στο iTunes 10 ή νωρίτερα , είναι? θα δείτε ότι το iTunes αρχίζει να γράφει το CD πολύ γρήγορα.

Στο iTunes 11 ή αργότερα , ένα αναδυόμενο παράθυρο θα σας ζητήσει να επιβεβαιώσετε τις ρυθμίσεις που θέλετε να χρησιμοποιήσετε κατά την εγγραφή του CD σας. Αυτές οι ρυθμίσεις είναι:

Όταν έχετε επιλέξει όλες τις ρυθμίσεις σας, κάντε κλικ στην επιλογή Εγγραφή .

05 του 05

Αφαιρέστε το δίσκο και χρησιμοποιήστε το καύσιμο CD

Σε αυτό το σημείο, το iTunes θα αρχίσει να εγγράφει το CD. Η οθόνη στο επάνω κέντρο του παραθύρου του iTunes θα εμφανίσει την πρόοδο της εγγραφής. Όταν ολοκληρωθεί και το CD σας είναι έτοιμο, το iTunes θα σας ειδοποιήσει με θόρυβο.

Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού στην επάνω αριστερή γωνία του iTunes. Στη λίστα αυτή, θα δείτε τώρα ένα CD με το όνομα που δώσατε. Για να αφαιρέσετε το CD, κάντε κλικ στο κουμπί εξαγωγής δίπλα στο όνομα του CD. Τώρα έχετε το δικό σας CD που είναι έτοιμο να το παραδώσετε, να το χρησιμοποιήσετε στο αυτοκίνητό σας ή να κάνετε ό, τι άλλο θέλετε.