Ακριβώς για όλες τις ημέρες του Google Fool's Day ασήμαντα και φάρσες

Η Google αγαπάει ένα καλό αστείο του Απριλίου. Μερικές φορές το αστείο είναι ότι δεν είναι αστείο. Κάθε χρόνο, αυτή η λίστα καθυστερεί. Ρίξτε μια περιήγηση σε μερικές από τις πολλές, πολλές ημέρες Fool's Day φάρσες, κόλπα και αστεία από την Google.

Μεταβείτε στο κάτω μέρος για 2017 φάρσες.

Η πόλη Funky Town των Χαρτών Google

Αποτύπωση οθόνης

2016: Οι Χάρτες Google θα σας μεταφέρουν στην πόλη Funky. Από την ιστοσελίδα, η Google θα προσφέρει να στείλει τη διεύθυνση στο Funky Town στο τηλέφωνό σας. Μόλις εκεί, η εφαρμογή Χάρτες Google εμφανίζει το "Pegman" αλλάζοντας σε ρούχα και χορό disco.

Εάν πληκτρολογήσατε "Μεταφορά μου στο Funky Town στους Χάρτες Google, η εφαρμογή θα ισχυριστεί ότι δεν θα βρει αποτελέσματα, αλλά ο χάρτινος pegman σας θα είναι ντυμένος με ένα funky disco.

Το Chromebook του Chrome

Αποτύπωση οθόνης

2016: Θέλετε ένα λαμπερό Chromebook; Εννοώ ένα πραγματικά λαμπερό Chromebook. Εδώ είναι η ευκαιρία σας. Αυτή η σελίδα ψεύτικου προϊόντος τροφοδοτεί ένα Chromebook με γυαλιστερό γυαλιστερό φινίρισμα.

Κάλτσες με δυνατότητα αναζήτησης από την Google

Google

2016: Η Google Australia εισήγαγε μια φάρσα που θα ήταν πραγματικά χρήσιμη. Συνδεδεμένες κάλτσες. Εάν οι κάλτσες σας τείνουν να χάνονται στο πλύσιμο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας για να τις εντοπίσετε.

Αυτο-οδήγηση Ποδήλατα

Google

2016: Για να μην ξεπεραστούν όλα αυτά τα ομιλούντα αυτοκίνητα, η ολλανδική ομάδα εισήγαγε την αυτο-οδήγηση ποδήλατο.

Παράδοση αλεξίπτωτου από το Google Express

Αποτύπωση οθόνης

2016: Το Google Express ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει να παραδίδει παντοπωλεία και ξηρά προϊόντα με αλεξίπτωτο. Τα αεροσκάφη δεν είναι ακόμη έτοιμα για παράδοση. Τα αλεξίπτωτα είναι. Αν κάνετε κλικ, δεν θα βρείτε την πραγματική παράδοση των αλεξίπτωτων, αλλά θα δείτε μια λίστα αντικειμένων όπως clothespins και φίλτρα καφέ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε τα δικά σας αλεξίπτωτα.

Διαχειριστής ετικετών Google για στοιχεία του πραγματικού κόσμου

Αποτύπωση οθόνης

2016: Η Google προτείνει μια ενδιαφέρουσα λύση για ένα πραγματικό πρόβλημα στον κόσμο, την καταλογογράφηση και τη διαχείριση φυσικών αντικειμένων. Στην έκδοση 1 Απριλίου αυτής της ιδέας, ο Διαχειριστής ετικετών Google θα σας στείλει μια ετικέτα RFID που θα μπορούσατε να κολλήσετε σε ένα αντικείμενο και, στη συνέχεια, να αλλάξετε εξ 'αποστάσεως τις ιδιότητες του αντικειμένου για επανασχεδίαση. Αλλάξτε το χρώμα ενός πίνακα.

Πραγματικά βιβλία Google

Αποτύπωση οθόνης

2016: Τα Βιβλία Google Play ανακοίνωσαν ρεσιτάλ βιβλίων. Πήραν την ουσία της εμπειρίας ανάγνωσης στο Android και εκείνη της ανάγνωσης ενός πραγματικού βιβλίου και τα συνδυάστηκαν για να κάνουν μια ενιαία συσκευή που έχει μόνο ένα βιβλίο και καμία άλλη εφαρμογή.

Συσκευές τηλεπικοινωνιών Google Fiber

Αποτύπωση οθόνης

2016: Το Google Fiber ανακοίνωσε ότι εργάζονταν σε ένα δισεκατομμύριο φορές την αύξηση ταχύτητας του gigabit ethernet προκειμένου να δημιουργήσει ταχύτητες τηλεμεταφοράς. Δημιούργησαν ακόμη ένα υπολογιστικό φύλλο για να σας βοηθήσουν να υπολογίσετε πόση ταχύτητα θα χρειαστείτε σε σύγκριση με άλλα θηλαστικά.

Δοκιμάστε τις εφαρμογές σας Android στο διάστημα

Αποτύπωση οθόνης

2016: Οι προγραμματιστές Android μπορούν τώρα να δοκιμάσουν τις εφαρμογές τους για χρήση στο διάστημα. Αν είστε προγραμματιστής και συνδεθείτε στην Κονσόλα προγραμματιστή παιχνιδιών, θα δείτε προδιαγραφές σχετικά με τον τρόπο χρήσης του υλικού Zero-G, μια παραλλαγή των κανονικών στοιχείων διεπαφής χρήστη για χρήση στο διάστημα. Όπου προφανώς οι τηλεφωνικές διεπαφές χρειάζονται επιπλέον κυμαινόμενα παράθυρα επικάλυψης.

SnoopaVision

Αποτύπωση οθόνης

2016: Το YouTube ανακοίνωσε το "SnoopaVision", μια εμπειρία εμβύθισης βίντεο 360 μοιρών .... με τον Snoop Dogg. Η σελίδα του προϊόντος έχει πολλαπλά δείγματα βίντεο για να δοκιμάσει την εμπειρία 360 μοιρών παρακολουθώντας ένα βίντεο Snoop Dogg.

Αναζήτηση φωτογραφιών από Emoji

Αποτύπωση οθόνης

2016: Η έκδοση Android του Google Photos σάς επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση ανά λέξη-κλειδί ... ή από emoji. Αν ανοίξετε την έκδοση Android του Google Photos και στη συνέχεια ξεκινήσετε μια αναζήτηση, θα δείτε προτάσεις. Μερικά από αυτά θα είναι emoji. Πατήστε πάνω σε αυτό και τα αποτελέσματα αναζήτησης θα σχετίζονται με αυτό το emoji. Τα προτεινόμενα emojis στο τηλέφωνό μου είναι αυτοκίνητα, γυαλιά και ποδήλατα.

Gmail Mic Drop

Αποτύπωση οθόνης

2016: Ποτέ θέλετε να τερματίσετε μια συζήτηση; Το Gmail Mic Drop είναι ένα χαρακτηριστικό της 1ης Απριλίου που προσθέτει ένα κουτάκι μικροφώνου για τις απαντήσεις σας στο Gmail. Εάν πατήσετε το κουμπί, θα στείλετε σε όλους τους παραλήπτες ένα κινούμενο gif drop mic, αλλά δεν θα δείτε καμία απάντηση στο μήνυμα. Το απόλυτο φλοιό.

Ενημέρωση: Η Google έτρεξε πραγματικά σε αυτό το θέμα. Μετά από καταγγελίες από άτομα που χρησιμοποίησαν το Gmail για επαγγελματική επικοινωνία, απομάκρυναν το κουμπί νωρίτερα. Μην ρίξετε το μικρό σας στο αφεντικό σας για πραγματικά παιδιά.

Gmail Smart Emoji

Αποτύπωση οθόνης

2016: Βρίσκεσαι μιλώντας με λιγότερο κείμενο και περισσότερα emoji; Αυτό το νέο χαρακτηριστικό ισχυρίζεται ότι κάνει έξυπνες προτάσεις για την επικοινωνία emoji. Αντί για τις συνηθισμένες προτεινόμενες απαντήσεις, μπορείτε να έχετε απαντήσεις όπως "Aw [poop emoji]!" Περισσότερο "

Google Furikku

Αποτύπωση οθόνης

2016: Η Google Ιαπωνία ανακοίνωσε ένα νέο πληκτρολόγιο που σας επέτρεψε να εισάγετε πατώντας τα δάχτυλά σας. Η συσκευή ονομάζεται "furikku." Ο ιστότοπος είναι στα ιαπωνικά, αλλά μεταφράζεται με το Google Translate αν χρησιμοποιείτε το Chrome. Περισσότερο "

Πλαστικό χαρτονιού Google

Αποτύπωση οθόνης

2016: Το χαρτόνι πλαστικού Google χτυπάει διασκέδαση στα ακουστικά εικονικής πραγματικότητας, εισάγοντας μια έκδοση του Google Cardboard που είναι απόλυτα διαφανής. Είναι όλα όσα σας αρέσει να κοιτάζετε "δροσερά" φορώντας ένα ακουστικό VR σε συνδυασμό με το να βλέπετε μόνο την πραγματικότητα. Περισσότερο "

Chromebook με δυνατότητα αυτόματης περιήγησης

Αποτύπωση οθόνης

2015:

Το νέο αυτοεξυπηρετούμενο Chromebook πλοηγείται αυτόματα στον ιστό και κάνει όλα όσα θα κάνατε online χωρίς καμία βοήθεια.

Έχουμε δοκιμάσει αυτή τη νέα λειτουργικότητα για εβδομάδες, περιηγώντας ολόκληρο τον ιστό από αγγελίες σε ειδήσεις, φωτογραφίες από μουσική σε γάτα - και τώρα, αυτά τα Chromebook είναι υπεύθυνα για την πλειοψηφία των σχολίων ΟΛΑ ΤΑ CAPS στον ιστό. Συνολικά, τα Chromebook με αυτοεξυπηρέτηση έχουν καταγράψει περισσότερα από 5 εκατομμύρια προβολές σελίδας χωρίς να κατευθυνθούν εδώ.

Η κλίση της Γης σκιάζει

Αποτύπωση οθόνης

2015: Η Google Australia ανακοίνωσε μια νέα ανακάλυψη. Η κλίση της γης ήταν ολίσθηση, και τελικά η Αυστραλία θα ήταν στην κορυφή αντί για "κάτω κάτω". Αυτό σημαίνει ότι οι τουαλέτες της Αυστραλίας θα σταματούσαν να ξεπλένονται προς την άλλη κατεύθυνση.

Darude Sanstorm

2015: Το YouTube υποδεικνύει σε μεγάλο βαθμό ότι ο καθένας ακούει τον Darude Sandstorm και προσθέτει ένα κουμπί "Προσθήκη μουσικής" που παίζει το Darude Sandstorm πάνω σε βίντεο. Ναι, μπορείτε να παίξετε το Darude Sandstorm παρακολουθώντας το Darude Sandstorm.

Λειτουργία μέσω τηλεφώνου του Google Fiber

Αποτύπωση οθόνης

2015: Διαδίκτυο τόσο γρήγορα που ποτέ δεν έχετε χρόνο για να καλέσετε ή να πάρετε ένα σνακ; Το Google Fiber έχει τη λύση. Η λειτουργία Dial-up επιβραδύνει το Internet σας σε ταχύτητες μέσω τηλεφώνου και σας επιτρέπει να διαλογίζεστε στους απαλούς ήχους ενός μόντεμ 56k. Οι πρώιμες δοκιμές στην πόλη του Κάνσας δείχνουν αυξημένες κλήσεις προς τη γιαγιά και άλλα θετικά σημάδια.

Chrome Selfie

2015: Οι χρήστες Android μπορούν να μεταφέρουν τις εαυτούς τους Chrome ως στιγμιότυπα αντίδρασης σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα. Ξεκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome μέσα σε ένα tablet ή τηλέφωνο Android την 1η Απριλίου (ή όταν το τηλέφωνό σας σκέφτεται ότι είναι η 1η Απριλίου για όσους από εμάς ανυπόμονοι τύποι Δυτικής Ακτής) και θα έχετε την επιλογή να κάνετε "Κοινή Αντίδραση". Μόλις πατήσετε αυτό, θα δείτε τη γραμμή Selfie Chrome στο κάτω μέρος της οθόνης. Αγγίξτε τη γραμμή και η φωτογραφική μηχανή του τηλεφώνου θα εμφανιστεί για να πάρει τον εαυτό σας.

Ιαπωνικό πληκτρολόγιο Partyhorn

αποτύπωση οθόνης

2015: Η Ιαπωνία της Ιαπωνίας ξεκίνησε το πληκτρολόγιο χωρίς πλήκτρα, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να εισάγουν λέξεις, εκτοξεύοντας στρατηγικά σε κόρνα κόμματος.

Google Panda

Αποτύπωση οθόνης

2015: Η Google Ιαπωνία ξεκίνησε το Google Panda ως νέα συσκευή της Kawaii για να διοχετεύσει ερωτήσεις στυλ Google Now. Αυτό το αστείο παίζει στις συσκευές και το Google Now, φυσικά, αλλά παίζει και στο όνομα "Google Panda", το οποίο είναι το όνομα κώδικα που δίνεται σε πολλές ενημερώσεις αλγορίθμου αναζήτησης.

Smartbox

αποτύπωση οθόνης

2015: Το Smartbox είναι ένα παιχνίδι στο Google Inbox . Το Smartbox είναι μια υπηρεσία που ισχυρίζεται ότι συνδυάζει τα καλύτερα εισερχόμενα και φυσικά μηνύματα. Ένα γραμματοκιβώτιο που δεν είναι "ποτέ πολύ ζεστό ή πολύ κρύο", σας ειδοποιεί πάντα όταν έχετε νέα μηνύματα και προστατεύετε από ανεπιθύμητη αλληλογραφία (με την ενεργοποίησή του καθώς προσπαθεί να το εισάγει στο γραμματοκιβώτιό σας)

Com.google

Αποτύπωση οθόνης

2015: http://com.google είναι ένα παιχνίδι στο κλασικό elgooG . Η αναδρομική έκδοση της Google. Δεν είναι μόνο η διεπαφή, προς τα πίσω, τα αποτελέσματα αναζήτησης είναι και προς τα πίσω. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη φωνητική αναζήτηση για να δείτε τα αποτελέσματα αναζήτησης προς τα πίσω. Είναι πολύ φανταστικό.

Google Map Pac Man

Αποτύπωση οθόνης

2015: Οι Χάρτες Google σάς επιτρέπουν να αναπαράγετε το Pac-Man. Πηγαίνετε οπουδήποτε στους Χάρτες Google (έκδοση επιτραπέζιου υπολογιστή) και θα δείτε την επιλογή Pac-Man στην κάτω δεξιά γωνία. Ο χάρτης σας θα μετατραπεί σε παιχνίδι. Αν βρίσκεστε στο τηλέφωνό σας, θα πρέπει να λύσετε ένα αίνιγμα για να παίξετε.

Ingress Pac-Man

2015: Η Ingress μολύνθηκε επίσης από πυρετό Pac-Man την 1η Απριλίου.

Αυτοπεποίθηση με τον David Hasselhof

"Auto Awesomed" Φωτογραφία από τον Marziah Karch.

2014: Η Google ανακοίνωσε ένα τσίμπημα στο χαρακτηριστικό "αυτόματη λειτουργία" στο Google+ που λαμβάνει τις φωτογραφίες που ανεβάσατε και προσθέτει αυτόματα κινούμενα σχέδια ή ειδικά φίλτρα. Το νέο χαρακτηριστικό γνώρισμα θα περιέχει photobombs από τον David Hasselhof.

Αυτόματο φόρεμα για βιογραφικά

Ευγενική προσφορά Google

2014: Το αυτόματο τραγούδι της Google δεν τελειώνει με τα photobombs Hoff. Αυτό το βίντεο εισήγαγε ένα χαρακτηριστικό που δήθεν αυτόματα απωθούσε το βιογραφικό σας. Βάλτε όλες τις εκδόσεις του βιογραφικού σας σε ένα φάκελο και θα τις συνδυάσατε σε ένα και μόνο ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα (αυτό το μέρος θα ήταν πραγματικά εκπληκτικό.) Περισσότερα »

YouTube Viral Trends

Αποτύπωση οθόνης

2014: Το YouTube αποκαλύπτει ότι είναι κρυφά πίσω από τη δημιουργία και την παραγωγή κάθε βίντεο ιών που έγινε ποτέ. Ανακοινώνουν τις νέες τάσεις που θα παράγουν το επόμενο έτος περιλαμβάνουν το "Kissing Dad", "Glub Glub Water Dance" και "Clocking". Περισσότερο "

Προσωπικός έλεγχος θερμοκρασίας

Ευγενική προσφορά Google

2014: Δεν είναι η πρώτη φορά που η Virgin συνεργάζεται με την Google για μια φάρσα. Θυμάστε Virgle; (Αν όχι, είναι σε αυτή τη λίστα.) Το Nest ανήκει τώρα στο Google, έτσι ώστε να γίνει αυτό το τρελό mashup δυνατό. Συνολικός έλεγχος θερμοκρασίας για τα καθίσματα των αεροπορικών εταιρειών. Περισσότερο "

Καφές στο σπίτι

Αποτύπωση οθόνης

2014: Αυτή η νέα υπηρεσία θα συνδυάζεται με την εγκατάσταση του Google Fiber σας για να σας παρέχει καφέ ταυτόχρονα με το Internet. Με αυτόν τον τρόπο έχετε πάντα τον αγαπημένο σας καφέ για να πάτε με την αγαπημένη σας τηλεοπτική εκπομπή ή την ιστοσελίδα σας. Περισσότερο "

Κορυφή Έκθεση πλανητών και φεγγαριών

2014: Το AdSense ζυγίζει με μια έκθεση κορυφαίων πλανητών και φεγγαριών για να υπολογίσει τις διαγαλαξιακές διαφημιστικές σας εκστρατείες. Περισσότερο "

Qwerty Cats

Αποτύπωση οθόνης

2014: Το επίσημο πληκτρολόγιο γάτα. Ξέρεις, αν η γάτα σου αρέσει να πληκτρολογεί. Διαθέσιμο για λήψη από το κατάστημα Chrome. Περισσότερο "

AdBirds

Ευγενική προσφορά Google

2014: Αυτή η παρωδία του AdWords σάς επιτρέπει να αγοράζετε διαφημίσεις και να τις τοποθετείτε σε ιπτάμενα πουλιά, έτσι ώστε οι διαφημίσεις σας "να πετούν πραγματικά". Η παρωδία συνεχίζει να περιλαμβάνει τα είδη πουλιών που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε για τη διαφήμισή σας. Περισσότερο "

Google Apps for Business Dogs

Αποτύπωση οθόνης

2014: Η Google και πολλές άλλες επιχειρήσεις επιτρέπουν στους υπαλλήλους να κάνουν τα σκυλιά τους να συνεργαστούν μαζί τους. Έτσι, αυτή η εφαρμογή θα χρησιμοποιεί τις εφαρμογές Google για να κάνει τα σκυλιά τους πιο παραγωγικούς γραφειοκράτες. Περισσότερο "

Δημιουργία αποφάσεων χωρίς δεδομένα

Αποτύπωση οθόνης

2014: Αυτή η διαδικτυακή σειρά μαθημάτων της Google υπόσχεται να βοηθήσει τους χρήστες να μάθουν πώς να λαμβάνουν αποφάσεις χωρίς δεδομένα, χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως τα ασαφή μαθηματικά και τα πίνακες Ouija. Περισσότερο "

Εκδόσεις εφαρμογής υπογραφής

Αποτύπωση οθόνης

2014: Αυτή είναι μια φάρσα για τους προγραμματιστές εφαρμογών που θέλουν να δημιουργήσουν αυτή την εμπειρία "unboxing" για τους χρήστες τους. Περισσότερο "

Μετάφραση σε Emoji

Ευγενική προσφορά Google

2014: Η Google ανήγγειλε ένα πειραματικό εργαλείο μετάφρασης νέων γλωσσών ενσωματωμένο στο Google Translate στο Chrome για Android και iOS. Αν χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας την 1η Απριλίου, μπορείτε να μεταφράσετε το κείμενό σας σε emoji. Περισσότερο "

Chromecast για σκίουρους

Ευγενική προσφορά Google

2014: Ναι, αυτό είναι σωστό. Για σκίουρους.

Ημερομηνίες Waze

Ευγενική προσφορά Google

2014: Το Waze είναι μια εφαρμογή πλοήγησης για κοινωνική οδήγηση και μια εξαγορά Google 2013. Το Waze διαθέτει τη δική του εξαγορά, το SingleSpotter, που είναι μια υπηρεσία που χρονολογείται από το Ισραήλ. Λοιπόν, συνδυάστε τα δύο, και έχετε τις ημερομηνίες του Waze, έναν τρόπο να σταματήσετε να είστε μοναχοί στο αυτοκίνητό σας. Περισσότερο "

Μαγικό χέρι

Φωτογραφία ευγένεια Google

2014: Αυτό είναι από το Google Ιαπωνία. Το μαγικό χέρι είναι ένα ρομποτικό χέρι για να λειτουργήσει το κινητό σας τηλέφωνο για εσάς. Τώρα χρησιμοποιώντας μια κινητή συσκευή είναι τόσο εύκολη, δεν χρειάζεται καν να την αγγίξετε. Περισσότερο "

Το Gmail Shelfies

Ευγενική προσφορά Google

2014: Όταν οι χρήστες ανοίξουν το Gmail, έλαβαν μια ειδοποίηση που τους έλεγε ότι θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα προσαρμοσμένο θέμα Gmail βασισμένο σε ένα selfie και ότι αυτό το θέμα θα μπορούσε τότε να μοιραστεί με άλλους χρήστες ", ώστε να μπορούν να απολαύσουν την προσοχή σας όπως εσείς. "

Πιάσε όλα τα Pokemon

Καταγράψτε το Pokémon. Φωτογραφία ευγένεια Google

2014: Αυτό το παιχνίδι χρησιμοποίησε τους Χάρτες Google σε συσκευές Android και iOS για να καταγράψει το Pokémon. Ακόμη καλύτερα, άρχισε στις 31 Μαρτίου.

Google Maps Treasure

2013: Οι Χάρτες Google ανήγγειλαν ότι έκαναν χάρτη θησαυρού με βάση το πλήθος για να βρουν τον πολύ χαμένο θησαυρό του καπετάνιου Kidd. Ο αρχικός χάρτης φέρεται να γράφτηκε σε έναν τόσο σκοτεινό κώδικα που μόνο η δύναμη των πλήθους θα μπορούσε να αποκωδικοποιήσει. Περισσότερο "

Το YouTube είναι έτοιμο να επιλέξει έναν νικητή

2013: Το YouTube ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμο να σταματήσει να λαμβάνει υποβολές και να επιλέξει έναν νικητή. Θα κλείσουν το site και θα ξανανοίξουν το 2023 για να εμφανίσουν μόνο το βίντεο του νικητή. Περισσότερο "

Google Nose (Beta)

2013: Αντί να ψάχνετε μόνο με λόγια, γιατί να μην ψάξετε με οσμή; Η νέα υπηρεσία αναζήτησης μυρωδιού υποσχέθηκε ακόμη και τις επιλογές SafeSearch για εκείνες τις ύποπτες οσμές.

Gmail Blue

2013: Πώς ανακαινίζετε κάτι διατηρώντας το ακριβώς το ίδιο; Κάνεις τα πάντα μπλε. Περισσότερο "

Τα Photos + Emotion σας

Αποτύπωση οθόνης.
2013: Το Google+ Joke υπόσχεται, "Χρησιμοποιώντας τα τεράστια κέντρα δεδομένων μας, θα γεμίσουμε τα συναισθηματικά βάθη όλων των ανθρώπων στη φωτογραφία και θα συνοψίσουμε τα συναισθήματά τους με ένα όμορφα δημιουργημένο εικονίδιο συναισθημάτων".

Go Ro

Ο ιστότοπος "Πώς να Go Mo" (τώρα απενεργοποιημένος), ο οποίος συνήθως διδάσκει στους ανθρώπους πώς να φτιάχνουν ιστότοπους με κινητά προσβάσιμα για τους πελάτες τους, αναλαμβάνει τώρα ένα βήμα παραπέρα και δείχνει πώς να φτιάχνετε ιστοσελίδες περιστροφικών τηλεφώνων για τους πελάτες σας.

Κάντε κλικ στο Teleport

Ξεχάστε το click-to-call. Αυτό συμβαίνει πέρυσι. Τώρα οι πελάτες σας μπορούν να κάνουν κλικ για να μεταφέρουν απευθείας στο κατάστημά σας. Πολύ πιο γρήγορα από το να καλείς.

Gmail Πατήστε

Πάρτε το πληκτρολόγιό σας από 26 πλήκτρα σε μόλις δύο: την κουκκίδα και την παύλα. Αυτή η επαναστατική "νέα" τεχνολογία θα πάρει όλη την απογοήτευση από την προσπάθεια να πατήσετε αυτά τα μικροσκοπικά μικρά πλήκτρα στο smartphone σας.

Google Weather Control

Δεν σας αρέσει ο καιρός; Τώρα μπορείτε να το αλλάξετε σε κάτι πιο ευχάριστο.

Google πραγματικά προηγμένη αναζήτηση

Αντί να προχωρήσουμε μόνο σε σύνθετη αναζήτηση, αυτή η αναζήτηση βρίσκει το ραφανισμένο slang ή "Αυτή η ακριβής λέξη ή φράση, του οποίου το άθροισμα των σημείων κώδικα unicode είναι ένα πρωταρχικό μέρισμα"

Χάρτες Google 8-Bit

Μετατρέψτε τους Χάρτες Google σε ένα βιντεοπαιχνίδι. Αυτή η φάρσα προσφέρει μια επιλογή να αναζωογονηθεί η νοσταλγία παλιών βιντεοπαιχνιδιών 8-bit μετατρέποντας οποιαδήποτε προβολή των Χαρτών Google σε μια γραφική απεικόνιση 8-bit, συμπεριλαμβανομένης της προβολής Street View.

Αυτοκίνητα NASCAR Αυτοκινήτου

Η Google και η NASCAR συνεργάστηκαν για να ανακοινώσουν ότι η Google θα εισήγαγε αυτο-οδήγηση αυτοκινήτων σε αθλητικούς αγώνες. Η ανακοίνωση έγινε λίγο πριν από την 1η Απριλίου, και η ιδέα είναι σχεδόν αληθοφανής. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Google είχε συνεργάτη σε εγκληματικές ενέργειες για τις ανακοινώσεις του Απριλίου. Ελέγξτε το Virgle. Περισσότερο "

Συλλογή YouTube

Αυτή η φάρσα του 2012 ισχυρίζεται ότι βάζει τα αγαπημένα σας βίντεο YouTube σε DVD για οικιακή παράδοση στην τηλεόρασή σας. Τώρα όταν το Διαδίκτυο σβήσει, μπορείτε ακόμα να παρακολουθήσετε τα αγαπημένα σας βίντεο.

Λειτουργία πολλαπλών κλειδιών Chrome

Αυτό το αστείο του 2012 υποστηρίζει ότι το πρόβλημα με το multitasking δεν είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι πραγματικά καλοί σε αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχετε αρκετή πρόσβαση σε ποντίκια. Το Chrome Multitask ισχυρίζεται ότι θα κάνει δύο ποντίκια να εργάζονται ταυτόχρονα. Το κουμπί Multitask του Chrome στην πραγματικότητα κάνει απλώς μια κατοπτρική εικόνα του ποντικιού σας, αλλά το βίντεο που περιγράφει τη λειτουργία είναι αρκετά διασκεδαστικό. Περισσότερο "

Google Motion

Το Google Motion ήταν μια φάρσα του 2011 που παραπλανήθηκε το X-Box Kinect και άλλες συσκευές ελέγχου κίνησης. Η Google ισχυρίστηκε ότι θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε την κάμερα web στον υπολογιστή σας και μια σειρά από σιλουέτες και σιλουέτες κινήσεις ολόκληρου του σώματος για να στείλετε το Gmail ή να επεξεργαστείτε Έγγραφα Google. Περισσότερο "

YouTube 1911

Το YouTube 1911 ήταν μέρος του χαρτοφυλακίου φάρσας Google του 2011, καθώς το YouTube γιορτάζει τα 100α γενέθλιά του . Κάνοντας κλικ στο λογότυπο του YouTube 1911, οι χρήστες θα μπορούσαν να δουν βίντεο που μεταμορφώθηκαν σε σέπια σιωπηλές ταινίες, γεμάτες γρατσουνιές και μουσικό πιάνο. Περισσότερο "

Topeka, Inc

Αποτύπωση οθόνης

Για να μάθουν για το Google Fiber, η Topeka μετονομάστηκε σε "Google, Kansas" για ένα μήνα.

Η αγωνία της Google για το πρωτάριο του 2010 ήταν να επιστρέψει την εύνοια και να αλλάξει το όνομα της Google στην Topeka, Inc. Εκτός από τον Απρίλιο του Fool's, δεν επέλεξαν το Topeka ως την τοποθεσία του δικτύου εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας. Αυτή η τιμή πήγε στην κοντινή πόλη του Κάνσας. Περισσότερο "

Μετάφραση Google για Ζώα

Αποτύπωση οθόνης

Το Google UK έβαλε ένα βίντεο ψεύτικου ισχυρισμού ότι δημιούργησε μια εφαρμογή που μεταφράζει τους θορύβους των ζώων στα αγγλικά. Έβαλαν επίσης την εφαρμογή στο Android Market. Οι αναζητήσεις για το "Μετάφραση για ζώα" οδηγούν στην πραγματικότητα σε μια εφαρμογή με αυτό το όνομα. Η εφαρμογή προσφέρει επιλογές ζώων και εμφανίζει το σύμβολο του μικροφώνου. Οι "μεταφράσεις" είναι τυχαία εισαγωγικά. Περισσότερο "

TEXTp

Αποτύπωση οθόνης

Για το 2010, το YouTube δημιούργησε το TEXTp, μια λειτουργία "μόνο για κείμενο", την οποία ισχυρίστηκαν ότι έσωσε ένα δολάριο ανά δευτερόλεπτο σε κόστος εύρους ζώνης και βελτιωμένο γραμματισμό. Τα βίντεο στη λειτουργία TEXTp εμφανίζουν ένα φίλτρο που το κάνει να μοιάζουν με κινούμενα arts ASCII. Περισσότερο "

CADIE

Αποτύπωση οθόνης
CADIE ή γνωστικής οντότητας Distributed-Intelligence της Αυτόνομης Διανοητικής Οντότητας, είναι μέρος των φάρσες της Ημέρας του Φαρανού του 2009. Το CADIE είναι μια νεοσυσταθείσα τεχνητή νοημοσύνη με την προσωπικότητα ενός εφήβου.

Αναλύοντας τις τάσεις στα κοινωνικά δίκτυα, για παράδειγμα, δημιούργησε ένα blog και το κανάλι YouTube για να διακηρύξει την αγάπη της για τα pandas. Καθορίστηκε αυτή η αγάπη και η εμφάνιση του ιστολογίου της, αναλύοντας τις τάσεις των χρηστών.

Το MentalPlex της Google

MentalPlex

Την 1η Απριλίου 2000, η ​​Google παρουσίασε το Mentalplex. Το όνομα είναι ένα παιχνίδι στα κεντρικά γραφεία της Google, γνωστό ως GooglePlex. Η φάρσα της Google πρότεινε ότι η Google θα μπορούσε τώρα να βρει αποτελέσματα αναζήτησης διαβάζοντας το μυαλό σας. Περισσότερο "

Pigeon Rank

Αποτύπωση οθόνης

Το 2002, η φάρσα Google παρουσίασε το PigeonRank. Αυτό ήταν ένα παιχνίδι στον αλγόριθμο κατάταξης της Google, PageRank . Ο ιστότοπος ισχυρίστηκε ότι η Google ταξινόμησε τα αποτελέσματα αναζήτησης με βάση την κατάρτιση των εκπαιδευμένων περιστεριών. Περισσότερο "

Κέντρο του Google Copernicus

Αποτύπωση οθόνης
Η Google ισχυρίστηκε ότι προσέλαβε για ένα κέντρο εργασίας στο φεγγάρι. Το Κέντρο του Google Copernicus ισχυρίζεται ότι άνοιξε την άνοιξη του 2007 στη Σελήνη.

Google Gulp

Αποτύπωση οθόνης

Το Google Gulp είναι ένα φανταστικό ποτό που ισχυρίζεται ότι θα αυξήσει τη νοημοσύνη του ποτού. Για να αποκτήσετε ένα Google Gulp, χρειάζεστε το ανώτατο όριο του Google Gulp κάποιου άλλου. Αυτή είναι μια παρωδία του Gmail που ήταν αρχικά διαθέσιμη μόνο με πρόσκληση.

Το ίδιο το Gmail κυκλοφόρησε την Ημέρα του Φθινοπώρου και μια συναυλία επέκτασης αποθηκευτικού χώρου ανακοινώθηκε επίσης την Ημέρα του Φθινοπώρου, προκαλώντας κάποια εικασία ότι η ίδια η ανακοίνωση ήταν ένα αστείο. Περισσότερο "

Google Romance

Αποτύπωση οθόνης

Το Google Romance ήταν φάρσα της Google το 2006. Ισχυρίστηκε ότι είναι μια νέα υπηρεσία που χρονολογεί την Google, η οποία θα αφήσει τους χρήστες να δοκιμάσουν μια ελεύθερη ημερομηνία γεμάτη με διακριτική συμφραζόμενη διαφήμιση. Αυτό παραδίδει το Google AdSense , το οποίο εμφανίζει διαφημίσεις με βάση τα συμφραζόμενα. Περισσότερο "

TiSP - Τουριστικός Παροχέας Υπηρεσιών

Αποτύπωση οθόνης
Η φάρσα της ημέρας του Google για το 2007 ήταν να παρουσιάσει την υπηρεσία "TiSP". Το TiSP υποτίθεται ότι είναι μια δωρεάν υπηρεσία ασύρματου Internet που συνδέεται μέσω της τουαλέτας του σπιτιού του χρήστη, ξεβιδώνοντας τα καλώδια. Περισσότερο "

Χαρτί Gmail

Αποτύπωση οθόνης
Το Gmail Paper ήταν ένα καλό φύλλο Google για τα άτομα που εκτυπώνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έξω για να τα διαβάσουν. Η ψεύτικη υπηρεσία δήλωσε ότι θα εκτυπώσει μηνύματα Gmail με διακριτικές διαφημίσεις για να καλύψει το κόστος των ταχυδρομικών αποστολών.

Virgle

Αποτύπωση οθόνης
Συνεχίζοντας στο θέμα της εξερεύνησης του διαστήματος, για το 2008, το Google πήγε με το "Virgle", μια φανταστική συνεργασία μεταξύ του ιδρυτή της Virgin Richard Branson και των ιδρυτών της Google Larry Page και του Sergey Brin.

Το πρόγραμμα θα αποικίζει οραματικά τον Άρη μέσα σε 100 χρόνια, ενώ ταξιδεύει σε πλοίο ελεγχόμενο από έναν σούπερ ηλεκτρονικό υπολογιστή που περιλαμβάνει " H olistic A rtificial L anguage interface που οπτικά μεσολαβείται από ένα λαμπερό κόκκινο φως". Περισσότερο "

Προσαρμοσμένη ώρα του Gmail

Αποτύπωση οθόνης
Επίσης, μέρος των φάρσες του 2008, το Gmail σάς επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πίσω εγκαίρως, οπότε δεν είναι πλέον καθυστερημένα. Η ψεύτικη υπηρεσία περιορίζεται μόνο σε δέκα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αφού κάτι παραπάνω από αυτό και οι άνθρωποι θα σταματούσαν να εμπιστεύονται τη χρονική σφραγίδα στο email τους. Περισσότερο "

Κας Pac-Man Maps

Αποτύπωση οθόνης

2017: Οι Χάρτες Google στο Android σάς δίνουν την ευκαιρία να παίξετε την κυρία Pacman σε τυχαίο χάρτη πατώντας το εικονίδιο της κας Pac-Man. Το 2015, η Google πρόσφερε παρόμοια φάρσα με το αρχικό Pac-Man.

Google Gnome

Αποτύπωση οθόνης

2017: Αντί του Google Home, χρησιμοποιήστε το Google Gnome για όλες τις εξωτερικές σας ανάγκες. Είναι μόνο ελαφρώς ανατριχιαστικό.

Αξεσουάρ Chromebook

2017: Η Google διαθέτει μια νέα σειρά αξεσουάρ για τα Chromebook, συμπεριλαμβανομένου του Google Cardboard, των αυτοκόλλητων ετικεττών και των κατόχων περιβραχιόνων για το τζόκινγκ με το laptop σας.

Το Google Cloud Goes Mars

2017: Η Google για άλλη μια φορά αποικίζει το διάστημα καθώς ανοίγει ένα γραφείο Google Cloud Platform στον Άρη.

Το πραγματικό σύννεφο Google

2017: Η Google θα αποθηκεύσει τα δεδομένα σας σε ένα κυριολεκτικό σύννεφο αντί για ένα μόνο εικονιστικό.

Haptic Βοηθοί

2017: Το Google VR θα προσλαμβάνει εργαζόμενους που θα εμπλουτίσουν την εμπειρία VR προσθέτοντας ειδικά εφέ όπως ο άνεμος και οι μυρωδιές.

Πληκτρολόγιο τυλίγματος φούσκας

2017: Η Google Ιαπωνία εισήγαγε ένα πληκτρολόγιο κατασκευασμένο από περιτύλιγμα με φυσαλίδες. Πιάστε τη φούσκα που αντιστοιχεί στο κλειδί και τραβήξτε την στην συσκευή ανάγνωσης πληκτρολογίου.

Μετάφραση Άφιξη

2017: Το Google Translate ανακοίνωσε ότι εργάζονταν στο Heptapod B, τη γλώσσα από την άφιξη.

Google Play για κατοικίδια

2017: Η Google ανακοίνωσε τις λειτουργίες του Google Play που έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν τις γάτες και τα σκυλιά σας να χρησιμοποιούν το τηλέφωνό σας.