Χρειάζεστε υποστήριξη LTE στο Smartwatch σας;

Μια σε βάθος ματιά στις ιδιαιτερότητες της υποστήριξης LTE

Ένα από τα χαρακτηριστικά του Android Wear είναι η κυψελοειδής υποστήριξη , η οποία επιτρέπει σε smartwatches με ενσωματωμένο ραδιόφωνο LTE να παραμένουν συνδεδεμένοι σε περισσότερα μέρη, ακόμα και αν δεν λειτουργούν καλά Bluetooth και Wi-Fi.

Η πρώτη συσκευή Android Wear για να χρησιμοποιήσει αυτή τη λειτουργία είχε οριστεί ως LG Watch Urbane 2η έκδοση LTE, αλλά - σε περίεργη σειρά γεγονότων - αυτή η συσκευή ακυρώθηκε, προφανώς λόγω προβλημάτων ποιότητας με ένα από τα στοιχεία της οθόνης του προϊόντος.

Παράξενο LG Watch Urbane 2η έκδοση LTE προβλήματα κατά μέρος, είναι σαφές ότι LTE-enabled smartwatches θα είναι μια πραγματικότητα στο σχετικά σύντομο μέλλον. Για να σας βοηθήσω να πάρετε μια καλύτερη ιδέα για το αν πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που θα χρειαστείτε (ή ακόμα και θέλετε), θα εκτελέσω όλες τις λεπτομέρειες και τις λεπτομέρειες παρακάτω.

Τι σημαίνει και πώς λειτουργεί

Τα smartwatches Android Wear που περιλαμβάνουν ένα ραδιόφωνο LTE θα μπορούν να συνδεθούν σε κυψελοειδή δίκτυα και θα σας επιτρέψουν να χρησιμοποιείτε εφαρμογές, να λαμβάνετε και να στέλνετε μηνύματα και άλλα, ακόμα και αν το τηλέφωνό σας είναι πολύ μακριά. Εκτός από την ανάγκη για ένα LTE ραδιόφωνο, ένα smartwatch πρέπει να είναι σε θέση να συνδεθεί στον ίδιο φορέα με το τηλέφωνό σας (μέχρι στιγμής μοιάζει με AT & T και Verizon θα είναι επί του σκάφους).

Για να ολοκληρώσετε το κάλεσμα της λήψης κλήσεων στον καρπό σας, το smartwatches Android Wear θα μοιράζεται τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου με το smartphone σας. Η AT & T προσφέρει την δωρεάν υπηρεσία NumberSync για να εκχωρήσει έναν κύριο αριθμό τηλεφώνου σε όλα τα συμβατά gadget και παρόλο που το LG Watch Urbane 2nd Edition δεν υπάρχει πλέον στις κάρτες για απελευθέρωση οποτεδήποτε σύντομα, το Samsung Gear S2 με ένα ραδιόφωνο 3G να χρησιμοποιείτε με το NumberSync, ώστε όλες οι κλήσεις προς το smartphone σας να μπορούν να προωθούνται στο ρολόι σας.

Όταν είναι χρήσιμο

Στην ανακοίνωσή της για την εξήγηση αυτής της νέας δυνατότητας, η Google αναφέρει την εκτέλεση ερωτημάτων και τη λειτουργία μαραθώνων ως δύο παραδείγματα όταν μπορεί να είναι χρήσιμη η κινητή υποστήριξη για χρήστες Android Wear. Δεδομένου ότι η κυψελοειδής συνδεσιμότητα σάς επιτρέπει να κάνετε ό, τι κανονικά θα χρησιμοποιούσατε με το smartwatch σας, μπορείτε να αφήσετε το τηλέφωνό σας στο σπίτι και να ελαφρύνετε το φορτίο σας.

Τούτου λεχθέντος, μην προσπαθήσετε να πετάξετε το smartphone σας στην άκρη και να πάρετε μια κλήση συνδιάσκεψης στον καρπό σας ακόμα. Δεν είναι σαφές εάν η λειτουργικότητα, για να μην αναφέρουμε την ποιότητα ήχου, σε αυτές τις φορητές συσκευές είναι αρκετά καλή ώστε να αντικαταστήσει πραγματικά το τηλέφωνό σας για κλήσεις.