Κάντε ερωτήσεις σε απευθείας σύνδεση με αυτούς τους ιστότοπους ερωτήσεων και απαντήσεων

Όταν η Google δεν είναι αρκετά καλή, Ρωτήστε τους πραγματικούς ανθρώπους στο διαδίκτυο

Είναι κοινή πρακτική να ρωτάτε τις ερωτήσεις σας από την Google αντί να ενοχλείτε τους πραγματικούς ανθρώπους αυτές τις μέρες. Αλλά όταν η ερώτησή σας είναι τόσο συγκεκριμένη και τα αποτελέσματα της Google είναι τόσο αόριστα που αφήνετε με ακόμα περισσότερες ερωτήσεις από ό, τι κάνατε όταν ξεκινήσατε, πού αλλού μπορείτε να απευθυνθείτε για να κάνετε ερωτήσεις online;

Υπάρχουν μερικές μεγάλες τοποθεσίες ερωτήσεων και απαντήσεων εκεί έξω με τεράστιες κοινότητες ανθρώπων που είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν. Παρόλο που οι απαντήσεις που παίρνετε μπορεί να βασίζονται κυρίως σε προσωπικές απόψεις που δεν έχουν εξειδικευμένες γνώσεις ή εμπειρία (όπως οι απαντήσεις σε ιατρικές ερωτήσεις από χρήστες που δεν είναι επαγγελματίες υγείας), μερικές φορές αξίζει να ακούτε τι λένε οι άλλοι.

Εδώ είναι 10 τοποθεσίες που θα θέλετε να ελέγξετε έξω για να απαντήσετε στις ερωτήσεις σας. Μπορείτε ακόμη να επιστρέψετε την εύνοια σε άλλους χρήστες απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με τα θέματα που σχετίζονται με τη δική σας γνώση και εμπειρία.

Επίσης συνιστάται: 10 από τα πιο δημοφιλή κανάλια YouTube για την επιστήμη και την εκπαίδευση

Quora

Φωτογραφία © muharrem ├╢ner / Getty Images

Το Quora είναι ίσως ένας από τους καλύτερους και πιο δημοφιλείς ελεύθερους ιστότοπους όπου μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις για να λάβετε απαντήσεις υψηλής ποιότητας. Υπάρχει μόνο μία σελίδα για κάθε ερώτηση, ώστε να μπορούν να προβληθούν όλα τα μέλη σε ένα απλό σημείο. Ως χρήστης, μπορείτε να ακολουθήσετε συγκεκριμένες ερωτήσεις που σας έχουν ζητήσει άλλοι χρήστες εάν ενδιαφέρεστε να δείτε περισσότερες απαντήσεις που μπορεί να προστεθούν στο μέλλον και μπορείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε την υποθήκη σας για να βοηθήσετε την κοινότητα να ανακαλύψει τις καλύτερες ερωτήσεις και απαντήσεις. Περισσότερο "

Yahoo Απαντήσεις

Οι απαντήσεις του Yahoo είναι εδώ και πολύ καιρό και εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη για να έχετε απαντήσεις σε ερωτήσεις από πραγματικούς ανθρώπους. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Yahoo για να δημοσιεύσετε μια ερώτηση μόνοι σας, να περιηγηθείτε στις κατηγορίες ερωτήσεων ή να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή αναζήτησης στην κορυφή για να βρείτε απαντήσεις. Παρόμοια με την Quora, μπορείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε τις απαντήσεις που λαμβάνετε στις ερωτήσεις σας και μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια "καλύτερη απάντηση" όταν αισθάνεστε ότι έχετε λάβει αρκετά από αυτά. Περισσότερο "

Answers.com

Το Answers.com συνδυάζει απαντήσεις που βασίζονται στην κοινότητα με ενημερωτικά άρθρα σχετικά με όλα τα διαφορετικά θέματα που έχουν συνταχθεί από εξειδικευμένους εμπειρογνώμονες. Αυτό που είναι ιδιαίτερα μοναδικό για το Answers.com είναι ότι μπορείτε να προσθέσετε μια προαιρετική εικόνα στην ερώτησή σας, ώστε να ξεχωρίζει και να προσελκύει πιο γρήγορα τις απαντήσεις. Όποιος απαντά στην ερώτησή σας θα εμφανίσει μια εικόνα "ψηφοφορίας εμπιστοσύνης", η οποία αντανακλά πόσες φορές οι χρήστες επιβεβαίωσαν ότι η απάντησή τους ήταν χρήσιμη. Ένας χρήστης που έχει ψηφοφορία υψηλού βαθμού εμπιστοσύνης σας διαβεβαιώνει ότι ξέρουν τι μιλάνε. Περισσότερο "

Απλά απάντησε

Το Quora και το Yahoo Answers έχουν τα συστήματα ψηφοφορίας τους ενώ το Answers.com έχει τις ψήφους εμπιστοσύνης, αλλά αυτό δεν εγγυάται πάντα ότι παίρνετε απαντήσεις από πραγματικούς ειδικούς. Αν ψάχνετε για μια απάντηση σε μια ερώτηση που μόνο ένας δικηγόρος, γιατρός, τεχνολόγος, μηχανικός ή επισκευαστής μπορεί να απαντήσει, τότε η απλή απάντηση είναι ο τόπος που πρέπει να γίνει. Αυτός είναι ένας ιστότοπος όπου μπορείτε να γράψετε ολόκληρη την ιστορία σας, συμπεριλαμβανομένων όλων των βρώμικων λεπτομερειών, για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας της ερώτησής σας. Ένας εμπειρογνώμονας θα αξιολογήσει την κατάστασή σας και θα σας δώσει τις συνιστώμενες συμβουλές.

Θαμπή

Όπως το Quora, το Yahoo Answers and Answers.com, το Blurtit είναι μια άλλη κοινωνική κοινότητα ερωτήσεων και απαντήσεων που είναι λίγο λιγότερο γνωστή στο διαδίκτυο. Εγγραφείτε για να θέσετε μια ερώτηση, να σχολιάσετε τις απαντήσεις των χρηστών ή να χρησιμοποιήσετε τη δεξιά πλευρά για να περιηγηθείτε σε ερωτήσεις σε κατηγορίες που καλύπτουν τα πάντα, από την επιστήμη και την τεχνολογία έως την υγεία και την εκπαίδευση. Ένα από τα σημαντικότερα μειονεκτήματα του Blurtit είναι ότι υπάρχει ένας τόνος διαφημίσεων διάσπαρτος σε όλες τις απαντήσεις, καθιστώντας δύσκολη τη γρήγορη απομάκρυνση από αυτά. Περισσότερο "

Fluther

Μια άλλη πολύ κοινωνική περιοχή ερωτήσεων και απαντήσεων είναι η Fluther, η οποία έχει μόνο δύο κύριες κατηγορίες: γενικές και κοινωνικές. Ο Fluther επιβάλλει αυστηρότερες οδηγίες στο γενικό του τμήμα για να βοηθήσει τους ανθρώπους να πάρουν τις απαντήσεις που ήρθαν αναζητώντας όταν έστειλαν τις ερωτήσεις τους. Το κοινωνικό τμήμα προορίζεται για πιο απλή αλληλεπίδραση για απόψεις και χιούμορ . Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν προφίλ με μια προσωπική ιστορία, τις ερωτήσεις τους, τις απαντήσεις τους και πολλά άλλα για να δημιουργήσουν τη φήμη τους και οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει κλικ στην "Μεγάλη απάντηση" σε απάντηση για να ψηφίσει για τη βοήθειά του. Περισσότερο "

Η απάντησή μου είναι

Η απάντησή μου παίρνει μια μοναδική προσέγγιση στις ερωτήσεις και απαντήσεις, επιτρέποντας στους χρήστες να επιλέξουν ποιοι θέλουν να απαντήσουν σε αυτές. Μπορείτε να δημοσιεύσετε μια ερώτηση σε μορφή κειμένου, φωτογραφίας, βίντεο ή ακόμα και ήχου και στη συνέχεια να επιλέξετε τις επιθυμητές ειδικότητες των ατόμων από τα οποία θέλετε να απαντήσετε στην ερώτησή σας. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε μια επιθυμητή γεωγραφική θέση . Στη συνέχεια ο ιστότοπος αναζητά την κοινότητα εμπειρογνωμόνων και καλεί τους σωστούς ανθρώπους να απαντήσουν. Έτσι εάν έχετε μια ερώτηση που θέλετε να ζητήσετε από ένα άτομο ή μια ομάδα ατόμων, η απάντησή μου μπορεί να είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση για εσάς. Περισσότερο "

Ask.fm

Το Ask.fm είναι ένα κοινωνικό δίκτυο για ερωτήσεις και απαντήσεις. Σας συνδέει με φίλους στα υπάρχοντα κοινωνικά σας δίκτυα ώστε να μπορείτε να τους ρωτήσετε ανώνυμα ή όχι. Είναι περισσότερο ένα απλό, διασκεδαστικό είδος πλατφόρμας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να γνωρίσετε καλύτερα τους φίλους σας, αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμα για να βρείτε απαντήσεις σε πιο σοβαρές ερωτήσεις. Μπορείτε επίσης να κάνετε τις ερωτήσεις σας πιό επιτακτικές προσθέτοντας φωτογραφίες, GIF και βίντεο. Το Ask.fm έχει επίσης βελτιώσει πραγματικά τις επιλογές ασφάλειας και προστασίας της ιδιωτικής ζωής, καθώς είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα για εφήβους. Περισσότερο "

Αποσπάσματα

Τα αποσπάσματα είναι ένας ιστότοπος που σας επιτρέπει να κάνετε σύντομες ερωτήσεις σε 20 λέξεις ή λιγότερο. Οι χρήστες που αποφασίζουν να απαντήσουν στην ερώτησή σας πρέπει να περιορίσουν τις απαντήσεις τους σε 50 λέξεις. Η ιδέα πίσω από τέτοιες σύντομες ερωτήσεις και απαντήσεις είναι να κρατήσουμε τα πάντα απλά και να ενθαρρύνουμε όλους να φτάσουν στο σημείο. Όταν κάποιος απαντήσει στην ερώτησή σας, θα ειδοποιηθείτε με email. Και όπως πολλοί από τους άλλους ιστότοπους που αναφέρονται παραπάνω, οι χρήστες μπορούν να ψηφίσουν απαντήσεις για να τους ωθήσουν στην κορυφή. Μπορείτε επίσης να βάλετε το δείκτη του ποντικιού πάνω από τα ονόματα χρήστη για να δείτε μια σύντομη ανακεφαλαίωση της δραστηριότητάς τους στον ιστότοπο. Περισσότερο "

Reddit

Το Reddit είναι μια δημοφιλής κοινότητα κοινωνικών ειδήσεων και πίνακα μηνυμάτων, χωρισμένη σε θέματα που ονομάζονται "subreddits" για διαφορετικά θέματα. Υπάρχει ένα subreddit για σχεδόν κάθε θέμα που θα μπορούσατε να φανταστείτε και τα περισσότερα μέλη της κοινότητας είναι στην ευχάριστη θέση να απαντήσουν στις σχετικές ερωτήσεις. Απλά χρησιμοποιήστε το πεδίο αναζήτησης για να εντοπίσετε δευτερεύοντα αρχεία που σχετίζονται με το θέμα της ερώτησής σας, συνδεθείτε στο Reddit (ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό) και μετά δημοσιεύστε την ερώτησή σας. Καθώς οι άλλοι χρήστες αφήνουν τις απαντήσεις τους, θα μπορείτε να σχολιάζετε απευθείας μέσα στο νήμα αν θέλετε να απαντήσετε σε οποιονδήποτε. Περισσότερο "