Τα κορυφαία παιχνίδια Wii για Πατέρες και Οικογένειες

Το Nintendo Wii είναι ένα από τα πιο δημοφιλή συστήματα παιχνιδιών βίντεο που δημιουργήθηκαν ποτέ. Τα παιχνίδια αυτής της λίστας έχουν επιλεγεί ειδικά επειδή επιτρέπουν πολλή αλληλεπίδραση μεταξύ των παικτών και είναι διασκεδαστικά για τους παίκτες σε όλα τα επίπεδα. Αν σας αρέσει να παίζετε παιχνίδια Wii με τα παιδιά σας, τότε αυτή η λίστα είναι για σας.

01 από 10

Mario Kart

Από το Amazon

Αν αγαπάτε τον Mario Kart για άλλες μονάδες της Nintendo (όπως DS ή Game Cube), τότε η έκδοση Wii θα είναι πραγματικά ευχάριστη για εσάς και την οικογένειά σας. Τα γραφικά είναι εκπληκτικά, οι χάρτες είναι δημιουργικοί και η δυνατότητα να αγωνίζονται άλλοι παίκτες στο διαδίκτυο (έως και 12 κάθε φορά) το κάνει ένα πραγματικό λάκτισμα. Σκεφτείτε να είστε σε θέση να φυλάξετε τα παιδιά σας και τους εξωγήινους ξαδέρφους τους το επόμενο Σάββατο. Αυτό είναι μια μεγάλη χρήση της τεχνολογίας Wii, και για να το καταφέρουμε, θα θέλατε το αξεσουάρ τροχών Mario Kart. Περισσότερα »

02 από 10

Αίθουσα φήμης φλίπερ

Από το Amazon

Τα παιδιά μου δεν μπορούν να εκτιμήσουν την αγάπη μου για τα παιχνίδια φλίπερ της νεολαίας μου. Οι ώρες και ώρες που δαπανώνται για την άντληση τεταρτημορίων στο μηχάνημα φλίπερ στο τοπικό κέντρο μικροκατασκευών, που μου άρεσε τις ικανότητές μου, ήταν μεταξύ των αγαπημένων μου παιχνιδιών. Αυτό το παιχνίδι είναι εύκολο να μάθει κανείς και να διασκεδάσει να παίξει, και τα παιδιά σας θα γίνουν εθισμένοι στο Pinball Hall of Fame. Περισσότερο "

03 από 10

Κόμμα Blox Bash Boom

Από το Amazon

Αυτή είναι η δεύτερη δόση στη σειρά Boom Blox. Το Boom Blox είναι μια πραγματικά διασκεδαστική ιδέα στην οποία οι παίκτες παιχνιδιών χτυπάνε ή βγάζουν μπλοκ από μια ποικιλία δομών. Οι χαρακτήρες στο Boom Blox είναι διασκεδαστικοί και εμπνευσμένοι και τα εργαλεία για τα εντυπωσιακά μπλοκ περιλαμβάνουν τώρα διάφορα σχήματα όπως κυλίνδρους και σφήνες. Εκτοξεύονται με κανόνια, σφεντόνες και άλλα εργαλεία. Τα χρώματα και οι ήχοι είναι φωτεινές και δυνατές - όπως και οι μπαμπάδες και τα παιδιά. Περισσότερο "

04 από 10

Παιδική χαρά για το Nintendo Wii

Από το Amazon

Θυμηθείτε τα απολαυστικά καλοκαιρινά απογεύματα στην παιδική χαρά του πάρκου γειτονιάς; Η παιδική χαρά για το Wii περιλαμβάνει εικονικές δραστηριότητες όπως tetherball, dodgeball, βελάκια γκαζόν, αγωνιστικά αυτοκίνητα κουλοχέρηδων και διαγωνισμοί αεροπλάνων χαρτιού που διατίθενται για εσάς και τα παιδιά σας για να απολαύσετε. Τα γραφικά είναι πολύχρωμα και διασκεδαστικά και η δράση ρεαλιστική. Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια Wii, θα απολαύσετε αυτά που προσφέρονται στην Playground. Περισσότερο "

05 από 10

Wii Καρναβάλι παιχνίδια

Από το Amazon

Για άλλη μια φορά, αυτό το παιχνίδι είναι μια πραγματική αναδρομή στα καρναβάλια των περασμένων ημερών στην County Fair ή το τοπικό carny. Σκεφτείτε το χτύπημα δαχτυλιδιών, τα τυχερά παπούτσια, τις δεξαμενές dunk, το γήπεδο πυροβολισμού ως παιχνίδια καρναβαλιού. Και μπορείτε να επισκεφθείτε ένα swami ή έναν ταμία. Βήμα δεξιά και δοκιμάστε αυτό το παιχνίδι με την οικογένειά σας! Περισσότερο "

06 από 10

Wii Sports Resort

Είμαι μεγάλος φίλος του Sports Resort. Είναι ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια της οικογένειάς μου. Power cruising, σκύλος δίσκου, τοξοβολία, περίφραξη και πολλά άλλα. Είναι μια αρκετά καλή άσκηση για μερικούς από τους μπαμπάδες και τα παιδιά με πατάτες καναπέ και τα γραφικά είναι εξαιρετικά διασκεδαστικά και δελεαστικά. Θα θελήσετε να έχετε διάφορα αξεσουάρ Wii και Wii Motion Plus για να απολαύσετε αυτά τα παιχνίδια στο μέγιστο. Περισσότερο "

07 από 10

Lego Star Wars: Το πλήρες σενάριο

Από το Amazon

Το Star Wars είναι από καιρό ένα αγαπημένο franchise για τους πατέρες και τα παιδιά. Σε αυτήν την τελευταία έκδοση των Star Wars παιχνίδια Lego, υπάρχουν μονάδες παιχνιδιών που αντικατοπτρίζουν και τις 6 ταινίες Star Wars. Τα παιχνίδια απαιτούν από τους παίκτες να χρησιμοποιήσουν τις ικανότητες ομαδικής οικοδόμησης και συνεργασίας, οπότε υπάρχουν ακόμη και μαθήματα ζωής διαθέσιμα καθώς παίζεται το παιχνίδι. Με πάνω από 160 διαφορετικούς χαρακτήρες, κάθε παιχνίδι που παίζεται είναι μοναδικό και διαφορετικό. Περισσότερο "

08 από 10

Lego Indiana Jones 2: Η περιπέτεια συνεχίζεται

Από το Amazon

Ένα άλλο κλασικό Lego, το Indiana Jones 2 είναι πραγματικά μια περιπέτεια. Λαμβάνοντας το θέμα της από την κινηματογραφική σειρά Indiana Jones, αυτό το παιχνίδι επιτρέπει στον παίκτη να συλλέξει ιστορικά αντικείμενα τα οποία στη συνέχεια ξεκλειδώνουν διάφορους χαρακτήρες και επίπεδα που δοκιμάζουν τις δεξιότητες και τη δημιουργικότητα του παίκτη. Με πολλά νέα οχήματα, όπλα και χαρακτήρες, αυτό το παιχνίδι θα ασχοληθεί αμέσως με περιπετειώδεις πατέρες και παιδιά. Περισσότερο "

09 από 10

Τελευταία εγώ Spy

Από το Amazon

Με βάση τη σειρά βιβλίων I Spy , αυτά τα παιχνίδια είναι πρόκληση για τα μεγαλύτερα παιδιά και τους μπαμπάδες. Αυτό δεν είναι παιχνίδι που θα απολαύσουν τα παιδιά κάτω των 7 ετών περίπου. Αλλά για τα μεγαλύτερα παιδιά και τους μπαμπάδες, αυτή θα είναι μια πραγματικά διασκεδαστική εμπειρία παιχνιδιού. Τα γραφικά είναι πολύ δροσερά και το παιχνίδι είναι γεμάτο γρίφους, εξαιρετική δράση χαρακτήρα και προσομοιώσεις, και εξαιρετικά παιχνίδια που περιλαμβάνουν βελάκια, paddleball και πολλά άλλα. Περισσότερο "

10 από 10

Το MySims Κόμμα για το Nintendo Wii

Από το Amazon

Το My Sims Party προσφέρει 50 μίνι-παιχνίδια με γρήγορο ρυθμό στα οποία οποιοσδήποτε συνδυασμός των Sims μπορεί να συμμετάσχει ως ομάδα. Κάθε Sim φέρνει το δικό του σύνολο ισχυρών και αδύνατων σημείων και θα θελήσετε να δημιουργήσετε την καλύτερη ομάδα για να κερδίσετε ένα δεδομένο σύνολο μίνι-παιχνιδιών. Θα βοηθήσει τους μπαμπάδες και τα παιδιά να μάθουν περισσότερα για την ομαδική εργασία και την ανθρώπινη αλληλεπίδραση. Ιδανικά κατάλληλο για παιδιά ηλικίας έως 8 ετών, το παιχνίδι του Sims Party θα είναι ένα από τα αγαπημένα των μπαμπών και των παιδιών.