Τι να περιμένετε από την υπηρεσία ροής μουσικής της Apple

Τώρα μπορείτε να κάνετε ροή μουσικής από την Apple, αλλά τι προσφέρει η υπηρεσία τους;

Apple Music

Πριν από την απόκτηση της Beats Electronics (συμπεριλαμβανομένης της Beats Music ) για αναφερόμενο ποσό $ 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ο μόνος τρόπος για να λάβετε τραγούδια από την Apple ήταν να κατεβάσετε κομμάτια από το iTunes Store. Τώρα που η εταιρεία έχει ξεκινήσει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία ροής, έχετε τώρα μια επιλογή που μπορείτε να τρώτε όλοι, αν δεν θέλετε να αγοράσετε κομμάτια για λήψη.

Αλλά, πώς η Apple Music στοιβάζεται ενάντια στις άλλες μεγάλες δυνάμεις στην αγορά ροής μουσικής όπως ο Spotify και άλλοι;

Σε αυτό το άρθρο με συχνές ερωτήσεις, εξετάζουμε μερικές από τις σημαντικότερες σκέψεις που είναι σχεδόν αναπόφευκτες όταν επιλέγουμε μια υπηρεσία ροής μουσικής και αν η Apple Music ελέγχει όλα τα κουτιά.

Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του;

Η Apple Music είναι φυσικά μια υπηρεσία συνεχούς ροής παρόμοια με τους ανταγωνιστές της, αλλά τι χαρακτηριστικά προσφέρει;

Η Apple Music προσφέρει έναν δωρεάν λογαριασμό για streaming;

Η αγορά ροής ψηφιακής μουσικής είναι πράγματι πολύ ανταγωνιστική. Έτσι, μπορείτε να σκεφτείτε ότι η Apple θα ακολουθήσει άλλους προσφέροντας έναν δωρεάν λογαριασμό για να σας προσελκύσει να εγγραφείτε. Αυτός ο τύπος συνεχούς ροής υποστηρίζεται συνήθως από διαφημίσεις και διαθέτει λιγότερα χαρακτηριστικά από μια συνδρομητική βαθμίδα.

Spotify, Deezer, Μουσική Google Play και μερικοί άλλοι το κάνουν, αλλά τι γίνεται με την Apple Music;

Δυστυχώς, δεν υπάρχει δωρεάν λογαριασμός προς το παρόν για την Apple Music. Αντ 'αυτού, η εταιρεία έχει επιλέξει να προσφέρει στους νέους πελάτες τριμηνιαία δοκιμή. Μπορείτε να απολαύσετε το πλήρες όφελος της υπηρεσίας ροής της Apple πριν να χρειαστεί να δεσμευτείτε για συνδρομή, αλλά μόνο όταν η δοκιμή διαρκεί.

Οι ανταγωνιστικές υπηρεσίες που προσφέρουν έναν δωρεάν λογαριασμό που υποστηρίζεται από διαφημίσεις θα μπορούσαν να επηρεάσουν τους οπαδούς της μουσικής στη χρήση τους - ειδικά εάν οι τρεις μήνες φαίνονται πολύ σύντομοι για να αντιμετωπίσουν πλήρως μια υπηρεσία.

Είναι διαθέσιμο στη χώρα μου;

Όταν η Apple Music κυκλοφόρησε για πρώτη φορά (30 Ιουνίου 2015), ήταν διαθέσιμη σε εκατό χώρες. Για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα διαθεσιμότητας της Apple Music για να ελέγξετε ότι μπορείτε να την αποκτήσετε στη χώρα / περιοχή σας.

Ποιες είναι οι επιλογές συνδρομής;

Υπάρχουν δύο τρόποι να εγγραφείτε στην Apple Music.

Τι μπορώ να χρησιμοποιήσω για την πρόσβαση στην Apple Music;

Εκτός από τη δυνατότητα πρόσβασης στην υπηρεσία σε υπολογιστή ή Mac μπορείτε να χρησιμοποιήσετε iPhone, iPad, iPod Touch και Apple Watch. Εάν χρησιμοποιείτε μια συσκευή iOS θα χρειαστείτε τουλάχιστον έκδοση 8.4

Μπορώ να ακούσω Offline (στο Apple Watch μου κ.λπ.);

Οι οπαδοί της μουσικής αυτές τις μέρες θέλουν να μπορούν να ακούν τη μουσική τους ακόμη και αν δεν είναι συνδεδεμένοι στο Internet. Περισσότερες υπηρεσίες συνεχούς ροής προσφέρουν τώρα λειτουργία χωρίς σύνδεση. Αυτό σας επιτρέπει να κατεβάζετε αρχεία μουσικής (με προστασία αντιγραφής DRM) ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε τα αγαπημένα σας κομμάτια γύρω και να μην ανησυχείτε για το αν μπορείτε να συνδεθείτε στο διαδίκτυο.

Η Apple Music διαθέτει αυτή τη λειτουργία, ώστε να μπορείτε να αποθηκεύετε μουσική σε συσκευές iOS, συμπεριλαμβανομένου του Apple Watch. Μπορείτε να συγχρονίσετε τις λίστες αναπαραγωγής που έχετε δημιουργήσει ή ακόμα και επαγγελματικά επιμελημένες.