Οι ενημερώσεις του Adobe για το 2015 για τα Photoshop και τα στοιχεία Premiere

Νέες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών και βίντεο για καταναλωτές, με νέες λειτουργίες!

Η Adobe μόλις ανακοίνωσε την άμεση διαθεσιμότητα των Adobe® Photoshop® Elements 14 και Adobe® Premiere® Elements 14, τις πιο πρόσφατες και τις μεγαλύτερες εκδόσεις των αποδεδειγμένων εφαρμογών λογισμικού επεξεργασίας φωτογραφιών και βίντεο.

Έτσι, ποιες αλλαγές έβαλαν στο μίγμα;

Λοιπόν, σύμφωνα με την Adobe: "Οι καταναλωτές παίρνουν περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο τώρα από ποτέ. Υπάρχουν βίντεο πάνω από 300 ώρες βίντεο που μεταφορτώνονται στο YouTube κάθε λεπτό και εκτιμάται ότι ο αριθμός των φωτογραφιών που θα ληφθούν το 2015 θα φτάσει το 1 τρισεκατομμύριο. "

Με αυτή τη ρύθμιση ο τόνος, είναι φυσικό οι νέες εφαρμογές να δημιουργούνται με το σημερινό casual shooter. Οι νέες εκδόσεις του Photoshop Elements και του Premiere Elements προσφέρουν μυριάδες δυνατότητες για να φιλοξενήσουν σύγχρονα στυλ λήψης και επεξεργασίας και αντλούν εργαλεία που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν τις φορητές φωτογραφίες και τα βίντεο σε όλο το σκάφος. Ορισμένες από αυτές τις βελτιώσεις περιλαμβάνουν τη μείωση του κούνημα, την αφαίρεση των θολών οριζόντων στις φωτογραφίες, την απομόνωση ενός συγκεκριμένου χρώματος σε μια βιντεοταινία και τη δυνατότητα επεξεργασίας και προβολής βίντεο 4K .

Έτσι είναι τελικά εδώ: οι εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο για τους καταναλωτές μπορούν τώρα να χειριστούν 4Κ. Αυτό το κύμα που ποτέ δεν θα φτάσει σε μας μόλις έφτασε στην ξηρά.

Επίσης, σε αυτήν την ενημέρωση περιλαμβάνεται μια πιο ισχυρή και διαισθητική διεπαφή χρήστη.

Ακολουθεί μια λίστα με τα συγκεκριμένα στοιχεία του Premiere Elements 14:

Τίτλοι κινήσεων: Τα Premiere Elements έχουν συμπεριλάβει ολοκαίνουργιες προεπιλογές για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε κινούμενα γραφικά και γραφικά επαγγελματικού επιπέδου.

Color Pop: Μετά την επιτυχία της προσθήκης του Color Pop στο Photoshop Elements πέρυσι, η Adobe πρόσθεσε το χαρακτηριστικό στο Premiere Elements, επιτρέποντας στους χρήστες να αναπαράγουν ένα ή περισσότερα χρώματα αφήνοντας όλα τα άλλα ασπρόμαυρα. Το εργαλείο περιλαμβάνει επιλογές για την τελειοποίηση της απόχρωσης, του κορεσμού και της φωτεινότητας. Ακούγεται σαν ένα επαγγελματικό εργαλείο βίντεο, απλό και χρήσιμο.

Εξειδικευμένες επεξεργασίες: Δεν είστε σίγουροι πότε να προσθέσετε γρήγορη ή αργή κίνηση; Αφήστε το Adobe να καθοδηγήσει το δρόμο. Η Adobe έχει προσθέσει καθοδηγούμενες τροποποιήσεις, οι οποίες δίνουν βήμα προς βήμα βοήθεια για τη δημιουργία εφέ αργής κίνησης και γρήγορης κίνησης.

4K Βίντεο: Γιατί θα πρέπει οι επαγγελματίες να έχουν όλα τα 4K διασκέδαση; Τώρα που τα drones, οι βιντεοκάμερες, οι κάμερες δράσης, οι καθρέφτες και οι φωτογραφικές μηχανές DSLR συλλαμβάνουν όλα σε 4K, είναι πολύ ωραίο το Premiere Elements 14 να φέρει 4Κ επεξεργασία και προβολή στη μικρή οθόνη.

Εργαλεία ήχου: Ένα ολοκαίνουριο ενοποιημένο εργαλείο ήχου θα βοηθήσει τους εκδότες να κάνουν τον ήχο σε έναν ήχο έργου τόσο καλό όσο τα 4Κ γραφικά.

Μια νέα οθόνη εναλλαγής επιτρέπει στους συντάκτες να εστιάζουν μόνο σε τμήματα ήχου ή βίντεο ενός κλιπ, όπως απαιτείται επίσης. Τέλος, ο ήχος παίρνει την προσοχή που του αξίζει!

Απλοποιημένη απόδοση: Οι ρυθμίσεις εμφάνισης μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση και δυσκολία στην επίτευξη ενός σωστού αποτελέσματος για μια συγκεκριμένη εφαρμογή. Ευτυχώς, το Premiere Elements έχει προσθέσει επιλογές για την εξαγωγή βελτιστοποιημένων ταινιών σε πολλές μορφές. Θέλετε να εξαγάγετε για αναπαραγωγή σε iPhone; Επιλέξτε "iPhone" ως μορφή εξόδου. Θέλετε 4K ή HD; Απλά επιλέξτε αυτή τη ρύθμιση εξόδου. Δεν είστε σίγουροι τι να επιλέξετε; Τα στοιχεία Premiere Elements θα προτείνουν την καλύτερη ρύθμιση για εξαγωγή.

Τα Photoshop Elements 14 και Premiere Elements 14 είναι άμεσα διαθέσιμα για αγορά για US $ 99.99. Η τιμολόγηση αναβάθμισης είναι επίσης διαθέσιμη για US $ 79.99. Το πακέτο Photoshop Elements 14 & Premiere Elements 14 διατίθεται για US $ 149.99, με τιμολόγηση αναβάθμισης ύψους US $ 119.99.