Πώς να ορίσετε προσαρμοσμένους ήχους iPad

01 από 02

Πώς να ορίσετε προσαρμοσμένους ήχους "Νέου μηνύματος" και "Απεσταλμένα αλληλογραφίας" iPad

Θέλατε ποτέ να αλλάξετε τον ήχο που κάνει το iPad σας όταν λάβετε ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου; Η Apple έχει συμπεριλάβει μια σειρά από διασκεδαστικές ειδοποιήσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ορίσετε έναν προσωπικό ήχο ταχυδρομείου, συμπεριλαμβανομένων των ήχων του Sherwood Forest, ενός ήχου συναγερμού Suspense και ενός παλιού τηλεοπτικού ήχου Telegraph. Μπορείτε ακόμα να προσαρμόσετε τόσο τον ήχο του νέου ταχυδρομείου όσο και τον ήχο αποστολής μηνυμάτων.

Δείτε πώς να ξεκινήσετε:

  1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις του iPad σας .
  2. Μετακινηθείτε προς τα κάτω στο αριστερό μενού και επιλέξτε "Ήχοι".
  3. Μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση ήχου των ειδοποιήσεων μετακινώντας το ρυθμιστικό στο επάνω μέρος αυτής της οθόνης. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε αν ο ήχος των ειδοποιήσεων να ταιριάζει με τη συνολική ένταση του iPad ενεργοποιώντας το "Change With Buttons".
  4. Κάτω από το ρυθμιστικό έντασης είναι μια λίστα ειδοποιήσεων. Επιλέξτε "Νέα αλληλογραφία" ή "Απεσταλμένη αλληλογραφία" από τη λίστα.
  5. Εμφανίζεται ένα νέο μενού με έναν κατάλογο προσαρμοσμένων ήχων. Οι "Ήχοι ειδοποίησης" είναι ειδικοί ήχοι σχεδιασμένοι για διάφορες ειδοποιήσεις, όπως λήψη νέου μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μηνύματος κειμένου. Αν επιλέξετε "Classic" θα λάβετε μια νέα λίστα με τους ήχους που συνοδεύουν το αρχικό iPad. Και κάτω από τους τόνους ειδοποίησης είναι όλα τα Ringtones, τα οποία σας δίνουν αρκετές επιλογές.
  6. Μόλις επιλέξετε έναν νέο ήχο, έχετε τελειώσει. Δεν υπάρχει κουμπί αποθήκευσης, απλά βγείτε από τις Ρυθμίσεις.

Πώς να καθορίσει ένα αργό iPad

02 του 02

Προσθέστε περισσότερους προσαρμοσμένους ήχους στο iPad

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλοί άλλοι συνήθηι ήχοι που μπορείτε να προσθέσετε στο iPad σας για να το προσαρμόσετε. Αν σας αρέσει να χρησιμοποιείτε το Siri για να ορίσετε υπενθυμίσεις και να προγραμματίσετε συμβάντα , μπορείτε να προσαρμόσετε τις Ειδοποιήσεις Υπενθύμισης και Ημερολογίου. Και αν βρίσκεστε χρησιμοποιώντας το FaceTime σε τακτική βάση, μπορεί να θέλετε να ορίσετε ένα προσαρμοσμένο ήχο κλήσης.

Ακολουθούν μερικοί άλλοι προσαρμοσμένοι ήχοι που μπορείτε να ρυθμίσετε στο iPad:

Τόνος κειμένου. Αυτός είναι ο ήχος που παίζει όταν στέλνετε ή λαμβάνετε ένα μήνυμα χρησιμοποιώντας την υπηρεσία iMessage.

Δημοσίευση στο Facebook . Εάν έχετε συνδέσει το iPad στο Facebook, θα ακούσετε αυτόν τον ήχο όταν χρησιμοποιείτε το Siri για να ενημερώσετε την κατάσταση του Facebook ή μοιράζεστε κάτι στο Facebook χρησιμοποιώντας το κουμπί Κοινή χρήση.

Tweet . Αυτό είναι παρόμοιο με τον ήχο Facebook Post, μόνο με το Twitter.

AirDrop . Η λειτουργία AirDrop είναι ιδανική για να μοιράζεστε φωτογραφίες με άτομα που βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο με εσάς. Χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό Bluetoother και Wi-Fi για την αποστολή φωτογραφιών (ή εφαρμογών ή ιστοσελίδων κλπ.) Σε ένα άλλο iPad ή iPhone που βρίσκεται κοντά. Πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει το AirDrop για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα.

Κλείδωμα ήχων . Όχι, αυτό δεν σημαίνει ότι κλειδώνετε όλους τους ήχους σας. Αυτό απενεργοποιεί τον ήχο που κάνει το iPad όταν τον κλειδώνετε ή τον αφήνετε να κοιμάται.

Κλικ στο πληκτρολόγιο . Αν βρείτε τον ήχο κλικ που κάνει το iPad όταν πατήσετε ένα πλήκτρο στο πληκτρολόγιο που βρίσκεται στο πληκτρολόγιο, απενεργοποιήστε τα κλικ του πληκτρολογίου και το πληκτρολόγιό σας θα τεθεί σε σιωπηλή λειτουργία.

Ξέρετε ότι έχετε μια δέσμη δωρεάν πράγματα με το iPad σας;