Ελέγξτε αυτούς τους 6 τρόπους να κάνετε επιπλέον χρήματα με το κινητό σας

Κερδίστε επιπλέον χρήματα με την εκτέλεση μάρκετινγκ microtasks

Αυτό το ακριβό smartphone που μεταφέρετε μπορεί να είναι το κλειδί για να κερδίσετε λίγα χρήματα τσέπης. Πολλές υπηρεσίες θα σας πληρώσουν για να εγκαταστήσετε τις εφαρμογές τους και να πραγματοποιήσετε έρευνες αγοράς ή με άλλο τρόπο να δείξετε και να κάνετε κλικ με το smartphone σας. Είναι εύκολο έργο που μπορεί κανείς να κάνει. Ενώ δεν θα είστε σε θέση να ζωντανεύουν από αυτές τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες, τα επιπλέον χρήματα που κάνετε μπορεί να αξίζει πολύ την ελάχιστη προσπάθεια. Μερικοί πληρώνουν μετρητά απευθείας στο λογαριασμό σας. Μερικοί πληρώνουν σε κάρτες δώρων.

Έχετε ένα πλεονέκτημα αν ζείτε σε μια πόλη σε καλή κατάσταση και όχι σε μια αγροτική περιοχή. Οι περισσότερες θέσεις εργασίας βρίσκονται σε πόλεις.

01 του 06

Gigwalk

Bloom Productions / Ταξί / Getty Images

Η Gigwalk περιγράφει τον εαυτό της ως "κινητή αγορά εργασίας". Μπορείτε να κερδίσετε ένα δεύτερο paycheck χρησιμοποιώντας τις κινητές εφαρμογές iPhone ή Android του Gigwalk για να πραγματοποιήσετε απλή επιτόπια εργασία, όπως mystery shopping, παραδόσεις αντικειμένων, δοκιμές εφαρμογών για κινητά, λήψη φωτογραφιών και πολλά άλλα. Διατίθεται σε μεγάλες περιοχές μετρό των ΗΠΑ, το Gigwalk πληρώνει από $ 3 έως $ 90 ανά εργασία, ανάλογα με την εμπειρία και τη φήμη σας.

Απλά κατεβάστε την εφαρμογή και ελέγξτε τη λίστα των εργασιών στην περιοχή σας. Οι μικρές εργασίες χρειάζονται λίγα μόνο λεπτά για να ολοκληρωθούν και εργάζεστε μόνο όταν θέλετε. Περισσότερο "

02 του 06

Εργαλείο πεδίου

Παρόμοιο με το Gigwalk, ο Field Agent μετατρέπει τους χρήστες smartphone iPhone και Android σε εργαζόμενους σε κινητά δίκτυα που σαρώνουν γραμμωτούς κώδικες, κατάστημα μυστήριο, ελέγχουν τις τιμές, κάνουν δημοσκοπήσεις, διερευνούν γειτονιές και χρησιμοποιούν τα smartphones τους. Σε αντάλλαγμα, οι πράκτορες καταβάλλονται μεταξύ $ 1 και $ 12 για κάθε εργασία. Μπορεί να μην φαίνεται σαν πολλά χρήματα, αλλά όταν βαρεθείτε να περιμένετε σε μια γραμμή, μπορείτε επίσης να κάνετε μια έρευνα και να κερδίσετε μερικά δολάρια. Περισσότερο "

03 του 06

EasyShift

Πάρτε μια γρήγορη μετατόπιση ενός ή δύο λεπτών και μπορείτε να κερδίσετε μερικά δολάρια οπουδήποτε εμφανίζετε. Όπως και το Gigwalk, οι αναθέσεις EasyShift περιλαμβάνουν συχνά λήψη φωτογραφιών ή καταγραφή τιμής. Οι πληρωμές κυμαίνονται από $ 2 έως $ 20 ανά βάρδια. Οι αυτόματες πληρωμές αποστέλλονται εντός δύο ημερών στο λογαριασμό σας στο Paypal. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για smartphone iPhone και Android. Περισσότερο "

04 του 06

Shopkick

Το Shopkick σας ανταμείβει μόνο για αγορές σας - είτε αγοράζετε ή όχι ένα στοιχείο. Αν περπατάτε με το smartphone σας, κερδίζετε "κλωτσιές" εξαργυρώσιμες για κάρτες δώρων ή αποθηκεύετε εκπτώσεις. Στην πραγματικότητα δεν παίρνετε τα χρήματα με το Shopkick. αντί να λάβετε αποταμιεύσεις. Όταν σαρώνετε αντικείμενα ή αγοράζετε από καταστήματα συνεργατών, κερδίζετε ακόμη περισσότερα κλωτσάκια. Το Shopkick είναι διαθέσιμο ως εφαρμογή για smartphone iPhone και Android. Περισσότερο "

05 του 06

CheckPoints

Τα CheckPoints, όπως το Shopkick, σας κερδίζουν πόντους και ανταμοιβές για τη σάρωση αντικειμένων, την παρακολούθηση βίντεο, το check in στα διάφορα καταστήματα, το παιχνίδι παιχνιδιών ή την ολοκλήρωση των προσφορών. Τα σημεία μπορούν να εξαργυρωθούν για εκπτώσεις, κάρτες δώρων ή προϊόντα. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για iPhones και Android smartphones. Περισσότερο "

06 του 06

Swagbucks

Πληρωθείτε σε κάρτες δώρων για να πραγματοποιήσετε αναζήτηση στον ιστό στο τηλέφωνό σας ή στον υπολογιστή σας. Το Swagbucks είναι ένα δημοφιλές πρόγραμμα ανταμοιβών στο διαδίκτυο, και οι χρήστες Android και iPhone μπορούν να βγάλουν λεφτά εν κινήσει. Οι κινητές αναζητήσεις, οι ημερήσιες δημοσκοπήσεις και άλλοι τρόποι για να κερδίσετε τα Swag Bucks είναι διαθέσιμα από το τηλέφωνό σας. Για περίπου 450 βαθμούς, μπορείτε να κερδίσετε μια δωροκάρτα αξίας 5 δολαρίων, η οποία απαιτεί πολλές αναζητήσεις, αλλά υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να κερδίσετε πόντους, συμπεριλαμβανομένων τυχαίων σχεδίων. Περισσότερο "