Οι 7 καλύτεροι ασύρματες ευρυζωνικές δρομολογητές 802.11g να αγοράσουν το 2018

Αποκτήστε σύνδεση με αυτούς τους κορυφαίους ασύρματους δρομολογητές g

Το ασύρματο g είναι ένα παλαιότερο ασύρματο δίκτυο που χρησιμοποιείται πιο συχνά σε μικρά σπίτια και σημεία πρόσβασης στο κοινό, όπου είναι λιγότερο σημαντικό για τις τελευταίες ταχύτητες. Το κύριο πλεονέκτημα των ασύρματων δρομολογητών g είναι η τιμή τους: Τα περισσότερα είναι διαθέσιμα για λιγότερο από $ 30. Τα ασύρματα g και δρομολογητές που είναι συμβατά προς τα πίσω για την υποστήριξη ασύρματων συσκευών g εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα στην αγορά και είναι δημοφιλή στοιχεία προϋπολογισμού για όσους χρειάζονται Internet, αλλά δεν θέλουν να ξοδέψουν πάνω από $ 100 για τις τελευταίες συσκευές. Αυτές οι επιλογές είναι ιδανικές για μικρούς και μεσαίου μεγέθους χώρους, όπου οι χρήστες θα μεταδίδουν μουσική, θα περιηγούνται στο Internet και άλλα.

Αυτός ο βέλτιστος δρομολογητής Linksys έχει κερδίσει χειροκροτήματα από τους οπαδούς για το έτος. Είναι ένας φθηνός αλλά αξιόπιστος δρομολογητής που βασίζεται στο Linux, με διακόπτη τεσσάρων θυρών και ασύρματο σημείο πρόσβασης. Οι δύο εξωτερικές κεραίες υποστηρίζουν τα πρότυπα WPA2 για κρυπτογράφηση και υποστηρίζουν ένα μέγιστο ποσοστό σύνδεσης 54Mbps. Μια ενσωματωμένη θύρα Ethernet σας επιτρέπει τέσσερις ενσύρματες συνδέσεις για σύνδεση υψηλής ταχύτητας σε όλο το γραφείο. Έρχεται με ενσωματωμένο τείχος προστασίας και γονικό έλεγχο. Η λειτουργικότητα του Linux περιλαμβάνει το υλικολογισμικό για προσαρμοσμένες ρυθμίσεις για να βοηθήσει να μετασχηματίσετε τη συσκευή σας και να την ρυθμίσετε, αλλά λειτουργεί καλύτερα για εσάς. Ένας εύκολος οδηγός ρύθμισης σας περνά μέσα από την εγκατάσταση και οι χρήσιμοι οδηγοί online θα σας βοηθήσουν να κάνετε τα υπόλοιπα.

Αν ψάχνετε για έναν από τους φθηνότερους και ευκολότερους δρομολογητές στην αγορά, μην κοιτάξετε πέρα ​​από αυτόν τον απλό και ασφαλή ασύρματο δρομολογητή. Με μόλις $ 20, σας δίνει πρόσβαση σε 802.11g και 802.11n σε ταχύτητες μέχρι 150Mbps. Αυτή η ταχύτητα είναι ιδανική για μικρά διαμερίσματα και σπίτια που αναζητούν έναν φθηνό τρόπο περιήγησης στο Internet και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ο δρομολογητής είναι ασφαλής μέσω WPA / WPA2 και μπορεί να συνδεθεί στο Wi-Fi με το πάτημα ενός κουμπιού. Η εγκατάσταση είναι εύκολη, επίσης, χάρη στο genie.

Αποκτήστε ταχύτερη ασύρματη σύνδεση με αυτόν τον δρομολογητή 802.11n που είναι συμβατός προς τα πίσω με ασύρματες συσκευές 802.11g. Με ασύρματες ταχύτητες μέχρι 450Mbps, αυτή η συσκευή είναι 15 φορές πιο γρήγορη με 5 φορές την εμβέλεια ασύρματου g, αν και εξακολουθεί να λειτουργεί με όλες τις συσκευές της. Είναι χτισμένο με δραστηριότητες υψηλού εύρους ζώνης, όπως τα παιχνίδια και το VoIP. Μπορείτε ακόμη να ρυθμίσετε το εύρος ζώνης που διανέμεται σε κάθε συσκευή, για να βεβαιωθείτε ότι έχετε προτεραιότητα στις σωστές συσκευές. Άλλες ωραίες λειτουργίες περιλαμβάνουν τους γονικούς ελέγχους και την ασύρματη κρυπτογράφηση ασύρματης ασφάλειας WPS. Η συσκευή έρχεται ακόμη και με εγγύηση δύο ετών.

Αν ψάχνετε για έναν γρήγορο ασύρματο δρομολογητή σε προσιτή τιμή, το Tenda AC6 dual-band είναι ένα καλό στοίχημα. Έχει μία ζώνη δρομολογητή διπλής ζώνης 5G με ταχύτητα 5g και ζώνη 2.4g που είναι συμβατή με 802.11n / g / b με ασύρματες ταχύτητες μέχρι 1167Mbps. Χρησιμοποιεί χωριστή υψηλή ισχύ ΡΑ και ευαισθησία για ασφάλεια και ταχύτητα. Ο δρομολογητής διαθέτει τέσσερις κεραίες υψηλής απόδοσης 5dbi που μπορούν να αυξήσουν την αποδοτικότητα μετάδοσης για πιο ισχυρή απόδοση. Η απόσταση είναι αρκετή για να καλύψει ολόκληρο το σπίτι και η ταχύτητα θα είναι αρκετά ισχυρή για πολλαπλές συσκευές συνδεδεμένες ταυτόχρονα. Ο δρομολογητής διαθέτει ασφάλεια WPA και μπορείτε να προσαρμόσετε την ταχύτητα φόρτωσης και λήψης ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Ένας άλλος δρομολογητής 802.11n που είναι συμβατός προς τα πίσω για υποστήριξη συσκευών 802.11g και b, αυτή η ευπροσάρμοστη προσφορά από την ASUS είναι μια συσκευή 3 σε 1 που λειτουργεί ως δρομολογητής, σημείο πρόσβασης και συσκευή επέκτασης για αύξηση της ασύρματης απόστασης. Ένα κουμπί στο πίσω μέρος σας επιτρέπει να αλλάζετε τις λειτουργίες άμεσα και με ευκολία.

Δύο ρυθμιζόμενες και αποσπώμενες κεραίες 5dBi παρέχουν ένα ευρύ και ισχυρό σήμα με χωρητικότητα μέχρι 300Mbps, χάρη στην τεχνολογία 2T2R MIMO. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τέσσερα SSID για να διαχειριστείτε την κατανομή του εύρους ζώνης σε streaming video, VoIP και άλλες δραστηριότητες υψηλού εύρους ζώνης. Μπορείτε να ρυθμίσετε το δρομολογητή μέσω του τηλεφώνου ή του tablet σας.

Χρησιμοποιήστε αυτόν τον δρομολογητή Ubiquiti για γρήγορη ασύρματη σύνδεση σε όλο το σπίτι σας ή ως γέφυρα για την περαιτέρω επέκταση της υπάρχουσας σύνδεσης. Ο δρομολογητής αέρα χρησιμοποιεί τις λειτουργίες airOS για να παρέχει εξαιρετική κάλυψη ακόμη και σε περιοχές με ήπια περιβαλλοντική παρεμβολή. Αυτό είναι ιδανικό για μικρά γραφεία και σπίτια. Έχει πέντε θύρες Ethernet για τη σύνδεση πολλών επιτραπέζιων υπολογιστών για μέγιστη ταχύτητα. Ή αποκτήστε ασύρματες ταχύτητες μέχρι 150Mbps σε απόσταση έως και 100 μέτρων, που επαρκεί για να καλύψει ένα μεσαίου μεγέθους χώρο.

Μπορείτε να συνδέσετε και να αποσυνδέσετε από απόσταση συσκευές σε αυτό το δρομολογητή από μια εφαρμογή smartphone, καθιστώντας το ένα πολύ φτηνό δρομολογητή για οικογένειες όπου οι γονείς θέλουν να παρακολουθούν τη χρήση του Διαδικτύου στο σπίτι. Χρησιμοποιεί ασύρματη τεχνολογία N300, αλλά είναι συμβατή προς τα πίσω με ασύρματες συσκευές g, καθιστώντας την ως αξιόπιστη πηγή κάλυψης για περιήγηση στο Web. Έχει ταχύτητες μέχρι 300Mbps και δύο κεραίες για να επεκτείνει το εύρος σήματος σε όλο το σπίτι. Αυτό που το χωρίζει από το υπόλοιπο πακέτο είναι ο έλεγχος από τον χρήστη και το ιστορικό περιήγησης σε πραγματικό χρόνο, το οποίο είναι ιδανικό για την παρακολούθηση της χρήσης σε περιβάλλον κατοικίας ή γραφείου. Μπορείτε ακόμα να έχετε πρόσθετη ασφάλεια, χάρη στο τείχος προστασίας SPI και την κρυπτογράφηση WPA2.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .