Χρονική λήξη της φωτογραφίας έγινε εύκολη με το Lapse It Pro

Πρόσφατα έπρεπε να κάνω ένα βιντεοταινικό έργο 30 δευτερολέπτων για μια έξυπνη μάρκα τηλεφώνου, καθώς είμαι ένας από τους πρεσβευτές για τις συσκευές τους. Αυτό το έργο ήθελα να κάνω τα πράγματα λίγο διαφορετικά από αυτά που είχα κάνει previous.I αποφάσισε ότι θα έκανα μια φωνή του βίντεο που πίστευα ότι θα ήταν τρομερό αν ήταν μια συλλογή από χρονικές στιγμές και βίντεο αργής κίνησης. Η εφαρμογή εγγενής αργής κίνησης λειτούργησε καλά για αυτό που ήθελα να κάνω, καθώς οι ρυθμίσεις της ήταν τέλειες ήδη για αυτόν τον τύπο βίντεο. Η χρονική περίοδος είναι επίσης αυτόματη και δεν μου αρέσουν απαραιτήτως οι ρυθμίσεις που μου δόθηκαν.

Η εφαρμογή iPhone ήταν γύρω για λίγο και έτσι ήταν ευτυχής να ακούσει ότι ήταν επίσης διαθέσιμο για Androids.

Τι είναι η Χρονική Περίοδος Φωτογραφίας;

Πριν μπορώ να βρω τις λεπτομέρειες της εφαρμογής Lapse It Pro (υπάρχει μια δωρεάν έκδοση, αλλά σας προτείνω να αγοράσετε την πλήρη έκδοση), ας μιλήσουμε για το τι ακριβώς είναι η ώρα λήξης της φωτογραφίας.

Η φωτογράφηση χρονικής στιγμής καταγράφει σκηνές καθώς αλλάζει με την πάροδο του χρόνου. Δημιουργώντας εκπληκτικά βίντεο από νέφη κυκλοφορίας ή μορφοποίησης ή από όμορφες ανατολές ή ηλιοβασιλέματα, είναι τόσο εύκολη όσο η χρήση μιας εφαρμογής και η χρήση των σωστών ρυθμίσεων για τη σκηνή σας. Οι έξυπνες κάμερες τηλεφώνου είναι ιδανικές για χρονικές στιγμές λόγω του μεγέθους τους και του μη ανασυρόμενου φακού. Σκεφτείτε το χρονικό διάστημα που λήγει ως λήψη εικόνων με την πάροδο του χρόνου. Αυτός ο τύπος φωτογραφίας απαιτεί περισσότερη προετοιμασία. Μπορείτε να τραβήξετε χρόνο παραλείψεις χειρός, αλλά το καλύτερο αποτέλεσμα είναι αν χρησιμοποιείτε τρίποδο. Θα πάρετε μια σειρά από φωτογραφίες για να δημιουργήσετε χρονικό διάστημα τόσο σταθερό είναι το καλύτερο! Έχετε επίσης κατά νου ότι πιθανότατα θα χρειαστεί να έχετε έναν φορτιστή γύρω αφού το τηλέφωνό σας θα τραβάει φωτογραφίες για μεγάλο χρονικό διάστημα, πράγμα που σημαίνει ότι η μπαταρία σας θα στραγγίσει πολύ γρήγορα.

Lapse It Pro

Όπως είπα και νωρίτερα, το Lapse It Pro είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές εκεί έξω για να φωτογραφίζει το χρόνο. Υπάρχουν σεμινάρια σε απευθείας σύνδεση για το πώς να χρησιμοποιήσετε το Lapse It Pro, αλλά έχοντας μια γενική γνώση της χρονικής λήψης φωτογραφίας θα είναι το κλειδί για να παράγετε μερικές μεγάλες χρονικές στιγμές. Εάν όχι, τότε η ίδια η εφαρμογή θα σας αφήσει πιθανώς αρκετά συγκεχυμένη για το πώς και τι να κάνει. Με ρυθμίσεις όπως όρια λήψης και ρυθμίσεις απόδοσης και καρέ ανά δευτερόλεπτο και άλλες ρυθμίσεις αυτής της φύσης, μπορείτε να χάσετε αρκετά και να κατακλύσετε. Βασικά οι ρυθμίσεις είναι ό, τι και πώς πυροβολείτε και στη συνέχεια οι ρυθμίσεις rendering καθορίζουν την τελική έκβαση της πρώτης ύλης σας. Και πάλι υπάρχουν διαθέσιμα tutorials μέσω της εφαρμογής που σας μεταφέρει στη σελίδα YouTube, αλλά αν έχετε μια γενική ιδέα για το τι κάνετε, οι περιγραφές που είναι σε κάθε ρύθμιση ίσως επαρκούν.

Αφού ολοκληρώσετε τη λήξη του χρόνου σας, το Lapse Σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε τα αποτελέσματα που προκύπτουν αφαιρώντας ανεπιθύμητα πλαίσια και προσθέτοντας ακόμη και φίλτρα για να βελτιώσετε τη συνολική χρονική διάρκεια. Τα φίλτρα που είναι διαθέσιμα είναι: Δεν υπάρχει φίλτρο, Ζωντανό, Vintage, Ασπρόμαυρο, Αντιστροφή και Παλαιό φιλμ. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μουσική στην ώρα σας από τη μουσική βιβλιοθήκη σας.

Lapse Έχει επίσης μια γκαλερί άλλων χρονικών περιόδων που δημιουργήθηκαν από άλλους χρήστες. Αυτό το κοινωνικό χαρακτηριστικό σας περιλαμβάνει την προβολή άλλων κλιπ, αλλά μπορείτε να μοιραστείτε τα δικά σας και να έχετε τα αγαπημένα σας κλιπ άλλων και να δείτε και να προσθέσετε σχόλια. Εάν θέλετε πραγματικά να βουτήξετε στην κοινότητα των χρηστών Lapse It, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για περισσότερη πλήρη κοινωνική δικτύωση.

Το συμπέρασμά μου

Μου άρεσε πολύ η εφαρμογή για iOS και Android. Δεν υπήρχαν σημαντικές διαφορές στα στοιχεία ελέγχου εφαρμογών σε καμία από τις πλατφόρμες. Η εφαρμογή μεγιστοποιεί την ικανότητα των έξυπνων τηλεφώνων να καταγράφουν χρόνο χάνοντας τον έλεγχο του χρήστη. Εκτός από την εξοικείωση με το lingo αυτού του τύπου φωτογραφίας, το Lapse Εξασφαλίζει πραγματικά την εύκολη δημιουργία των χρονικών στιγμών. Ακόμα κι αν δεν είστε εξοικειωμένοι, η εφαρμογή Lapse It πραγματικά βοηθά νέους φωτογράφους να πάρουν τα πόδια τους νωπά.

Λήψη Lapse It Pro

Το Google Play App Store