Πώς να εξαιρέσετε τα μηνύματα αλληλογραφίας OS X από τα αντίγραφα ασφαλείας του Time Machine

Πρώτον, στους δίσκους του διακομιστή. στη συνέχεια, καθώς πολλά αντίγραφα ασφαλείας που καλύπτουν εβδομάδες τουλάχιστον σε αυτό και μια άλλη τοποθεσία επιλέχθηκε από τον πάροχο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σε ορισμένα τρία προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όλα επιμένουν σε τοπικά αντίγραφα (με τον ίδιο δίσκο ομολογουμένως) για αναζήτηση και ταχύτητα. τέλος, σε εφεδρικά αντίγραφα του Time Machine .

Πόσα αντίγραφα κάνουν ένα καλό αντίγραφο ασφαλείας;

Αν νομίζετε ότι μπορείτε να παραιτηθείτε από ένα από τα αντίγραφα, τι γίνεται με το backup του OS X Mail ; Παρόλο που δεν υπάρχει η διατήρηση της αλληλογραφίας από την αποθήκευση μηνυμάτων σε έναν λογαριασμό IMAP σε τοπικό επίπεδο, η αποτροπή του Time Machine από τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας αυτών των μηνυμάτων είναι εύκολη.

Τα αντίγραφα ασφαλείας του Time Machine θα είναι ταχύτερα και η μειωμένη ποσότητα δεδομένων επιτρέπει στο Machine Time να διατηρεί αντίγραφα ασφαλείας για άλλα σημαντικά δεδομένα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Για μηνύματα που διατηρούνται μόνο στο OS X Mail (ας πούμε, αυτά σε έναν λογαριασμό POP που κατεβάζετε), τα Backup του Time Machine είναι ακόμα εξαιρετικά χρήσιμα, φυσικά. Αν έχετε λογαριασμούς και των δύο τύπων, μπορείτε εύκολα να έχετε μόνο ένα που περιλαμβάνεται στα αντίγραφα ασφαλείας. μπορείτε να επιλέξετε ακόμα και από το φάκελο λογαριασμού και email.

Εξαιρούνται τα μηνύματα αλληλογραφίας OS X από τα αντίγραφα ασφαλείας του Time Machine

Για να σταματήσετε το Time Machine από τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας μηνυμάτων στους φακέλους αλληλογραφίας OS X (ειδικά για λογαριασμούς IMAP που έχουν ήδη δημιουργηθεί αντίγραφα ασφαλείας τόσο στο διακομιστή όσο και στο ίδιο το Mail):