Σχεδίαση με ροζ χρώμα και έννοια του χρώματος

Το ροζ είναι ένα μαλακότερο, λιγότερο βίαιο κόκκινο. Ροζ είναι η γλυκιά πλευρά του κόκκινου. Είναι καραμέλα από βαμβάκι και τσίχλα και μωρά, ειδικά μικρά κορίτσια . - Χρώματα και έγχρωμα χρώματα της Jacci Howard Bear

Τα κοκκινά, κοράλλια, σάρκα, φούξια , ζεστό ροζ, ματζέντα, βατόμουρο, τριαντάφυλλο και σολομός είναι όλα συνώνυμα ή αντιπροσωπεύουν διάφορες αποχρώσεις του ροζ χρώματος.

Φύση και πολιτισμός του ροζ

Ενώ το κόκκινο αναδεύει το πάθος και τη δράση, το ροζ συμβολίζει την τρυφερότητα και την ειρήνη.

Σε μερικούς πολιτισμούς, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, ροζ είναι το χρώμα των κοριτσιών. Αντιπροσωπεύει τη ζάχαρη και το μπαχαρικό και όλα ωραία. Ροζ για άντρες μπαίνει και στυλ. Οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται ακόμα ροζ ως θηλυκό, λεπτό χρώμα.

Οι κορδέλες ευαισθητοποίησης που χρησιμοποιούν ροζ περιλαμβάνουν αυτές για:

Χρησιμοποιώντας ροζ στην εκτύπωση και το σχεδιασμό ιστοσελίδων

Τόσο το κόκκινο όσο και το ροζ δείχνουν την αγάπη, αλλά ενώ το κόκκινο είναι ζεστό πάθος, το ροζ είναι ρομαντικό και γοητευτικό. Χρησιμοποιήστε ροζ για να μεταφέρετε το παιχνίδι (ζεστό ροζ φλαμίνγκο) και τρυφερότητα (παστέλ ροζ). Πολλαπλές αποχρώσεις ροζ και ανοιχτό μωβ ή άλλα παστέλ που χρησιμοποιούνται μαζί για να διατηρήσουν τη μαλακή, λεπτή και παιχνιδιάρικη φύση του ροζ. Προσθέστε δύναμη με πιο σκούρες αποχρώσεις ροζ, μοβ και μπορντό.

Χρησιμοποιήστε το ροζ για να επικοινωνήσετε με τη γοητεία, την ευαισθησία, την ειρήνη και την προσιτότητα. Όλες οι αποχρώσεις του ροζ γίνονται εξελιγμένες όταν συνδυάζονται με μαύρες , γκρίζες ή μεσαίες έως σκούρες αποχρώσεις του μπλε . Μεσαίο έως σκούρο πράσινο με ροζ είναι επίσης ένα κοφτερό κομποσκοίνι.

Ροζ στη γλώσσα

Οι εξοικειωμένες φράσεις μπορούν να βοηθήσουν έναν σχεδιαστή να δει πώς ένα χρώμα μπορεί να γίνει αντιληπτό από άλλους - τόσο θετικά όσο και αρνητικά.

Θετικό ροζ:

Αρνητικό ή ουδέτερο ροζ: