Μάθετε τις σωστές γραμματοσειρές που θέλετε να χρησιμοποιήσετε κατά τη σύνταξη όλων των κεφαλαίων

Συμβουλές για τον τύπο ρύθμισης σε όλα τα κεφάλαια

"Το σωστό και το λάθος δεν υπάρχει στο σχεδιασμό γραφικών. Υπάρχει μόνο αποτελεσματική και μη αποτελεσματική επικοινωνία." - Peter Bil'ak, σχεδιαστής γραμματοσειράς

Η πληκτρολόγηση όλων των κεφαλαίων σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι παρόμοια με φωνάζοντας. Στην εκτύπωση και στον σχεδιασμό ιστοσελίδων, ο καθορισμός κειμένου με όλα τα κεφαλαία γράμματα για να επιστήσετε την προσοχή σε ένα στοιχείο είναι ωραία όσο χρησιμοποιείτε τη σωστή γραμματοσειρά.

Υπάρχουν στιγμές που οι λέξεις που ορίζονται με όλα τα κεφαλαία γράμματα είναι απαραίτητα και αποδεκτά. Απλά δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στις γραμματοσειρές που χρησιμοποιείτε. Τα ακρωνύμια, όπως η NASA, και οι συντομογραφίες όπως οι ΗΠΑ και το RSVP εμφανίζονται γενικά σε όλα τα ανώτατα όρια μέσα στο αντίγραφο του σώματος . Τα ακρωνύμια και οι συντομογραφίες μέσα στις παραγράφους είναι μερικά μόνο γράμματα που έχουν οριστεί σε όλα τα ανώτατα όρια και συνήθως είναι ευανάγνωστα. Οι μεγάλες επικεφαλίδες και οι ολόκληρες παραγράφους που έχουν οριστεί σε όλα τα ανώτατα όρια είναι δύσκολο να διαβαστούν. Αναστέλλουν τον αναγνώστη.

Οι καλύτερες γραμματοσειρές για όλες τις κασέτες

Για ευκρίνεια όταν χρησιμοποιείτε όλα τα καπάκια σε κείμενο ή τίτλους, κολλήστε με τις ίδιες βασικές γραμματοσειρές sans serif ή serif που χρησιμοποιείτε για τη ρύθμιση κειμένου. Αυτές οι γραμματοσειρές έχουν σχεδιαστεί για να είναι ευανάγνωστες σε μικρό μέγεθος και είναι ευανάγνωστες όταν χρησιμοποιούνται σε τίτλους και τίτλους. Επειδή η χρήση όλων των κεφαλαίων είναι ένας συνηθισμένος τρόπος για να ορίσετε τίτλους, πολλές γραμματοσειρές έχουν σχεδιαστεί ειδικά για χρήση σε all-caps - δεν προσφέρουν ακόμη και μικρά γράμματα. Μερικές από τις πολλές γραμματοσειρές all-cap χρήσιμες για τίτλους και τίτλους είναι οι εξής:

Οι λάθος γραμματοσειρές για όλα τα καπάκια

Μη χρησιμοποιείτε μια περίτεχνη διακοσμητική, απεικονιστική ή γραφή γραμματοσειρά σε όλα τα κεφαλαία. Απλά δεν το κάνει. Αυτή η χρήση είναι δύσκολο να διαβαστεί στην καλύτερη περίπτωση και δυσανάγνωστη στο χειρότερο. Η αναγνωσιμότητα είναι ο καθοδηγητικός παράγοντας όταν χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε γραμματοσειρά στα σχέδια εκτύπωσης. Ο τύπος που έχει οριστεί σε όλα τα ανώτατα όρια με τη χρήση γραφήματος ή επεξεργασμένης διακοσμητικής γραμματοσειράς σχεδόν πάντα αποτυγχάνει στη δοκιμή αναγνωσιμότητας.

Τα mastheads ενημερωτικών δελτίων χρησιμοποιούν περιστασιακά απλές διακοσμητικές γραμματοσειρές παλαιού αγγλικού στυλ σε όλα τα καπάκια. Ωστόσο, είναι καλύτερο να αποθηκεύσετε διακοσμητικά όλα τα καπάκια για σχέδια λογότυπων ή γραφικό κείμενο που προορίζεται να προσελκύσει την προσοχή από την εμφάνισή του, όχι το πραγματικό μήνυμα κειμένου.

Συμβουλές για τη χρήση όλων των κεφαλαίων