Πώς να ρυθμίσετε πολλούς λογαριασμούς στην Apple TV σας

Ο καθένας μπορεί να επιβαρυνθεί

Εκτός αν ζείτε μόνοι, η Apple TV είναι ένα προϊόν που θα μοιραστεί όλη η οικογένεια. Αυτό είναι υπέροχο, αλλά πώς αποφασίζετε ποια Apple ID πρέπει να συνδέσετε το σύστημά σας; Ποιος μπορεί να επιλέξει τις εφαρμογές που θα κατεβάσει και τι θα κάνετε αν χρησιμοποιείτε την Apple TV σε ένα γραφείο ή αίθουσα συσκέψεων και πρέπει να υποστηρίξετε επιπλέον χρήστες;

Η λύση είναι ήδη εδώ-συνδέσει πολλούς λογαριασμούς στην Apple TV. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ορίσετε πολλαπλές ταυτότητες iTunes και iCloud για κάθε μέλος της οικογένειας. Ωστόσο, μπορείτε να έχετε πρόσβαση μόνο σε αυτά μία φορά και πρέπει να συνδεθείτε στον κατάλληλο λογαριασμό όταν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε.

Η δημιουργία πολλών λογαριασμών Apple TV σάς δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές που έχουν αγοραστεί από διαφορετικά μέλη της οικογένειας ή ακόμα και από επισκέπτες, αν επιλέξετε να υποστηρίξετε το Apple ID τους στη συσκευή σας.

Πώς να προσθέσετε έναν άλλο λογαριασμό

Στον κόσμο της Apple, κάθε λογαριασμός έχει τη δική του Apple ID. Μπορείτε να προσθέσετε πολλούς λογαριασμούς της Apple στην Apple TV από την οθόνη λογαριασμών του iTunes Store .

  1. Ενημερώστε την Apple TV σας.
  2. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις> iTunes Store .
  3. Επιλέξτε Λογαριασμοί στο επάνω μέρος της οθόνης για να μεταβείτε στην οθόνη Λογαριασμοί του iTunes Store . Εδώ μπορείτε να ορίσετε και να διαχειριστείτε όλους τους λογαριασμούς που έχετε στη διάθεσή σας στην Apple TV σας.
  4. Επιλέξτε Προσθήκη νέου λογαριασμού και, στη συνέχεια, εισαγάγετε τα στοιχεία λογαριασμού της Apple ID του νέου λογαριασμού που θέλετε να υποστηρίξει η Apple TV σας. Αυτή η διαδικασία δύο τμημάτων απαιτεί πρώτα να εισαγάγετε το αναγνωριστικό της Apple σας, μετά επιλέξτε Συνέχεια και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης Apple ID.

Επαναλάβετε αυτήν τη διαδικασία για κάθε λογαριασμό που θέλετε να υποστηρίξετε.

Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, η Apple TV σας θα είναι διαθέσιμη σε κάθε λογαριασμό, αλλά μόνο εάν μεταβείτε με μη αυτόματο τρόπο στον κατάλληλο λογαριασμό.

Πώς να κάνετε εναλλαγή μεταξύ λογαριασμών

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο έναν λογαριασμό κάθε φορά, αλλά είναι πολύ εύκολο να κάνετε εναλλαγή μεταξύ πολλών λογαριασμών μόλις ρυθμίσετε την Apple TV σας για να τις υποστηρίξετε.

  1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> iTunes Store .
  2. Επιλέξτε Λογαριασμοί για να βρείτε την οθόνη λογαριασμών του iTunes Store .
  3. Επιλέξτε το λογαριασμό που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ως ενεργό λογαριασμό iTunes.

Ποιο είναι το επόμενο?

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σημειώσετε όταν έχετε ενεργοποιήσει πολλούς λογαριασμούς στην Apple TV σας είναι ότι όταν αγοράζετε στοιχεία από το App Store, δεν μπορείτε να επιλέξετε ποιο Apple ID κάνει αυτή την αγορά. Αντ 'αυτού, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε ήδη μεταβεί σε αυτόν το λογαριασμό πριν αγοράσετε κάτι.

Είναι επίσης μια καλή ιδέα να παρακολουθείτε πόσα δεδομένα έχετε αποθηκεύσει στην Apple TV σας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι όταν έχετε δύο ή περισσότερα άτομα που χρησιμοποιούν την τηλεόραση Apple, είναι πιθανό να εμφανιστούν στη συσκευή πολλές εφαρμογές, βιβλιοθήκες εικόνων και ταινίες. Αυτό δεν είναι ασυνήθιστο, φυσικά - είναι μέρος του γιατί θέλετε να υποστηρίξετε πολλούς χρήστες, αλλά μπορεί να είναι μια πρόκληση εάν χρησιμοποιείτε το μοντέλο χαμηλότερης χωρητικότητας, entry-level.

Εξετάστε το ενδεχόμενο να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες λήψεις για τους λογαριασμούς που μόλις προσθέσατε στην Apple TV. Η λειτουργία αυτόματα κατεβάζει το ισοδύναμο tvOS κάθε εφαρμογής που αγοράζετε σε οποιαδήποτε από τις συσκευές σας iOS στην Apple TV σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν θέλετε να δοκιμάσετε νέες εφαρμογές, αλλά εάν χρειάζεται να διαχειριστείτε ένα περιορισμένο χώρο αποθήκευσης, θα πρέπει να το απενεργοποιήσετε.

Οι αυτόματες λήψεις είναι ενεργοποιημένες και απενεργοποιημένες μέσω της εφαρμογής Ρυθμίσεις> Εφαρμογές , όπου μπορείτε να αλλάζετε αυτόματα τις εφαρμογές λήψης μεταξύ απενεργοποιημένων και ενεργοποιημένων.

Εάν δεν διαθέτετε χώρο αποθήκευσης, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και μεταβείτε στο Γενικά> Διαχείριση αποθήκευσης για να ελέγξετε τις εφαρμογές που καταλαμβάνουν χώρο στο Apple TV σας. Μπορείτε να διαγράψετε αυτά που δεν χρειάζεστε πλέον πατώντας το κόκκινο εικονίδιο Διαγραφή .

Διαγραφή λογαριασμών

Μπορεί να χρειαστεί να διαγράψετε έναν λογαριασμό που είναι αποθηκευμένος στην Apple TV σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε συνεδριάσεις, αίθουσες διδασκαλίας και αίθουσες συνεδριάσεων όπου μπορεί να απαιτείται προσωρινή πρόσβαση.

  1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις> iTunes Store .
  2. Επιλέξτε Λογαριασμοί .
  3. Πατήστε το εικονίδιο Κάδος απορριμμάτων δίπλα στο όνομα του λογαριασμού που θέλετε να χάσετε.