Πώς να εισάγετε τα emoticons στο Outlook και Hotmail

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το emoji για να εκφράσετε τα συναισθήματα και τις έννοιες με τρόπο διασκεδαστικό και γρήγορο με το Outlook Mail στον ιστό στο outlook.com και στο Hotmail. Τα κλασσικά emoticons όπως :-) ή: -O είναι χαρακτηριστικά μόνο χαρακτήρες. Αλλά με το Outlook Mail στο Web και το Outlook.com , μπορείτε να πάρετε τα χαμόγελα ένα βήμα παραπέρα και να προσθέσετε γραφικά emoticons στα μηνύματά σας.

Εισαγωγή γραφικών χαμόγελων (Emoji) σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το Outlook Mail στον Ιστό

Για να χρησιμοποιήσετε το emoji και άλλα γραφικά emoticons σε ένα email που συνθέτετε στο Outlook Mail στον ιστό στο outlook.com:

  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Νέο στο Outlook Mail στον ιστό για να ξεκινήσετε ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. (Φυσικά, μπορείτε να απαντήσετε σε ένα μήνυμα, ή να προωθήσετε ένα.)
  2. Τοποθετήστε το δρομέα κειμένου όπου θέλετε να εισαγάγετε το γραφικό εικονίδιο.
  3. Κάντε κλικ στο Emoji στη γραμμή εργαλείων στο κάτω μέρος του μηνύματος.
  4. Κάντε κλικ στο emoji, το σύμβολο ή το εικονίδιο που θέλετε να προσθέσετε στο κείμενο του email σας από το φύλλο που εμφανίστηκε.
    • χρησιμοποιήστε τις καρτέλες κατηγορίας στην κορυφή του φύλλου για να ανοίξετε διάφορες συλλογές emoji.
    • Η πρόσφατη (🔍) κατηγορία παραθέτει τα emoticons που χρησιμοποιήσατε πρόσφατα.
    • Επίσης στην καρτέλα Πρόσφατη , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πεδίο αναζήτησης για να βρείτε ένα συγκεκριμένο emoticon. τύπου "wink", για παράδειγμα, για να βρούμε πρόσωπα που μύουν, "χοίρος" για τα πρόσωπα του χοίρου, ή "αβοκάντο" για να μην βρείτε ένα αβοκάντο.

Μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τοποθετημένο emoji όπως και άλλο κείμενο. Δοκιμάστε να επικολλήσετε ένα στο πεδίο θεμάτων του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, για παράδειγμα. Το Outlook Mail στον ιστό θα στείλει το emoji -αν είναι στο σώμα του μηνύματος- ως συνημμένο εικόνας, οπότε θα πρέπει να εμφανίζεται σε κάποια μορφή για όλους τους παραλήπτες. Δεν θα περιλαμβάνει εναλλακτική μορφή απλού κειμένου (ας πούμε, ;-) ).

Εισαγωγή γραφικών χαμόγελων (Emoji) σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το Outlook.com

Για να εισαγάγετε ένα γραφικό εικονίδιο σε ένα μήνυμα που γράφετε με το Outlook.com:

  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Νέο για να εμφανιστεί ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. (Μπορείτε επίσης να απαντήσετε σε ένα μήνυμα που έχετε λάβει, φυσικά ή προς τα εμπρός.)
  2. Τοποθετήστε το δρομέα κειμένου όπου θέλετε να εμφανίζεται το emoji.
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Εισαγωγή εικονιδίου στη γραμμή εργαλείων μορφοποίησης του μηνύματος.
  4. Τώρα επιλέξτε το emoji, το γραφικό smiley ή το εικονίδιο που θέλετε να εισάγετε στο email σας από τη λίστα που εμφανίστηκε.
    • Χρησιμοποιήστε τις καρτέλες κατηγορίας στην κορυφή της λίστας για να βρείτε τα κατάλληλα emoji.
    • Η κατηγορία Πρόσφατες αναγράφει τα emoticons που έχετε εισάγει πρόσφατα σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας το Outlook Mail στον ιστό.

Τοποθετήστε γραφικά χαμόγελα στα μηνύματα του Windows Live Hotmail

Για να εισαγάγετε γραφικά emoticons σε ένα μήνυμα με το Windows Live Hotmail:

  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Νέο στο Windows Live Hotmail για να ξεκινήσετε ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  2. Τοποθετήστε το σημείο εισαγωγής όπου θέλετε να εμφανίζεται το εικονίδιο.
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Εικονίδια κάτω από την επιλογή Εισαγωγή: ακριβώς πάνω από τη γραμμή εργαλείων μορφοποίησης του μηνύματος.
  4. Κάντε κλικ στο εικονίδιο που θέλετε να εισαγάγετε στο μήνυμα σας στο Windows Live Hotmail από τη λίστα που εμφανίζεται στα δεξιά.

Μπορείτε να διαγράψετε ένα γραφικό εικονίδιο συντόμευσης του Windows Live Hotmail όπως το κανονικό κείμενο.