Κάντε τη δική σας παρουσίαση με το Flipagram

Γυρίστε τις φωτογραφίες σας σε ένα βιντεοκλίπ κηλίδας και δημιουργικής προβολής

Κάποιες φορές κάνοντας τη δική σας παρουσίαση μπορεί να είναι μια πολύ πιο πρακτική εναλλακτική λύση για το spamming των Instagram οπαδών σας με πάρα πολλές μεμονωμένες αναρτήσεις ή τη φόρτωση ενός πλήρους άλμπουμ στο Facebook που οι φίλοι σας θα είναι υπερβολικά συγκλονισμένοι να δουν γιατί υπάρχουν πάρα πολλές φωτογραφίες. Σε αυτούς τους τύπους περιπτώσεων, μπορείτε να στρίψετε προς το Flipagram.

Flipagram, ο βασιλιάς των κοινωνικών διαφανειών

Το Flipagram είναι η δημοφιλής επιλογή της επιλογής για την παραγωγή σύντομων και εξατομικευμένων ιστοριών βίντεο σε μορφή παρουσίασης διαφανειών. Αυτό που ήταν απλώς μια απλή εφαρμογή παρουσίασης πριν από μερικά χρόνια είναι τώρα μια πλήρης κοινωνική εφαρμογή με τροφοδοσία στο σπίτι που περιλαμβάνει βίντεο από άλλους χρήστες και όλα τα άλλα εκπληκτικά χαρακτηριστικά που την καθιστούν μια πραγματικά ισχυρή εφαρμογή με τη δική της κοινότητα.

Όσον αφορά τη δημιουργία προβολής διαφανειών, το Flipagram αποκτά πρόσβαση στις φωτογραφίες και τα βίντεό σας (και ακόμα και στα άλμπουμ του Facebook αν επιλέξετε να ενσωματώσετε το Facebook ), ώστε να μπορείτε να επιλέξετε και να επιλέξετε ποιες από αυτές θέλετε στην παρουσίασή σας. Μετά την επιλογή τους, θα είστε σε θέση να:

Μόλις ολοκληρώσετε την επεξεργασία, μπορείτε να προσθέσετε μια λεζάντα και να προσθέσετε προαιρετικά ετικέτες χρηστών ή να συμπεριλάβετε τους καταλύτες hashtags. Όταν είστε έτοιμοι να ολοκληρώσετε το slideshow σας και να το δημοσιεύσετε, μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να το δημοσιεύσετε στους οπαδούς σας, να το στείλετε ιδιωτικά σε συγκεκριμένους χρήστες ή απλά να το αποθηκεύσετε ως κρυφό μήνυμα για τη δική σας προβολή.

Αφού ολοκληρώσετε το τελευταίο βήμα, θα ανοίξει μια καρτέλα στο Flipagram που θα σας δώσει επιλογές για να μοιραστείτε την παρουσίασή σας αλλού. Μπορείτε να το μοιραστείτε μέσω μηνύματος κειμένου, Instagram, Facebook, Twitter, Messenger, WhatsApp και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να το αποθηκεύσετε στη συσκευή σας, αν αυτό είναι το μόνο που χρειάζεστε.

Προχωρώντας περισσότερο προς τη μουσική

Το Flipagram αποτελούσε κατά κύριο λόγο μια εφαρμογή παρουσίασης, αλλά αυτές τις μέρες, εξετάζει τις λειτουργίες πολύ όπως το Musical.ly , αλλά με μια διαδοχική προβολή διαφανειών. Με άλλα λόγια, η Flipagram έδωσε περισσότερη έμφαση στην ολοκλήρωση της μουσικής της, προκειμένου να ανταγωνιστεί με άλλες εφαρμογές και να κρατήσει τους χρήστες δεσμευμένους.

Το Flipagram διαθέτει μια μουσική βιβλιοθήκη με πάνω από 40 εκατομμύρια κομμάτια για να διαλέξετε μαζί με διασκεδαστικές προκλήσεις για συμμετοχή σε κατηγορίες όπως χορός, τέχνη, ομορφιά, κωμωδία και πολλά άλλα. Ένα από τα νεότερα χαρακτηριστικά των εφαρμογών είναι το Emoji Beatbrush, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν emojis στα σχέδιά τους που χορεύουν με το ρυθμό των φωτογραφιών ή των βίντεο που περιλαμβάνονται στο slideshow.

Να πάρει κοινωνική με Flipagram

Αν είστε εξοικειωμένοι ακόμη και με Instagram ή Vine , τότε δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα καθόλου να πλοηγηθείτε και να χρησιμοποιήσετε το Flipagram αφού η εφαρμογή είναι κατασκευασμένη για να φαίνεται και να λειτουργεί όπως ακριβώς και οι δύο δημοφιλείς πλατφόρμες κοινής χρήσης φωτογραφιών και βίντεο. Χρησιμοποιώντας το μενού στο κάτω μέρος της οθόνης, μπορείτε να μετακινήσετε μεταξύ της τροφοδοσίας κατοικίας, της καρτέλας αναζήτησης, της καρτέλας κάμερας, των ειδοποιήσεων και του προφίλ σας.

Κατά την πρώτη εγγραφή σας, το Flipagram θα σας ζητήσει να ακολουθήσετε ορισμένους προτεινόμενους χρήστες και ίσως να σας συνδέσει με τους τρέχοντες χρήστες που γνωρίζετε αν έχετε εγγραφεί μέσω του Facebook. Μπορείτε να παρευρεθείτε και να σχολιάσετε την προβολή παρουσίασης κάποιου ή να πατήσετε το εικονίδιο μουσικής στην επάνω δεξιά γωνία για να δείτε ποια μουσική παρακολουθεί την αφίσα με την παρουσίαση.

Επωφεληθείτε από την καρτέλα αναζήτησης για να ελέγξετε τα trendy hashtags, τα κορυφαία flipsters και τα δημοφιλή flips. Αυτά θα σας βοηθήσουν να σας εκθέσει σε εξαιρετικό περιεχόμενο από ενδιαφέροντες χρήστες που ίσως θέλετε να ακολουθήσετε.

Το Flipagram είναι διαθέσιμο δωρεάν για λήψη τόσο στις iOS όσο και στις συσκευές Android.