Χρησιμοποιώντας τις λειτουργίες του iPhone Phone: Αναγνώριση κλήσης, Προώθηση κλήσεων και Αναμονή κλήσης

Η ενσωματωμένη εφαρμογή Phone της iOS προσφέρει πολύ περισσότερα από τη βασική δυνατότητα να πραγματοποιείτε κλήσεις και να ακούτε φωνητικά μηνύματα. Υπάρχουν πολλές ισχυρές επιλογές κρυμμένες μέσα στην εφαρμογή αν γνωρίζετε πού να τις βρείτε, όπως η δυνατότητα προώθησης των κλήσεών σας σε άλλο αριθμό τηλεφώνου και τον έλεγχο ορισμένων πτυχών της κλήσης σας.

Πώς να απενεργοποιήσετε το αναγνωριστικό καλούντος

Η ιδιότητα αναγνώρισης καλούντος του iPhone είναι αυτό που επιτρέπει στο άτομο που καλείτε να γνωρίζει ότι είστε εσείς. είναι αυτό που εμφανίζει το όνομά σας ή τον αριθμό επάνω στην οθόνη του τηλεφώνου τους. Αν θέλετε να αποκλείσετε την ταυτότητα καλούντος, υπάρχει μια απλή ρύθμιση που πρέπει να αλλάξετε.

Σχετικά με την AT & T και την T-Mobile:

Οι πληροφορίες ταυτότητας καλούντος αποκλείονται για όλες τις κλήσεις μέχρι να ενεργοποιήσετε αυτή τη ρύθμιση στο Ενεργοποιημένο / Πράσινο .

Στις Verizon και Sprint:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στις Verizon και τη Sprint, αυτή η τεχνική αποκλείει το αναγνωριστικό καλούντος μόνο για την κλήση που κάνετε, όχι για όλες τις κλήσεις. Θα χρειαστεί να εισαγάγετε * 67 πριν από κάθε κλήση στην οποία θέλετε να αποκλείσετε την ταυτότητα καλούντος. Εάν θέλετε να αποκλείσετε το αναγνωριστικό καλούντος για όλες τις κλήσεις, πρέπει να αλλάξετε τη ρύθμιση αυτή στον ηλεκτρονικό σας λογαριασμό στην εταιρεία τηλεφωνίας.

Πώς να ενεργοποιήσετε την προώθηση κλήσεων

Αν πρόκειται να βρίσκεστε μακριά από το τηλέφωνό σας, αλλά χρειάζεται ακόμα κλήσεις, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την προώθηση κλήσεων. Με αυτή τη λειτουργία, οποιεσδήποτε κλήσεις στον αριθμό τηλεφώνου σας αποστέλλονται αυτόματα σε έναν άλλο αριθμό που καθορίζετε. Δεν είναι απαραίτητα ένα χαρακτηριστικό που θα χρησιμοποιήσετε πολύ συχνά, αλλά πολύ βολικό όταν το χρειάζεστε.

Σχετικά με την AT & T και την T-Mobile:

Οι κλήσεις προώθησης κλήσεων είναι ενεργοποιημένες μέχρι να την απενεργοποιήσετε και οι κλήσεις να επανέλθουν απευθείας στο τηλέφωνό σας.

Στις Verizon και Sprint:

Πώς να ενεργοποιήσετε την αναμονή κλήσης στο iPhone

Η αναμονή κλήσεων είναι η δυνατότητα που επιτρέπει σε κάποιον να σας καλέσει ενώ βρίσκεστε ήδη σε άλλη κλήση. Όταν είναι ενεργοποιημένη, μπορείτε να θέσετε μια κλήση σε αναμονή και να πάρετε την άλλη ή να συγχωνεύσετε τις κλήσεις σε μια διάσκεψη. Μερικοί άνθρωποι το βρίσκουν αγενές, όμως, οπότε μπορείτε να το απενεργοποιήσετε.

Όταν η κλήση αναμονής είναι απενεργοποιημένη, όλες οι κλήσεις που λαμβάνετε ενώ βρίσκεστε σε άλλη κλήση πηγαίνουν απευθείας στο τηλεφωνητή.

Σχετικά με την AT & T και την T-Mobile:

Στις Verizon και Sprint:

Αναγγελία κλήσεων

Σε πολλές περιπτώσεις, είναι αρκετά εύκολο να κοιτάξετε την οθόνη του iPhone σας για να δείτε ποιοι καλούν, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις, εάν οδηγείτε για παράδειγμα, ίσως δεν είναι ασφαλές. Η λειτουργία Αναγγελίες κλήσεων βοηθάει σε αυτό. Όταν το χρησιμοποιείτε, το τηλέφωνό σας θα μιλήσει για το όνομα του καλούντος, ώστε να μην χρειάζεται να απομακρύνετε τα μάτια σας από αυτό που κάνετε. Δείτε πώς να το χρησιμοποιήσετε:

  1. Πατήστε Ρυθμίσεις
  2. Πατήστε Τηλέφωνο
  3. Πατήστε Ανακοίνωση κλήσεων
  4. Επιλέξτε αν θα Ανακοινώνετε πάντοτε κλήσεις μόνο όταν το τηλέφωνό σας είναι συνδεδεμένο σε Ακουστικά & Αυτοκίνητο , Μόνο ακουστικά ή Ποτέ .

Wi-Fi Κλήση

Ένα άλλο δροσερό, λιγότερο γνωστό χαρακτηριστικό του iOS είναι η κλήση Wi-Fi, η οποία σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε κλήσεις μέσω ενός δικτύου Wi-Fi σε μέρη όπου η κυψελοειδής κάλυψη δεν είναι μεγάλη. Για να μάθετε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε κλήσεις Wi-Fi, διαβάστε την Πώς να χρησιμοποιήσετε την κλήση Wi-Fi του iPhone .