Εξωτερική Tech Turtle Shell 3.0 αδιάβροχο ασύρματο ηχείο Bluetooth

01 από 02

Γνωρίστε το ακουστικό Bluetooth Tech Shell 3.0 της εξωτερικής τεχνολογίας

Το ηχείο Turtle Shell 3.0 προορίζεται για την ετικέτα όπου κι αν περιμένει η περιπέτεια.

Όταν πρόκειται για τη δημιουργία ανθεκτικών εργαλείων περιπέτειας, ενώ παράλληλα σκοντάφτοντας με το ρυθμό ενός ακμάζουσας ομιλητής, λίγοι το κάνουν σαν το Outdoor Tech. Αυτή η εταιρεία είναι παθιασμένη με τα προϊόντα που δημιουργεί, φαινομενικά με μια ατελείωτη προσφορά διασκέδασης και θετικής στάσης. Η τελευταία προσφορά της, το αδιάβροχο ασύρματο πλωτό ηχείο Turtle Shell 3.0, διατίθεται τώρα για προ-παραγγελία στο Kickstarter.

Κανονικά, οι εκστρατείες crowdfunding πρέπει να προσεγγίζονται με προσοχή. Αλλά η Outdoor Tech δεν είναι ξένη προς το να εκμεταλλευτεί το Kickstarter ως μέσο για να ξεκινήσει προϊόντα και να συνδεθεί με τους καλούς ανθρώπους. Η εταιρεία προσφέρει επίσης - συχνά προβάλλοντας τα κινητά αξεσουάρ της CES , φορητή ισχύ, συμπαγή ηχεία με ενσωματωμένο τιμόνι και πολλά άλλα.

Το ασύρματο ηχείο Turtle Shell 3.0 Bluetooth βελτιώνει τον προκάτοχό του με ένα σχέδιο που ισχυρίζεται ότι είναι 20 τοις εκατό πιο δυνατά, πιο μακράς διαρκείας, πιο γεμάτο από χαρακτηριστικά και, πολύ σημαντικό, ικανό να επιπλέει. Όσοι είναι εξοικειωμένοι με το παλαιότερο Turtle Shell 2.0 μπορεί να παρατηρήσουν ότι η νεότερη έκδοση είναι μόνο περίπου τεταρτημόριο μεγαλύτερη, ευρύτερη και ψηλότερη. Αλλά μόνο αυτό το μικρό κομμάτι είναι σε θέση να προσφέρει μεγαλύτερη χωρητικότητα μπαταρίας καθώς και άνωση.

Για μερικούς, η κατοχή ενός ανθεκτικού, ανθεκτικού στην εκτόξευση ηχείου επαρκεί για εξωτερική χρήση και / ή απόλαυση από την πλευρά της πισίνας. Αλλά ο πλωτός ήχος φέρνει ένα νέο επίπεδο διασκέδασης, ενώ ταυτόχρονα εξαλείφει τις ανησυχίες για τους τυχαίους ήχους. Το Turtle Shell 3.0 είναι αδιάβροχο με πιστοποίηση IPX7, το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να βυθιστεί με ασφάλεια έως και 1 μ. (3,3 πόδια) για έως και 30 λεπτά χωρίς πρόβλημα.

Το πρόσφατα ανακοινωμένο ηχείο Bluetooth® Roll 2 Bluetooth μπορεί να κάνει το ίδιο, αλλά απαιτεί την προσωπική του σχεδία για να κουνάει πάνω στην επιφάνεια του νερού. Όσοι περνούν τον χρόνο τους σε βαθύτερες πισίνες, ποτάμια ή λίμνες μπορεί να προτιμούν την εύκολη ανάκτηση χωρίς χτύπημα ενός Turtle Shell 3.0 που έχει ξεπεράσει. Επιπλέον, αυτό το επίπεδο στεγάνωσης σημαίνει ότι οποιαδήποτε άμμος, βρωμιά ή λάσπη μπορεί να ξεπλυθεί τόσο εύκολα όσο εσύ.

02 του 02

Γιατί η εξωτερική τεχνολογία χελωνών Shell 3.0 Bluetooth Speaker μπορεί να είναι για σας

Το ηχείο Turtle Shell 3.0 μπορεί να παίξει δίπλα στην πισίνα, χάρη στον πλωτό, αδιάβροχο σχεδιασμό.

Το ηχείο Outdoor Tech Turtle Shell 3.0 είναι ικανό για κάτι περισσότερο από απλή διασκέδαση. Η ενσωματωμένη μπαταρία 3600 mAh έχει δοκιμαστεί για αναπαραγωγή μέχρι και 25 ώρες στο μέσο όγκο, που είναι σχεδόν 10 ώρες μεγαλύτερο από τον προκάτοχό της. Χρειάζονται τέσσερις ώρες για την πλήρη φόρτιση του Turtle Shell 3.0 μέσω ενός καλωδίου micro USB και μια ξεχωριστή θύρα USB επιτρέπει στους χρήστες τη δυνατότητα να χρεώνουν smartphones, κάμερες Go-Pro ή gadgets κατ 'απαίτηση.

Αν μόνο ένα ηχείο Turtle Shell 3.0 ακούγεται καλό, τότε δύο μπορεί να είναι καλύτερα. Κάθε μονάδα διαθέτει Bluetooth 4.2 για αντιστοίχιση με κινητές συσκευές (π.χ. smartphone, tablet, smartwatch, φορητό υπολογιστή, υπολογιστή κλπ.) Καθώς και μεταξύ τους. Μέσα από την εφαρμογή Mobile Tech, οι χρήστες μπορούν να "μαζεύουν αλυσίδα" δύο ηχεία Turtle Shell 3.0 μαζί για να παίξουν ταυτόχρονα.

Αυτό είναι το είδος της λειτουργικότητας πολλαπλών ομιλητών που ορισμένοι κατασκευαστές εφαρμόζουν στα τελευταία σχέδια, όπως με το Zipp και Zipp Mini της Libratone . Ωστόσο, το Turtle Shell 3.0 ενδέχεται να μην μπορεί να αντιστοιχεί ως στερεοφωνικά κανάλια αριστερά / δεξιά. Και παρά τη μέγιστη ασύρματη εμβέλεια Bluetooth σε μια συσκευή, η Turtle Shell 3.0 με αλυσίδα μαργαρίτας πρέπει να παραμείνει σε απόσταση 15 ποδιών από την πρώτη για να παίξει σωστά.

Τα κουμπιά που καλύπτονται από σιλικόνη παρέχουν έλεγχο ισχύος, ζευγαρώματος, έντασης ήχου και παρακολούθησης, καθώς και ένα μέσο για την απάντηση ή το κλείσιμο τηλεφωνικών κλήσεων ανοιχτής ακρόασης. Ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν μέσω του ηχείου χωρίς να χρειάζεται να φτάνουν πρώτα για το συνδεδεμένο smartphone, το οποίο πιθανώς θα τοποθετηθεί με ασφάλεια κάπου ψηλά και στεγνά. Η Outdoor Tech έχει επίσης εφαρμόσει ένα κανονικό νήμα τρίποδα (1 / 4-20) καθώς και υποδοχές σύνδεσης ιμάντα στο Turtle Shell 3.0, επιτρέποντάς το να προσαρτηθεί σε τσάντες, ποδήλατα, σανίδες και πολλά άλλα.

Η Outdoor Tech έχει ξεπεράσει το στόχο χρηματοδότησής της ύψους 30.000 δολαρίων ΗΠΑ για το αδιάβροχο κινητό ηχείο Turtle Shell 3.0. Οι δεσμεύσεις ξεκινούν από $ 90 για ένα Turtle Shell 3.0 σε επιλογή μαύρου, μπλε, κόκκινου και δίχρωμου χρώματος γκρι / πορτοκαλί, εξοικονομώντας 40 δολάρια από την προγραμματισμένη λιανική τιμή. Εάν η παραγωγή ακολουθεί το σχέδιο, οι υποστηρικτές μπορούν να αναμένουν να ξεκινήσουν οι αποστολές ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2016.

Πηγές: Outdoor Tech, Kickstarter