Πώς να ζόμπι-απόδειξη σπίτι σας

Κρατήστε τα μινιατούρα στο βορρά με ασφάλεια περιμέτρου χαμηλής τεχνολογίας

Είστε προετοιμασμένοι για μια αποκάλυψη ζόμπι;

Σίγουρα ακούγεται ανόητο, αλλά ακόμη και το αμερικανικό κέντρο για τον έλεγχο των ασθενειών έχει τώρα μια σελίδα αφιερωμένη στην προετοιμασία για μια αποκαλυπτική ζόμπι. Η σελίδα του CDC καλύπτει κυρίως τα στοιχεία που πρέπει να έχετε στο χέρι για οποιαδήποτε καταστροφή, αλλά δεν πηγαίνει πραγματικά στο πώς να υπερασπιστεί το σπίτι σας. Τι είναι ο ιδιοκτήτης σπιτιού;

Τα συστήματα συναγερμού δεν θα σταματήσουν τα ζόμπι

Ενώ ένα σύστημα συναγερμού στο σπίτι είναι μια μεγάλη προσθήκη στη γενική στάση ασφαλείας σας, δεν θα αποτρέψει ένα ζόμπι να σπάσει στο σπίτι σας και να γιορτάσει στον εγκέφαλό σας. Ένα σύστημα συναγερμού είναι καλό μόνο για την ειδοποίηση της αστυνομίας και των γειτόνων σας που μπορεί να έχουν ήδη μετατραπεί σε ζόμπι. Θα προτιμούσα να κρατήσω το νταούντ έξω από το σπίτι μου εντελώς αντί να ειδοποιηθώ από ένα ξαφνικό συναγερμό καθώς ετοιμάζονται να με φάνε.

Είχα ένα διάλειμμα πριν από αρκετούς μήνες, όπου οι κλέφτες (όχι ζόμπι) έβγαλαν μερικά ηλεκτρονικά. Ήταν μάλλον μέσα και έξω από το σπίτι μου σε λιγότερο από 3-4 λεπτά. Πετάχτηκαν από μια νεκρά βιδωμένη πόρτα, άρπαξαν κάποια πράγματα και είχαν φύγει. Οι καθυστερήσεις εισόδου συναγερμού των περισσότερων ανθρώπων ίσως να μην έχουν τελειώσει και να μετρηθούν από τη στιγμή που αυτοί οι εγκληματίες ήταν μέσα και έξω από το σπίτι μου.

Η πρώτη σας σκέψη μετά από ένα διάλειμμα, αφού έχετε ξεπεράσει την αρχική εισβολή στην αίσθηση της ιδιωτικής ζωής, είναι: πώς μπορώ να διατηρήσω αυτό το γεγονός ξανά; Η πόρτα ήταν κλειδωμένη και βιδωμένη. Αν εγκαταστήσω μια καινούργια πόρτα, τι πρέπει να κρατήσει κάποιος από το να κλωτσήσει τη νέα πόρτα και να μου λυτρώσει και πάλι; Τα σκυλιά Shih Tzu αποδείχτηκαν εξαιρετικά αναποτελεσματικά κατά τη διάρκεια της προηγούμενης διάλυσης. Πιθανότατα οδήγησαν τους κλέφτες εκεί όπου ήταν το ακριβό υλικό και κράτησαν την πόρτα γι 'αυτούς κατά την έξοδό τους.

Στην ερευνητική μου έρευνα, διαπίστωσα ότι οι περισσότεροι εγκληματίες (και ζόμπι) δεν ενοχλούν προσπαθώντας να πάρουν την κλειδαριά σας ή να σπάσουν το παράθυρό σας, απλά δίνουν την πόρτα σας ένα ή δύο ισχυρά λακτίσματα και οδηγούν το μπουλόνι σας μέσα από την πόρτα σας . Απλό, αποτελεσματικό και γρήγορο.

Έτσι τι μπορείτε να κάνετε για να κρατήσετε ζόμπι (και κλέφτες) από το σπάσιμο στο σπίτι σας;

1. Αντιμετωπίστε τις πόρτες σας

Η αγάπη του Ζόμπι για να κλωτσήσει τα πράγματα και να χρησιμοποιήσει την τεράστια δύναμη των ντραπών τους θα σπάσει την πόρτα σας. Δεν ήθελα να αγοράσω άλλη πόρτα για να το κλωτσήσω ξανά, γι 'αυτό έκανα κάποια Googling και βρήκα ένα προϊόν από την Armor Concepts που ονομάζεται Πόρτα Jamb Armor.

Η πόρτα Jamb Armor πωλείται σε κιτ που κυμαίνονται από περίπου $ 70 - $ 100 ανά πόρτα και θα πρέπει αποτελεσματικά να προστατεύσουν την πόρτα σας μόλις εγκατασταθεί. Λειτουργεί ενισχύοντας τα αδύνατα σημεία μιας πόρτας, όπως το άνοιγμα της πόρτας, τους μεντεσέδες και την περιοχή γύρω από τις κλειδαριές. Το Armor Concepts διαθέτει κιτ για τους ερασιτέχνες και μπορεί είτε να εγκατασταθεί κατά την αντικατάσταση θυρών είτε να τοποθετηθεί ξανά σε μια πόρτα που είναι ήδη εγκατεστημένη.

Κρίνοντας από τα βίντεο στο Youtube στον ιστότοπό τους, το Door Jamb Armor φαίνεται να λειτουργεί όπως διαφημίζεται και η εγγύησή τους φαίνεται να υποδεικνύει ότι θα πληρώσουν την ασφάλισή σας έκπτωση (έως ένα ορισμένο ποσό) εάν το προϊόν τους αποτύχει να κάνει δουλειά (αν και είμαι δεν είστε σίγουροι ότι η εγγύηση καλύπτει τα ζόμπι).

2. Μπέιζμπολ αποτυχημένος από τα παράθυρά σας.

Και οι δύο κλέφτες και τα επινοητικά ζόμπι αγαπούν να συντρίψουν το δρόμο τους σε πράγματα με νυχτερίδες του μπέιζμπολ. Αν δεν μπορούν να μπουν μέσα από την πόρτα σας, η επόμενη επιλογή είναι ένα παράθυρο. Εάν το σπίτι σας είναι σαν το δικό μου, πιθανότατα έχετε πολλά παράθυρα που θα μπορούσαν ακόμη και να πάνε από το δάπεδο μέχρι το ανώτατο όριο, όπως φαίνεται να είναι η τάση για σπίτια που χτίστηκαν από τη δεκαετία του '90.

Είναι επίσης πιθανό να έχετε πλαϊνά παράθυρα από την μπροστινή πόρτα σας. Τα παράθυρα από την μπροστινή πόρτα καθιστούν ακόμα πιο εύκολη την είσοδο σε κάποιον, επειδή απλά πρέπει να σπάσουν ένα μικρό τζάμι από γυαλί και να φτάσουν μέσα για να γυρίσουν το μπουλόνι. Αν δεν έχετε ένα διπλό κυλίνδρου χωρίς κλειδί χωρίς κλειδί, θα μπουν εύκολα μέσα.

Τα Windows είναι πολύ εύκολο να σπάσουν. Όλοι γνωρίζουμε ότι τα ζόμπι δεν αισθάνονται πόνο, γι 'αυτό δεν θα τους νοιάζει αν κόβονται από το σπασμένο γυαλί. Ευτυχώς, το ACE Security Laminates 400 έχει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Το ACE κάνει αυτό που ονομάζεται Λαμινάρισμα ασφαλείας που μοιάζει με ταινία χρωματισμού παραθύρων, αλλά είναι πολλές φορές ισχυρότερο. Το laminate ασφαλείας είναι εγκατεστημένο πάνω από τα υπάρχοντα παράθυρα και είναι σχεδόν αόρατο μόλις συνδεθεί με το γυαλί.

Η "ανθεκτική στον κλεψίματα" εκδοχή του ελασματοποιημένου φύλλου ασφαλείας θα πρέπει να προσφέρει άφθονη προστασία έναντι των ζόμπι, αλλά και για το εξαιρετικά παρανοϊκό, το ACE επίσης εκτρέπει σφαίρες και ανθεκτικές στις βόμβες εκδόσεις των ελασμάτων τους. Αναζητήστε τα "Laminates Ace Security" στο YouTube για να δείτε πώς τα παράθυρά τους με προστασία από πολυστρωματικά φύλλα συγκρατούν τα όπλα, τα νυχτερίδες, τους δημοσιογράφους ειδήσεων και όλα τα άλλα είδη.

Τα ζόμπι μπορούν να σφυροκοπούν τα κεφάλια και τις γροθιές τους στα προστατευμένα από πολυστρωματικά παράθυρά σας για μέρες και τα παράθυρά σας πιθανότατα θα παραμείνουν χωρίς να σπάσουν. Μπορείτε να έχετε το έλασμα εγκατεστημένο επαγγελματικά ή μπορείτε να αγοράσετε ένα DIY κιτ για περίπου $ 500 ΗΠΑ που θα πρέπει να καλύπτει τα περισσότερα παράθυρα σε ένα μέσο μέγεθος σπίτι.

Υπάρχει επίσης μια έκδοση της ταινίας διαθέσιμη για την εγκατάσταση στα παράθυρα του αυτοκινήτου σας για να βοηθήσει στην πρόληψη zombie carjacking επίσης.

3. Αφαιρέστε τα πιθανά μέρη απόκρυψης ζόμπι

Ορισμένα ζόμπι μπορεί να σέρνονται γύρω από το ναυπηγείο σας άσκοπα, αλλά άλλοι μπορεί να κρύβονται πίσω από θάμνους. Κρατήστε τους θάμνους και τους θάμνους κομμένους χαμηλά γύρω από τα παράθυρα και τις πόρτες. Προσθέστε προβολείς τοπίου για να κρατήσετε το σπίτι σας φωτισμένο το βράδυ. Προσθέστε φώτα ανίχνευσης κίνησης στη βεράντα, στο χώρο του αυτοκινήτου και στις περιοχές γκαράζ.

Εάν λάβετε υπόψη τις παραπάνω συμβουλές, ελπίζουμε ότι ο ζόμπι θα προχωρήσει και θα αναζητήσει ένα ευκολότερο σπίτι για να μπείτε. Απλά θυμηθείτε, μια ουγγιά πρόληψης μπορεί τώρα να αξίζει μια λίβρα σάρκας αργότερα. Συνεχίστε με όλες τις τελευταίες εξάρσεις ζόμπι και νέα που σχετίζονται με το ζόμπι, επισκεπτόμενοι τον ιστότοπο της Κοινωνίας της Έρευνας Ζόμπι.