Πώς να στέλνετε γρήγορα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ομάδας στο Gmail

Πώς να εξοικονομήσετε χρόνο πληκτρολογώντας τις διευθύνσεις με την αποστολή μηνυμάτων ομάδων Αντ 'αυτού

Εφόσον έχετε ήδη δημιουργήσει ομάδες αλληλογραφίας στο Gmail , η αποστολή μηνυμάτων σε αυτά είναι μια αύρα. Με ομάδες, μπορείτε να στείλετε με email μερικές, δώδεκα ή ακόμα και εκατοντάδες επαφές χωρίς να πληκτρολογείτε κάθε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - χρειάζεται μόνο να πληκτρολογήσετε μία λέξη.

Αφού ρυθμίσετε μια ομάδα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μια λίστα στο Gmail , το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο όνομα της ομάδας για να ενημερώσετε αμέσως το Gmail για όλες τις διευθύνσεις που θα λάβουν το μήνυμα.

Πώς να κάνετε email ομάδες χρησιμοποιώντας το Gmail

Μπορείτε να επιλέξετε να σχηματίσετε ομάδες φίλων, μέλη της οικογένειας, συναδέλφους ή συναδέλφους σας. Όποια και αν είναι η ομάδα, μπορείτε να στείλετε ένα μόνο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε όλα τα μέλη της ομάδας ταυτόχρονα.

  1. Ανοίξτε μια νέα οθόνη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάνοντας κλικ στην επιλογή Σύνθεση στο Gmail.
  2. Αρχίστε να πληκτρολογείτε το όνομα της ομάδας στο πεδίο Προς . Λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν επιλογές Κελσίου και Κρυφής Κρυφής όταν γράφετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ενδέχεται να μην θέλετε πάντα να στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μια ομάδα διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με όλα αυτά στο πεδίο Προς.
  3. Το Gmail υποστηρίζει αυτόματα το όνομα της ομάδας καθώς το πληκτρολογείτε. Επιλέξτε το από το αναπτυσσόμενο μενού προτάσεων.
  4. Όταν επιλέγετε την ομάδα, το Gmail συμπληρώνει αυτόματα το πεδίο με κάθε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την ομάδα.

Πώς να επιλέξετε ποιες επαφές να αποστέλλονται ηλεκτρονικά από την ομάδα

Εάν δεν θέλετε να λαμβάνετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε κάθε άτομο της ομάδας, εισάγετε πρώτα την ομάδα στο μήνυμα, ώστε να εμφανίζονται όλα τα ονόματα και στη συνέχεια τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από μια επαφή και κάντε κλικ στο μικρό x για να διαγράψετε το συγκεκριμένο άτομο από αυτό το συγκεκριμένο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ. Με αυτόν τον τρόπο δεν διαγράφεται η επαφή από την ομάδα ή απομακρύνεται η επαφή από τις Επαφές Google.

Μια άλλη επιλογή που είναι πιο κατάλληλη αν σχεδιάζετε να κόψετε πολλές διευθύνσεις από την ομάδα είναι να επιλέξετε ποιοι παραλήπτες θα πρέπει να συμπεριληφθούν από την ομάδα:

  1. Μετακινήστε τον κέρσορα στον τίτλο Προς , Κελσίου ή Κρυφής στη νέα οθόνη μηνυμάτων και κάντε κλικ στη λέξη μία φορά για να ανοίξετε την οθόνη Επιλογή επαφών.
  2. Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού των επαφών και επιλέξτε την ομάδα.
  3. Μετακινηθείτε στη λίστα επαφών της ομάδας που επιλέξατε επιλέγοντας ή αποεπιλέγοντάς τις όπως επιθυμείτε.
  4. Αφού επιλέξετε τις επαφές για αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κάντε κλικ στην επιλογή Επιλογή .

Πώς να μετακινήσετε γρήγορα τις επαφές μεταξύ των, του κ. Και του Bcc

Μόλις έχετε μια επαφή σε ένα πεδίο, μπορείτε εύκολα να το μετακινήσετε σε άλλο μέσω μιας διαδικασίας μεταφοράς και απόθεσης. Για παράδειγμα, εάν είστε έτοιμοι να στέλνετε ηλεκτρονικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε πέντε άτομα χρησιμοποιώντας το πεδίο Προς, μπορείτε εύκολα να σύρετε μερικά από τα ονόματα στα πεδία Bcc ή Cc χωρίς να χρειάζεται να ξαναγράψετε αυτές τις διευθύνσεις.