Υπάρχει ένα DVD recorder που καταγράφει σε όλες τις μορφές;

Μέχρι στιγμής, οι περισσότερες συσκευές εγγραφής DVD που κατασκευάζονται από την LG και την Panasonic, είναι πλέον σε θέση να καταγράφουν σε όλες τις τρέχουσες μορφές DVD: DVD + R / + RW, DVD-R / -RW και DVD-RAM. Επιπλέον, υπάρχουν περισσότερες συσκευές εγγραφής DVD που είναι σε θέση να καταγράφουν σε DVD-R DL (διπλή στρώση) ή DVD + R DL (διπλό στρώμα) επίσης.

Επιπλέον, η Sony προσφέρει αυτόνομα DVD recorders που μπορούν να εγγράφονται σε DVD-R / -RW / + R / + RW, ενώ η Toshiba και αρκετοί άλλοι έχουν εισαγάγει DVD recorders που εγγράφονται σε DVD-R / DVD-RW / DVD-RAM αλλά η Toshiba έχει προσθέσει DVD + R / DVD + RW σε πιο πρόσφατα μοντέλα. Οι συσκευές εγγραφής DVD της Pioneer (που έχουν πλέον διακοπεί) εγγράφονται μόνο σε DVD-R / -RW.

Επίσης, η LiteON έκανε κάποτε ένα DVD recorder που θα μπορούσε να καταγράφει όχι μόνο DVD-R / -RW / + R / + RW, αλλά θα μπορούσε επίσης να εγγράψει CD-R / -RW βίντεο και ήχου, αλλά δεν είναι πλέον σε παραγωγή. Δεν υπάρχει αυτόνομη συσκευή εγγραφής DVD που να περιλαμβάνει όλες τις μορφές DVD και CD σε ένα συνολικό μίγμα εγγραφής πολλαπλών μορφών. Τέλος, για εκείνους που προτιμούν να πάρουν τη διαδρομή του υπολογιστή σε εγγραφή DVD, ορισμένοι κατασκευαστές έχουν τώρα καυστήρες DVD για υπολογιστές που μπορούν να γράψουν σε όλες τις μορφές.

Μπορεί να φαίνεται συγκεχυμένο να πρέπει να αποφασίσετε μεταξύ όλων των μορφών εγγραφής DVD. Ρωτάτε τον εαυτό σας: "Ποιο θα καταστεί παρωχημένο το ταχύτερο;". Η πραγματική απάντηση σε αυτό είναι: "Κανένα από αυτά". Για όσο διάστημα το εγγεγραμμένο DVD παίζει στο DVD player σας, ή στο DVD player ή και στο φίλο του / της συγγενή σας. Αυτό είναι όλο που έχει σημασία. Η μόνη μορφή για να μείνετε μακριά από, όσον αφορά τη συμβατότητα με τους περισσότερους άλλους παίκτες, είναι η DVD-RAM.

Επιστροφή στο DVD Recorder FAQ Intro Σελίδα

Επίσης, για απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με θέματα που σχετίζονται με συσκευές αναπαραγωγής DVD, φροντίστε επίσης να δείτε τα FAQ μου σχετικά με τα βασικά DVD