Ρύθμιση σύνδεσης στο Internet στα Windows XP

01 από 04

Ξεκινήστε τον νέο Οδηγό σύνδεσης στο Internet

Οδηγός νέας σύνδεσης Windows XP - Internet.

Στα Windows XP, ένας ενσωματωμένος οδηγός σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε συνδέσεις δικτύου διαφόρων ειδών. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην ενότητα Internet του οδηγού, επιλέξτε την επιλογή Σύνδεση στο Internet από τη λίστα Επιλογή δικτύου σύνδεσης δικτύου . Οι συνδέσεις ευρείας ζώνης και τηλεφωνικής σύνδεσης μπορούν να γίνουν μέσω αυτής της διασύνδεσης.

Η σελίδα Getting Ready παρουσιάζει τρεις επιλογές όπως φαίνεται παρακάτω:

02 από 04

Επιλέξτε από μια λίστα παρόχων υπηρεσιών διαδικτύου

Ολοκλήρωση του Οδηγού Νέας Σύνδεσης (για ρύθμιση παραμέτρων σύνδεσης Internet των Windows XP).

Η επιλογή της επιλογής " Επιλέξτε από μια λίστα επιλογών παροχής υπηρεσιών Internet" στην ενότητα "Σύνδεση στο Internet" του Οδηγού δημιουργίας νέας σύνδεσης των Windows XP οδηγεί στην προβαλλόμενη οθόνη.

Από προεπιλογή, επιλέγεται η πρώτη επιλογή Λήψη διαδικτύου με το MSN . Για να ρυθμίσετε μια νέα σύνδεση στο MSN, κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος . Για να ρυθμίσετε μια νέα σύνδεση σε διάφορους άλλους ISP, αλλάξτε την επιλογή του κουμπιού επιλογής στη δεύτερη επιλογή και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος. Και οι δύο αυτές επιλογές οδήγησαν σε πρόσθετες οθόνες ρύθμισης για τις υπηρεσίες dial-up Internet που ήταν δημοφιλείς στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

03 του 04

Ρύθμιση της σύνδεσης μου με μη αυτόματο τρόπο

Οδηγός δημιουργίας νέας σύνδεσης των Windows XP - Ρύθμιση χειροκίνητα.

Μετά την επιλογή " Ρύθμιση της σύνδεσης μου με μη αυτόματο τρόπο " στην ενότητα "Σύνδεση στο Internet" του Οδηγού δημιουργίας νέας σύνδεσης των Windows XP οδηγεί στην προβαλλόμενη οθόνη.

Αυτός ο οδηγός υποθέτει ότι έχει ανοιχτεί προηγουμένως ένας λογαριασμός. Οι μη αυτόματες συνδέσεις απαιτούν το όνομα χρήστη (όνομα λογαριασμού) και τον κωδικό πρόσβασης από μια υπηρεσία ISP που λειτουργεί. Οι συνδέσεις μέσω τηλεφώνου απαιτούν επίσης έναν αριθμό τηλεφώνου. ευρυζωνικές συνδέσεις όχι.

Το επόμενο βήμα παρουσιάζει τρεις επιλογές για τη δημιουργία μιας χειροκίνητης σύνδεσης:

04 του 04

Χρησιμοποιώντας το CD εγκατάστασης του Παροχέα Διαδικτύου

Οδηγός σύνδεσης στο Internet των Windows XP - CD εγκατάστασης.

Μετά από τη χρήση του CD που πήρα από μια επιλογή ISP στην ενότητα "Σύνδεση στο Internet" του Οδηγού δημιουργίας νέας σύνδεσης των Windows XP οδηγεί στην οθόνη που εμφανίζεται.

Το WIndows XP εμφανίζει αυτήν την επιλογή για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Οι φορείς παροχής υπηρεσιών δημιούργησαν κανονικά τα CD εγκατάστασης για να συμπεριλάβουν όλα τα απαραίτητα δεδομένα εγκατάστασης για ένα λειτουργικό σύστημα σε ένα αυτόνομο πακέτο. Κάνοντας κλικ στο Τέλος τερματίστε τον οδηγό και υποθέστε ότι ο χρήστης έχει εισαγάγει το κατάλληλο CD για να συνεχίσει τη διαδικασία. Οι σύγχρονες υπηρεσίες ευρυζωνικού διαδικτύου γενικά δεν απαιτούν τη χρήση CD εγκατάστασης.