Καλύτερες εφαρμογές στο διαδίκτυο για τη δημιουργία ψηφιακής μουσικής

Η δημιουργία ψηφιακής μουσικής συχνά περιλαμβάνει την εγκατάσταση λογισμικού στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας. Εάν είστε σοβαροί για τη δημιουργία μουσικής, τότε ένας ψηφιακός σταθμός ήχου είναι ένα βασικό στοιχείο που σας δίνει ένα εικονικό στούντιο μουσικής.

Ωστόσο, με την εμφάνιση του cloud computing και των online εφαρμογών, είναι πλέον δυνατή η πραγματοποίηση των μουσικών ιδεών σας χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε λογισμικό - το μόνο που χρειάζεται είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web. Παρόλο που η πλειοψηφία των online DAWs δεν είναι τόσο πλούσια σε λειτουργικό υλικό όσο το επαγγελματικό λογισμικό, εξακολουθούν να παρέχουν έναν καλό βαθμό εικονικοποίησης στούντιο. Πολλοί προσφέρουν βασικά εργαλεία για την παραγωγή μουσικής παρόμοιας με το παραδοσιακό λογισμικό DAW, συμπεριλαμβανομένων των εικονικών οργάνων, των δειγμάτων, των εφέ και των εργαλείων ανάμειξης. Μπορείτε επίσης να αναμίξετε τις δημιουργίες σας σε αρχεία WAV, για να τα δημοσιεύσετε στον Ιστό.

Η χρήση ενός ηλεκτρονικού DAW είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης αν είστε νέοι στη δημιουργία ψηφιακής μουσικής. Το μεγαλύτερο όφελος δεν είναι να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε λογισμικό. Τα ηλεκτρονικά DAW τείνουν να είναι πολύ λιγότερο περίπλοκα. Εάν είστε μουσικός, ένα online DAW μπορεί επίσης να έρθει σε πρακτικό εάν θέλετε να συνεργαστείτε σε μουσικά έργα, να δημιουργήσετε βρόχους ή απλά να θέλετε να αποκτήσετε τις ιδέες σας χωρίς να χρειάζεται να βασίζεστε σε οποιοδήποτε λογισμικό.

01 από 04

AudioTool

Το Modular Interface του AudioTool. Mark Harris

Το AudioTool χρησιμοποιεί ένα αρθρωτό σχέδιο παρόμοιο με άλλους σταθμούς ψηφιακού ήχου που ίσως έχετε χρησιμοποιήσει πριν, όπως ο Propellerhead Reason ή ο MuLab. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνδέσετε συσκευές μαζί με οποιοδήποτε τρόπο θέλετε χρησιμοποιώντας εικονικά καλώδια.

Η διασύνδεση είναι εύκολη στη χρήση, αλλά αν είστε νέος στον αρθρωτό τρόπο να κάνετε πράγματα τότε μπορεί να φαίνεται λίγο περίπλοκος. Για να σας βοηθήσουμε να εισέλθετε στο AudioTool, χρησιμοποιήστε ένα από τα πρότυπα πρότυπα που περιέχουν συσκευές που έχουν ήδη συνδεθεί, ώστε να μπορείτε να δείτε πώς λειτουργούν τα πράγματα.

Χρησιμοποιήστε ένα μείγμα εικονικών οργάνων, δειγμάτων και εφέ για να δημιουργήσετε μουσική. Η ηχητική βιβλιοθήκη του AudioTool είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Υπάρχουν πολλά δείγματα και προεπιλογές συνθεσάιζερ που θα χρησιμοποιηθούν στις συνθέσεις σας. Περισσότερο "

02 από 04

Ηχογράφηση

Αν έχετε ήδη χρησιμοποιήσει το GarageBand για να δημιουργήσετε μουσική, τότε πιθανότατα θα έχετε καλή εμφάνιση με την Soundation. Έχει μια παρόμοια εμφάνιση διεπαφή όπου μπορείτε να σύρετε και να ρίξετε βρόχους και midi ακολουθίες στη ρύθμιση. Η δωρεάν έκδοση του Soundation έρχεται με μια βιβλιοθήκη περίπου 700 ήχων. Υπάρχει επίσης μια επιλογή από εικονικά όργανα που μπορείτε να προσθέσετε στη ρύθμιση σας.

Η δωρεάν έκδοση του Soundation σας επιτρέπει επίσης να αναμίξετε και να εξάγετε τη μουσική σας ως αρχείο .WAV. Στη συνέχεια, μπορείτε να το δημοσιεύσετε με τον ίδιο τρόπο που θα κάνατε όταν χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε άλλο DAW. Περισσότερο "

03 του 04

AudioSauna

Το AudioSauna είναι ένα άλλο πλήρως εξοπλισμένο ηλεκτρονικό εργαλείο που παρέχει ένα στούντιο μουσικής all-in-one. Αν σας αρέσει να χρησιμοποιείτε συνθεσάιζερ, τότε αυτός ο σταθμός εργασίας ψηφιακού ήχου που βασίζεται στο Web είναι το εργαλείο για εσάς. Προσφέρει τόσο αναλογικό όσο και FM συνθεσάιζερ, και οι δύο έχουν μια υγιή επιλογή προρυθμίσεων.

Το AudioSauna περιλαμβάνει επίσης ένα προηγμένο δειγματολήπτη που παρουσιάζει ενσωματωμένους ήχους για τύμπανα και διάφορα όργανα - μπορείτε επίσης να εισαγάγετε και τα δικά σας δείγματα.

Αυτό το online DAW έρχεται επίσης με εγκαταστάσεις ανακατεύθυνσης είτε για την απόδοση βρόχων είτε για ολόκληρη τη σύνθεσή σας - αυτές μπορούν να μεταφορτωθούν στην κανονική μορφή WAV . Περισσότερο "

04 του 04

Drumbot

Αντί να είναι ένα all-in-one DAW, το Drumbot είναι μια συλλογή από 12 ξεχωριστά εργαλεία. Το Drumbot επικεντρώνεται κυρίως στη δημιουργία ρυθμών τυμπάνου και έχει μερικές εφαρμογές αφιερωμένες σε βρόχους αλληλουχίας.

Ωστόσο, υπάρχουν επίσης μερικά χρήσιμα εργαλεία για μουσικούς όπως βοηθητικά προγράμματα χορδών, ανιχνευτή BPM, χρωματικό δέκτη και μετρονόμο. Περισσότερο "