Συμβουλές για την υποψία φωτογραφίας

Πώς να καταγράψετε τις πραγματικές στιγμές και τις αναμνήσεις

Η υποψία φωτογραφίας είναι η φωτογραφία που επικεντρώνεται στον αυθορμητισμό και όχι στην τεχνική. Η εστίαση του θέματός σας δεν είναι στην κάμερα, αλλά στην τρέχουσα εργασία. Έτσι, δεν μιλάμε για τα άλμπουμ φωτογραφιών γεμάτα από ανθρώπους που κοιτάζουν την κάμερα και χαμογελούν εδώ! Τα θέματά σας δεν τίθενται και οι λήψεις είναι απρογραμμάτιστες.

Οι υποψήφιες φωτογραφίες είναι συνήθως απλές φωτογραφίες χωρίς πολύ τεχνικό εξοπλισμό ή καθόλου χρόνο για τη ρύθμιση της λήψης. Έτσι, συλλαμβάνουν μερικές υπέροχες φέτες της ζωής!

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για τη λήψη ειλικρινών φωτογραφιών:

Κρατήστε τα θέματα ευκολότερα

Εάν πρόκειται να προσπαθήσετε να πυροβολήσετε ειλικρινείς φωτογραφίες, θα θέλετε τα θέματα σας να είναι άνετα με την κάμερα. Μερικοί άνθρωποι φυσικά θα ανησυχούν γύρω από μια φωτογραφική μηχανή ή μπορεί να δράσουν από το συνηθισμένο, και οι δύο είναι ανεπιθύμητοι για την ειλικρινή φωτογραφία. Μεταφέρετε την κάμερα και τραβήξτε φωτογραφίες για περίπου 20 λεπτά προτού επιχειρήσετε να κάνετε ειλικρινείς φωτογραφίες, για να επιτρέψετε στα θέματα να χαλαρώσουν και να ενεργήσουν φυσικά γύρω από την κάμερα.

Πάρτε την κάμερά σας παντού!

Κρατήστε ειδοποίηση για ειλικρινείς καταστάσεις - μπορούν να βρεθούν παντού.

Μερικά παραδείγματα υποψήφιων πυροβολισμών

Ένας ιδιοκτήτης καταστήματος ονειροπόλησης. ένας ηλικιωμένος άνδρας που κάθεται δίπλα σας. οι μετακινούμενοι που περιμένουν ένα τρένο. δύο εραστές σε πάγκο πάρκο για να φιλήσει? την απόλαυση ενός παιδιού όταν τρώει πάπιες. ένταση ενός υποστηρικτή ποδοσφαίρου όταν βαθμολογείται ένα touchdown. ένα τράπα πόλης που περιβάλλεται από ακαταστασία; μια γυναίκα που έχασε τη σκέψη κοιτάζοντας την παραλία.

Είναι σπάνιο να πάρετε μια δεύτερη ευκαιρία με την υποψία φωτογραφίας

Όταν βλέπετε μια ευκαιρία, αρπάξτε το!

Μην χρησιμοποιείτε τεχνικές περίπλοκου φωτισμού για την λήψη των υποψήφιων στιγμιότυπων σας

Επικεντρωθείτε στις απλές και χρησιμοποιήστε τις αυτόματες λειτουργίες της φωτογραφικής μηχανής σας. Τα τεχνικά προβλήματα δεν έχουν τόση σημασία αν έχετε μια μεγάλη ειλικρινή φωτογραφία. Τα περισσότερα τεχνικά προβλήματα (όπως εάν η εικόνα είναι πολύ σκοτεινή ή πολύ φως) μπορούν να επιδιορθωθούν στον υπολογιστή σας.

Ρυθμίστε την κάμερά σας σε & # 34; Iso 400 & # 34; έτσι χρησιμοποιεί μια γρήγορη ταχύτητα κλείστρου

Αυτό θα σας βοηθήσει να τραβήξετε τον πυροβολισμό ακόμα κι αν κινείστε .

Οι καλύτεροι υποψήφιοι φωτογράφοι αναμειγνύονται στο παρασκήνιο, οπότε μην παραβλέπετε

Κάνετε ό, τι κάνουν όλοι οι άλλοι, ώστε να ταιριάζετε με την κατάσταση. Στη συνέχεια, όταν βλέπετε μια όμορφη στιγμή, φέρτε τη φωτογραφική μηχανή σας στα μάτια σας.

Δεν χρειάζεται πάντα να κάνετε λήψη με την κάμερά σας στο επίπεδο των ματιών

Υποστηρίξτε την κάμερά σας στη μέση σας κατά τη λήψη της φωτογραφίας. Κάποια τύχη ή εμπειρία είναι απαραίτητη εδώ για να πάρει το σωστό πλαίσιο.

Χρησιμοποιήστε το φακό ζουμ για να το πληρέστερο μέγεθος

Για να αποφύγετε την παρουσίαση των αντικειμένων σας, κλπ., Κρατήστε μακριά από τη δράση ενώ παίρνετε τη βολή σας. Ένας τηλεφακός είναι απαραίτητος αν πρόκειται να είστε αρκετά μακριά.

Ποτέ μην φωτογραφίζετε τις πλάτες των ανθρώπων

Τίποτα δεν είναι πιο βαρετό από μια ομάδα ανθρώπων με όλες τις πλάτες στραμμένες στην κάμερα. Απλά δεν λειτουργεί.

Δοκιμάστε να μετατρέψετε την εικόνα σε ασπρόμαυρη

Αυτό μπορεί να μεταδώσει επιπλέον γροθιά και συγκίνηση.

Τα άτομα που κάνουν πράγματα & # 39; Κάντε τις καλύτερες υποψήφιες φωτογραφίες

Οι αθλητικοί παίκτες, οι επαγγελματίες, οι αγρότες και οι λογιστές είναι όλα εξαιρετικά παραδείγματα θεμάτων με πράγματα που πρέπει να κάνουν.

Προσπαθήστε να καταγράψετε την ουσία της εργασίας του ατόμου

Για παράδειγμα, μπορεί να τραβήξετε έναν υδραυλικό χρήστη που συγκεντρώνει την επικάλυψη ενός σωλήνα διαρροής.

Αν βρίσκεστε σε δημόσιο χώρο, συνήθως είναι καλό να φωτογραφίζετε άτομα

Αν αντιτίθενται, ωστόσο, πρέπει να σταματήσετε. Εάν δεν είστε βέβαιοι, ποτέ δεν πονάει να ζητήσετε προηγούμενη άδεια. Το θέμα σας μπορεί να θέλει να θέσει, γι 'αυτό εξηγήστε τι τους είδατε και ζητήστε τους να συνεχίσουν σαν να μην είστε εκεί.

Πείραμα!

Μερικές φορές η καλλιτεχνική έκφραση μιας ειλικρινής φωτογραφίας μπορεί να περιοριστεί από εσάς, τον φωτογράφο. Δοκιμάστε διαφορετικές γωνίες, τόπους και σκηνές. Κοιτάξτε τις ειλικρινείς φωτογραφίες που δημιουργούνται από άλλους (μπορούν να βρεθούν σε πολλά περιοδικά) για έμπνευση.

Η Candid φωτογραφία είναι ένας πολύ καλός τρόπος να προσθέσετε κάποια καλλιτεχνική αίσθηση στις φωτογραφίες σας χωρίς να ξοδέψετε πολύ χρόνο με τις τεχνικές πτυχές της φωτογραφίας .

Ο David Peterson έχει μια μεγάλη αγάπη για τη φωτογραφία και αγαπά να μοιραστεί τις γνώσεις του με τον κόσμο! Δημιούργησε μια σειρά δωρεάν συμβουλών στη διεύθυνση http://www.digital-photo-secrets.com για να βοηθήσει τους χρήστες ψηφιακής φωτογραφίας παντού να τραβήξουν καλύτερες φωτογραφίες.