Το 9 Best Xbox One Αποκλειστικά για Αγορά το 2018

Βαθμολογήστε τους κορυφαίους τίτλους που έγιναν ειδικά για αυτή τη δημοφιλή κονσόλα

Ο κόσμος των τυχερών παιχνιδιών αφορά αποκλειστικά τη χορήγηση αδειών χρήσης, πράγμα που σημαίνει τη δημιουργία αποκλειστικών τίτλων που δεν μπορείτε να βρείτε οπουδήποτε αλλού και αυτοί οι συγκεκριμένοι τίτλοι θα μπορούσαν να αποτελέσουν σημαντικό αποφασιστικό παράγοντα για την κονσόλα που αποφασίζετε να αγοράσετε. Πριν από τα αρχικά καταστήματα Xbox που χτυπήθηκαν το 2001, εξασφάλισε συμφωνίες αδειοδότησης για παιχνίδια όπως το Halo (το οποίο προοριζόταν για το Dreamcast) και το Oddworld (αρχικά προγραμματισμένο για το PS2). Ο ίδιος τύπος δαπανηρών διαπραγματεύσεων συνεχίζεται, ενώ οι εταιρείες υποσχόμαστε την πίστη τους σε μια κονσόλα βάσει ορισμένων συμβάσεων και δικαιωμάτων.

Πιο πρόσφατα, το Xbox One εξασφάλισε έναν αριθμό τίτλων τριπλού Α που μπορεί να πείσουν τους παίκτες να πάρουν την κονσόλα. Τα δημοφιλή παιχνίδια όπως η σειρά Halo του πρώτου προσώπου, οι νοσταλγικοί ανεμιστήρες που προτιμούν τους RARE τίτλους, οι πολύ δημοφιλείς Battlegrounds του PlayerUnknown και το γοητευτικό παιχνίδι Cuphead του Indie προσθέτουν μια μικρή έκκληση για τους παίκτες. Παρακάτω θα βρείτε τα καλύτερα αποκλειστικά προϊόντα του Xbox One, τα οποία κατασκευάστηκαν όλα με ιδιαίτερη προσοχή και έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίζουν ότι η εμπειρία παιχνιδιών σας σε αυτήν την κονσόλα είναι κορυφαία.

Ο μεγάλος τίτλος του Xbox One είναι ο Battlegrounds του PlayerUnknown, το πολυαναμενόμενο, μιλησμένο και εθιστικό παιχνίδι όπου εσείς και 99 άλλοι παίκτες πετάτε αλεξίπτωτο από ένα αεροπλάνο σε ένα απομακρυσμένο νησί, σκουπίζετε όπλα και εξοπλισμό και αγωνίζεστε ο ένας τον άλλον μέχρι να παραμείνει μόνο ένας . Το παιχνίδι δεν έχει τελειώσει, αλλά αυτό δεν έχει σταματήσει οι προγραμματιστές από την απελευθέρωση μιας πρώιμης έκδοσης του παιχνιδιού που οι παίκτες έχουν ερωτευτεί και βυθίζονται ώρες του χρόνου.

Οι παίκτες του Battlegrounds του UnNet γνωρίζουν ότι ο χώρος του παιχνιδιού είναι τεράστιος και ασφαλής, ο οποίος μειώνεται με την πάροδο του χρόνου και αναγκάζει τους παίκτες σε αυστηρότερες, πιο κλειστές περιοχές όπου αναγκάζονται να πολεμήσουν. Η τεράστια μάχη royale, shooter τρίτου προσώπου (με προαιρετικό στόχευση πρώτου προσώπου) σας ρίχνει σε έναν γιγαντιαίο χάρτη γεμάτο εγκαταλειμμένα οπλισμό, σχολεία, σπίτια και πολλά άλλα, όπως σας λεηλατούν τρομακτικά και σηκώστε αντικείμενα και όπλα για να σας δώσουν ένα πλεονέκτημα έναντι άλλων παικτών . Οι παίκτες μπορούν να προχωρήσουν μόνοι τους ή να συνεργαστούν σε ομάδες, καθώς αποκτούν κάλυψη, ταχύτητα από επικίνδυνες ζώνες σε φορτηγά, βάρκες και μοτοσυκλέτες, ακούνε προσεκτικά τα βήματα και τελικά επιβιώνουν σε ένα έντονο παιχνίδι όπου ο ενθουσιασμός και ο φόβος βρίσκονται πολύ κοντά .

Η σειρά που έκανε το Xbox να ξεχωρίζει στους πολέμους της κονσόλας συνεχίζει να φορτώνεται με το Halo 5: Guardians, ένα sci-fi shooter πρώτου προσώπου με μια μεγάλη εκστρατεία και εκτεταμένους τρόπους για πολλούς παίκτες. Το Halo 5 είναι ο καλύτερος αποκλειστικός παίκτης του Xbox One στον κατάλογο και προσφέρει διασκεδαστικό και συναρπαστικό gameplay, όμορφα γραφικά και σχεδίαση επιπέδων, καθώς και ένα addicting multiplayer mode.

Δεν έχει τελειώσει ακόμη - Halo 5: Οι φύλακες επικαιροποιούν τη σειρά για να ταιριάζουν με τον πιο σύγχρονο shooter ημέρας συμπεριλαμβάνοντας τη δυνατότητα να κοιτάξουν προς τα κάτω τα σίδερα, να διοικούν μια πυροσβεστική ομάδα, να τρεμοπαίζουν, να κάνουν σπριντ και ακόμη και να χρησιμοποιούν φορτία όπλων με διαφορετικές βαθμολογίες και ικανότητες. Οι παίκτες θα αγαπήσουν τη δέσμευση κίνησης, κινούμενα σχέδια χαρακτήρα και 60FPS καθώς εξερευνούν τρεις τεράστιους ξένους κόσμους και αποκαλύπτουν μια πλοκή που περιλαμβάνει την αφοσίωση του Master Chief, τον κύριο πρωταγωνιστή της σειράς. Αν η ιστορία δεν σας εντυπωσιάσει, το online multiplayer θα έχει με μεγάλη κλίμακα, πολλαπλές αντικειμενικές αψιμαχίες μέχρι 24 παίκτες, όπου η δράση θερμαίνεται με λέιζερ, σφαίρες, εκρήξεις και οχήματα που πετούν παντού.

Το Cuphead είναι μία από τις πιο αναμενόμενες και συναρπαστικές προσθήκες στο σύγχρονο 2D side-scrolling genre, μια εμπειρία που μπορεί να βρεθεί μόνο στον Η / Υ και το Xbox One. Το περίεργο παιχνίδι indie run-and-gun έχει ένα καουτσούκ τύπου στυλ κίνησης παρόμοιο με τη δεκαετία του 1930 και έρχεται με μια πρόκληση στυλ "Nintendo Hard".

Εάν έχετε έναν επιπλέον ελεγκτή, εσείς και ένας φίλος μπορεί να παλέψετε δίπλα-δίπλα, καθώς και ο Cupman και ο Mugman στην τοπική συνεργατική εκστρατεία δύο παικτών του παιχνιδιού. Το Cuphead είναι γνωστό για την όμορφη κινούμενη εικόνα και το στυλ μουσικής του όπως τα παλιά κινούμενα σχέδια και παρέχει τόσο μια δύσκολη και ανταμείβοντας εμπειρία παιχνιδιού καθώς οι παίκτες πυροβολούν και χρεώνουν τα όπλα με πολλούς εχθρούς μαζί με την εμπλοκή σε δημιουργικές μάχες αφεντικών. Παρά τη δυσκολία τους, οι παίκτες έχουν άπειρες ζωές και μπορούν να πηδήσουν πίσω στη δράση με όλο τον εξοπλισμό τους και τη συλλεγμένη εμπειρία που συγκέντρωσαν στην περιπέτεια τους.

Το Gears of War 4 είναι μια κλασική ιστορία του ανθρώπου εναντίον του αλλοδαπού, του πατέρα και του γιου που συνδέει και διασκέδαση, δράση-περιπέτεια όπου θα πάρετε κάλυψη πίσω από βράχους, να ξεφύγετε από μυώδεις μεταλλάξεις και να παίρνετε τα σιαγόνες που πέφτουν κομμάτια. Η εκπληκτική οπτική εμφάνιση του παιχνιδιού δείχνει τις δυνατότητες υφής του Xbox One με ένα όμορφο σύστημα καιρού και φυσικής που θα ταρακουνήσει τα δέντρα και θα δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα συσσώρευσης καθώς προετοιμάζεστε για ένα ξένο shootout.

Το Gears of War 4 λάμπει στην καμπάνια του που μπορεί να παιχτεί με έναν φίλο σε split-screen co-op και θα διαρκέσει περίπου εννέα ώρες σε κανονικές δυσκολίες, καθώς περνούν μέσα από μια προσωπική ιστορία που δεν είναι τόσο για έναν πόλεμο λατρείας όσο πρόκειται για τις σχέσεις του χαρακτήρα.

Οι παίκτες θα ερωτευτούν με το συμπαθητικό cast casting, θα κάνουν μάχες με τους εξωγήινους και τα ρομπότ, θα ερευνήσουν ένα νέο κακόβουλο είδος, θα πάρουν τρομαγμένο σκοτεινό και σκοτεινό κτίριο, θα σταματήσουν και θα μυρίσουν τα τριαντάφυλλα σε όμορφα περιβάλλοντα και θα συμμετάσχουν σε μια ευχάριστη και λιγότερο σοβαρή shooter που εστιάζει περισσότερο στην περιπέτεια. αυτό δεν είναι ένας έντονος πόλεμος.

Το online multiplayer έρχεται με ένα team deathmatch mode όπου οι παίκτες πηγαίνουν επικεφαλής εναντίον του άλλου, και υπάρχει μια ορδή λειτουργία που μπορεί να διαρκέσει τις ώρες και έχει την ομάδα των παικτών να παλέψουν μακριά πολλαπλά κύματα των εχθρών, ενώ ενισχύει ένα στρατόπεδο.

Το πολυαναμενόμενο φαβορί του ανεμιστήρα είναι πίσω με το Killer Instinct: Definitive Edition, το καλύτερο αποκλειστικό Xbox One αγωνιστικό παιχνίδι στη λίστα. Η οριστική έκδοση είναι γεμάτη με δράση πάνω από την κορυφή με οπτικά εφέ 60FPS και 20 εξωγήινα σκηνικά με πρωταγωνιστή ένα άγριο cast 26 διαφορετικών χαρακτήρων, συμπεριλαμβανομένων των Battletoads.

Αν θυμάστε τη δεκαετία του 1990, θα θυμάστε ότι το Instinct Killer ήταν η επιτυχημένη απάντηση της Nintendo στην συνεχώς αυξανόμενη διαφημιστική εκστρατεία των μαχητικών στυλ όπως το Street Fighter και το Mortal Kombat. Όλα έχουν αλλάξει και τώρα το Xbox One αποκλειστικά διαθέτει όλες τις αγαπημένες σας επιθέσεις στυλ combo, breakers και χαρακτήρες με ένα εντελώς διαφορετικό νέο μαχητικό παιχνίδι που πληρώνει το oda στο κλασσικό, με εντυπωσιακά μοντέρνα γραφικά, κινηματογραφική ιστορία, μια νέα μαγεία σε κάθε χαρακτήρα που παρουσιάζεται στο παιχνίδι. Το Instinct Killer: Definitive Edition έρχεται γεμάτο καλούδια, συμπεριλαμβανομένων των πολλαπλών skin, πίσω από τα σκηνικά βίντεο, έργα τέχνης και ένα πρωτότυπο soundtrack παιχνιδιών.

Η σπάνια αναπαραγωγή σίγουρα δημιουργεί φθόνο κονσόλας. ένα παιχνίδι βίντεο που είναι μια συλλογή από 30 εικονικά παρελθόντα παιχνίδια από τη θρυλική εταιρεία που είναι γνωστή ως Rare. Σπάνια θυμόμαστε για την εξέλιξη των αξέχαστων τίτλων όπως το Perfect Dark, το Banjo-Kazooie και το Battletoads - παιχνίδια του παρελθόντος που τώρα έρχονται σε ένα πακέτο αποκλειστικά κάτω από το Xbox One.

Το σπάνιο Replay κοστίζει λιγότερο από $ 15 και περιλαμβάνει μια επιβλητική 700 ώρες παιχνιδιού εγγυημένη για να κρατά εσάς και τους φίλους σας απασχολημένους και να ζείτε σε νοσταλγία. Το Rare Replay έρχεται με παιχνίδια για πολλούς παίκτες, split-screen και co-op όπως η Ημέρα της Κακής Γούνας του Conker, το Battletoads Arcade, το Viva Pinata, το Kameo και πολλά άλλα. Τα παιχνίδια εντός ενός παιχνιδιού έρχονται μαζί με ένα πρότυπο στιγμιότυπο πρόκληση που συλλαμβάνει όλες τις καλύτερες στιγμές παιχνιδιού σας και τις διάφορες προκλήσεις με έως και 10.000 σημεία προς το Xbox Gamerscore σας.

Ένα από τα πιο απλά παιχνίδια στα μάτια, το Super Lucky's Tale είναι μια αποκλειστική εμπειρία που κρατιέται στο Xbox One όπου τα παιδιά παίρνουν να παίξουν σαν μια ενεργητική, αισιόδοξη και αξιαγάπητη αλεπού που ονομάζεται Lucky. Η απολαυστική πλατφόρμα παιδικών χαρών στέλνει τους παίκτες σε μια προσπάθεια να βρουν ένα θρυλικό βιβλίο και να ανατρέψουν έναν μυστηριώδη κακοποιό που αναδιάρθρωση του κόσμου.

Ώρα να πάρει αυτό το καπέλο σκέψης? Το Super Lucky's Tale δοκιμάζει τους παίκτες με μια σειρά όλο και πιο δύσκολων γρίφων και μαθημάτων με εμπόδια σε γαλήνια επίπεδα πεδιάδων, μπουντρουμιών και άλλων πολύχρωμων και πλούσιων περιβαλλόντων. Το κατάλληλο παιχνίδι για περιπέτεια όλων των ηλικιών λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως το Mario ή το Crash Bandicoot. οι παίκτες συλλέγουν νομίσματα και αντικείμενα ενώ αλληλεπιδρούν με τους συμμάχους εντός του παιχνιδιού και αναπηδούν από τους εχθρούς (ή τα ουρά τους), όπως τα θυμωμένα πουλιά και τα άτακτα σκουλήκια. Το Super Lucky's Tale είναι ικανό και για ανάλυση 4K, δίνοντάς του μια ζωηρή εμφάνιση με ένα τρισδιάστατο στυλ κίνησης που ουσιαστικά μπορεί να απολαύσει ο καθένας.

Το Forza Motorsport 7 είναι αμφιλεγόμενα ο πιο ρεαλιστικός τίτλος αγώνων που θα συναντήσετε σε μια κονσόλα παιχνιδιών λόγω της ανάλυσης 4K, ultra-HD σε 60FPS. Η βραβευμένη σειρά σας δίνει πρόσβαση σε πάνω από 700 αυτοκίνητα όπως Lamborghinis, Porches και Ferraris που μπορείτε να τροποποιήσετε και να συντονίσετε συμπληρώνοντας τους αγώνες.

Το Forza Motorsport 7 έχει σχεδιαστεί με προσοχή στη λεπτομέρεια. θα παρατηρήσετε τα μικρά στίγματα βρωμιάς στο καπό του αυτοκινήτου σας καθώς οδηγείτε μέσα από ένα δυναμικό καιρικές συνθήκες με έντονες βροχές και λακκούβες που θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε υδροπλάνο. Η λειτουργία καριέρας θα κρατάει τους παίκτες απασχολημένους σε μια αίσθηση σοβαρότητας και διασκέδασης, κάνοντας τα πάντα από αγωνιστικά φορτηγά τροπικών εκτός δρόμου, εκσφενδονίζοντας το Indy 500, πετώντας μέσα από τις αγροτικές διαδρομές με αυτοκίνητα της Formula One και οδηγώντας ακόμη ρυμουλκούμενα ρυμούλκησης. Το Forza Motorsport 7 περιλαμβάνει επίσης μια λειτουργία εκτός λειτουργίας σε σπασμένη οθόνη, ώστε να μπορείτε να διεκδικήσετε έναν φίλο, αλλά εάν νιώθετε πραγματικά ανταγωνιστικός, μπορείτε επίσης να παίξετε online ενάντια σε άλλους παίκτες που χρειάζονται ταχύτητα.

Από τους ίδιους δημιουργούς που μας έφεραν τον Max Payne και τον Alan Wake, το Quantum Break είναι ένα παιχνίδι τρίτου προσώπου, sci-fi, action-adventure και shooter που περιστρέφεται γύρω από έναν άνθρωπο που μπορεί να χειριστεί το χρόνο. Το επεισοδιακό στυλ παιχνιδιών διαθέτει τμήματα ζωντανής δράσης (με αξιοπρεπή δράση, κάτι που είναι σπάνιο για ένα βιντεοπαιχνίδι) με πολλαπλά αποτελέσματα που βασίζονται εξ ολοκλήρου στις αποφάσεις του παίκτη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Με τα εκπληκτικά γραφικά, το διασκεδαστικό gameplay και την υπέροχη παρουσίαση και ιστορία, το Quantum Break ρίχνει τους παίκτες σε μια κατάσταση ιστορίας ενός παίκτη, όπου ένα πείραμα ταξιδιού στο χρόνο έχει πάει στραβά, δίνοντάς τους την εξουσία να παγώσει τα πάντα και όλους τους γύρω τους. Οι Πυροσβέστες αισθάνονται έντονες και γεμάτες δράση. ενώ θα πυροβολείτε, θα διαχειρίζεστε επίσης τις δυνάμεις χειρισμού του χρόνου, δημιουργώντας ασπίδες ώρας για να αποκλείσετε τις σφαίρες, να παγώσετε τους εχθρούς και στη συνέχεια να τρέχετε γρηγορότερα από το χρόνο για να τους χτυπήσετε στο πρόσωπο. Το ποικίλο gameplay σημαίνει ότι δεν θα έρθετε μόνο σε όπλα που αναδύουν, αλλά θα εξερευνήσετε το περιβάλλον σας περπατώντας και παίρνοντας στην ατμόσφαιρα, επιλύοντας περιβαλλοντικά παζλ που βασίζονται στις εξουσίες του χρόνου σας και συμμετέχοντας σε πολλή αλληλεπίδραση με χαρακτήρες που σαρώνουν τον κόσμο γύρω σας .

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .